Acasă Magazin Salariu record pentru Scarlett Johansson

Salariu record pentru Scarlett Johansson

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson ar putea primi 20 de milioane de dolari pentru a apărea în continuarea peliculei de succes „The Avengers“. Potrivit contactmusic.com, în cazul în care va accepta salariul oferit de studiourile Marvel şi Paramount Pictures, Scarlett Johansson va deveni actriţa cel mai bine plătită din toate timpurile.
„Scarlett este cea mai sexy vedetă de la Hollywood, iar includerea ei în distribuţia acestui sequel este o condiţie sine qua non. Producătorii consideră că, în calitatea ei de femeie singură care are un rol principal în film, fanii de sex masculin au catalogat-o ca fiind un ingredient important în poveste, mai ales că nu duce lipsă de sex-appeal. De asemenea, este iubită şi de critici“, a declarat o sursă apropiată echipei de producţie. Eroina căreia îi dă viaţă Scarlett Johansson (27 de ani) este singura femeie din echipa de supereroi care salvează lumea, actriţa recunoscând, la începutul acestui an, că a fost nesigură pe ea din cauza faptului că toţi ceilalţi protagonişti aveau arme şi capacităţi supranaturale, în vreme ce ea mânuia numai două pistoale obişnuite.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version