14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi după o perioadă ceva mai lejeră. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Aranjaţi-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor. Totuşi, dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi cât mai modest. Sunteţi în măsură să luaţi nişte decizii corecte în privinţa gestionării banilor.

Taur
Nu încercaţi să faceţi totul numai după cum credeţi de cuviinţă, deoarece nu veţi realiza mare lucru. Iniţiativele dumneavoastră au toate şansele să se bucure de succes, cu condiţia să ţineţi cont şi de părerea celor din jur. N-ar fi exclus să fiţi ceva mai pesimist, dar vizita unor cunoştinţe vă va scoate rapid din această stare. Oricum, veţi încheia ziua mai optimist decât aţi început-o.  

Gemeni
De energie nu duceţi lipsă şi de aceea aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse. Sunteţi entuziast şi bine dispus, dar relaţia cu cei din jur este un pic tensionată. Puterea de convingere este maximă, ceea ce vă permite să obţineţi promisiuni importante. Vi se propune o călătorie, dar nu este bine să o faceţi până când nu vă veţi rezolva toate urgenţele. Visaţi la un statut înalt la locul de muncă.
 
Rac
Este necesar să discutaţi cu persoanele mai tinere din familie, pentru a ajunge la un acord în ceea ce priveşte chestiunile familiale. Este singura posibilitate de a rezolva problemele fără să comenteze cineva ceva. Încercaţi să înăbuşiţi în faşă orice urmă de dispută. În ceea ce priveşte cheltuielile, n-ar fi rău să fiţi mai precaut atunci când scoateţi banii din buzunar.    

Leu
Este foarte posibil să obţineţi o aprobare pe care aţi cerut-o cu mult timp în urmă. Cineva din familie va avea probleme şi de aceea vă va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fără nici un fel de emoţii. Sfaturile dumneavoastră înţelepte pot salva multă lume din încurcătură, dar ar trebui să fiţi precaut cu cei pe care nu-i cunoaşteţi suficient de bine. Sunteţi mai afectuos şi conferiţi un iz de senzualitate cuplului. Rezultatele sunt excelente.

Fecioară
În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă veţi lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Energia fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea v-aţi putea ocupa de orice vă face plăcere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că veţi găsi suficientă lume dornică să vă susţină proiectele.

Balanţă
Nu sunteţi în forma cea mai bună, ceea ce vă stârneşte îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea dumneavoastră. Nu este nimic grav, atâta doar că trebuie să alocaţi mai mult timp odihnei. Relaţia cu asociaţii poate fi cam încordată, aşa că evitaţi discuţiile în contradictoriu. O sumă de bani v-ar putea intra în buzunar, ceea ce vă va permite satisfacerea unui moft. Este o zi productivă, la locul de muncă. Aveţi nişte iniţiative foarte utile şi vă faceţi nişte relaţii care vă pot ajuta.

Scorpion
Sunteţi cam impresionabil şi nu este cazul să vă împiedicaţi prea mult în problemele celor din jur. Un câştig de bani vă va face să priviţi cu mult mai mare încredere spre viitor. În familie n-ar fi exclus să asistaţi la unele schimbări, care însă nu vă vor impresiona într-o prea mare măsură. Este posibil să vi se propună o colaborare ce se va dovedi cât se poate de inspirată.

Săgetător
În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, calităţile dumneavoastră au toate şansele să iasă în evidenţă. Aţi putea să faceţi o mulţime de drumuri şi nu are nici un rost să vă împotriviţi, căci aveţi toate şansele să puteţi îmbina utilul cu plăcutul. Fiţi totuşi atent, căci sunt posibile mici accidente. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, evitaţi indiscreţiile, deoarece v-ar putea provoca neplăceri.

Capricorn
Pentru astăzi ar fi de dorit să nu ascultaţi sfaturile celor mai tineri, care, deşi sunt foarte binevoitori, dau dovadă de multă superficialitate. Cei vârstnici sunt cei care vă pot oferi stabilitatea de care aveţi nevoie. În cazul în care veţi avea ocazia să faceţi unele schimbări în ceea ce priveşte serviciul, ar fi bine să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Răbdarea este cuvântul de ordine pentru această zi.  

Vărsător
Cu ocazia unei întâlniri cu mai multe cunoştinţe, calităţile dumneavoastră vor ieşi din nou în evidenţă, popularitatea atingând cote maxime. În orice faceţi, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel riscaţi să aveţi neplăceri. Relaţia cu partenerul de suflet vă interesează în mod special. Cineva din familie vă va da o informaţie care nu vă prea încântă.

Peşti
Nu reuşiţi să vă odihniţi aşa cum aţi dori, căci trebuie să puneţi la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. O şuetă cu prietenii, la care veţi afla lucruri interesante şi îmbucurătoare, vă va face să vă simţiţi cât se poate de bine. În rest, nu este cazul să exageraţi şi să faceţi eforturi mari în chestiuni lipsite de importanţă. Trebuie să vă menajaţi şi să evitaţi să faceţi mişcări sau activităţi care implică folosirea musculaturii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS