Acasă Magazin Sofia Vergara, logodită

Sofia Vergara, logodită

Sofia Vergara s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Nick Loeb, informează site-ul contactmusic.com. Un apropiat al celor doi a confirmat pentru Us Weekly faptul că focoasa brunetă, cunoscută în special pentru rolul Gloria din serialul „O familie modernă“, a primit inelul de logodnă în timpul vacanţei care a marcat aniversarea sa de 40 de ani. Actriţa şi iubitul său sunt împreună de mai bine de doi ani, dar relaţia lor a fost caracterizată până acum de o serie de certuri şi împăcări, care se pare însă că le-a consolidat cuplul. Sofia Vergara, care a împlinit 40 de ani pe 10 iulie, a dorit să marcheze schimbarea prefixului printr-o minivacanţă într-o staţiune din Mexic, unde şi-a invitat 90 de rude şi prieteni, iar cu o zi înainte de aniversare a fost văzută purtând un inel de logodnă cu diamant.
Relaţia dintre Sofia Vergara şi Nick Loeb a început în 2010, după ce aceştia s-au întâlnit la petrecerea organizată după ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur. Cei doi s-au tot certat şi împăcat, ultima ruptură petrecându-se chiar luna trecută, când actriţa s-ar fi mutat singură la un hotel. Prietenii celor doi au spus încă de atunci că despărţirea este, de fapt, o pauză şi iată că au avut dreptate – Sofia şi Nick sunt logodiţi şi cât se poate de fericiţi.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version