24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă satisface unele mofturi. N-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie să aibă nevoie de o sumă de bani care nu vă este tocmai la îndemână. Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele mai vechi. Relaţia cu fraţii revine în actualitate. Fiţi foarte diplomat cu familia.

Taur
Vi se propune să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, pentru a vă putea realiza planurile. Ar fi bine să nu daţi curs acestui sfat, care v-ar putea aduce multe neplăceri într-un viitor nu foarte îndepărtat. Oricum, în curând finalizările se vor concretiza, aşa că nu are nici un rost să vă complicaţi. La serviciu nu este cazul să aşteptaţi sprijinul colegilor. Aţi putea să-i răniţi pe cei la care ţineţi.   

Gemeni
Sunteţi în vervă şi hotărât să rezolvaţi tot ce vă iese în cale. Mai ales la serviciu veţi avea un randament deosebit, spre bucuria colegilor, care vor beneficia şi ei de ajutorul dumneavoastră. Aţi putea lua acum o decizie pentru viitor, dar este bine să analizaţi situaţia pe toate feţele. Relaţia cu partenerul de viaţă s-ar putea deteriora dacă nu veţi fi mai atent la exprimare.
 
Rac
La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dumneavoastră. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea nici un avantaj, iar popularitatea se va deprecia simţitor. Ţineţi cont că multe în viitor depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă. Trebuie să învăţaţi să faceţi concesii.     

Leu
Este posibil să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptați de mai mult timp. Sunteţi cam obosit, dar ideile pe care le aveţi vă ajută să vă descurcaţi fără probleme. Cel mai favorizat rămâne totuşi domeniul intelectual, în care puteţi avea o realizare deosebită. În anturajul apropiat se vor ivi unele altercaţii şi ar fi bine să nu interveniţi. Dacă vi se va face o propunere de petrecere a timpului liber, nu aveţi nici un motiv să refuzaţi.

Fecioară
Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă nici un motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. În dragoste, trebuie să faceţi un pas către o mai bună înţelegere în cuplu.  

Balanţă
Problemele de cuplu sau cele născute de asocieri pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţii multiple tuturor celor implicaţi. Energia fizică vă susţine în tot ce veţi întreprinde, dar dacă doriţi ca succesul să fie deplin încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. Viaţa amoroasă este caracterizată de impulsuri emotive şi sexuale.

Scorpion
Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în apartament, căci cei din familie vă vor susţine în această direcţie. Unul dintre părinţi va avea o realizare, ceea ce vă va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să vă faceţi probleme, situaţia financiară este relativ stabilă.  

Săgetător
Aveţi de făcut o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să vă rezolvaţi corespondenţa. Înţelegerile scrise sau verbale au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineţii, aşa că, dacă aveţi ceva important de făcut, încercaţi după prânz. Vă simţiţi obosit şi tot ce puteţi face este să evitaţi surmenajul pe cât posibil.

Capricorn
Relaţiile cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, veţi primi o aprobare sau actele de călătorie. Totuşi, chiar dacă plecaţi, chiar dacă nu, fiţi atent la ce faceţi cu banii. În familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important.

Vărsător
Corectitudinea şi seriozitatea de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din jur. Veți avea astăzi ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele dumneavoastă. O persoană cu funcţie vă promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să luaţi în serios chiar tot ce vi se spune. Evitaţi să vă implicaţi în colaborări până nu vă sunt clare toate condiţiile.

Peşti
Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţia şi mâine. Relaţia cu colegii este cam tensionată, aşa că nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS