9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDrumul de la întâlniri la sex

Drumul de la întâlniri la sex

„Când oare să fac sex cu el?“ este una dintre dilemele cu care se confruntă orice femeie aflată la începutul unei relaţii noi. Potrivit specialiştilor de la site-ul shine.yahoo.com, din păcate – sau din fericire – nu există răspunsuri corecte sau răspunsuri greşite la această întrebare. De ce? Pentru că luarea unei astfel de decizii depinde mai tot timpul de context. De cele mai multe ori, prima noapte de amor cu un bărbat se întâmplă când sentimentele sunt atât de puternice încât nu mai pot fi ţinute sub control. Alteori este vorba de un impuls, o decizie de moment, inspirată sau nu de alcool, care transformă un flirt de o seară într-o aventură de o noapte. Sau, alteori, este vorba de a decide dacă bărbatul respectiv merită deranjul să schimbi lenjeria de pat – nu foarte romantic, dar destul de practic.

Abordări în funcţie de vârstă

Adolescentele nu îşi bat prea mult capul planificând un astfel de moment, ci de cele mai multe ori urmează principiul „când se întâmplă, se întâmplă“. Pentru că multe fete îşi încep viaţa sexuală la vârste din ce în ce mai fragede şi le place aventura pe plan sexual, dilema acestora în ceea ce priveşte momentul intimităţii cu un partener nou apare, în general, după 30 de ani, când încep să îşi facă planuri de viitor. Multe femei trecute de acest prag impun praguri temporare. „Nu fac sex cu el decât după trei, patru, şase luni“. Într-o societate care numai pudică nu mai este, strategia pare surprinzătoare, dar totuşi are o logică. La această vârstă, femeile nu mai încep relaţii doar de dragul de a avea o ocupaţie, ci pentru că îşi doresc un viitor alături de persoana respectivă, aşa că nu vor să amestece cunoaşterea reciprocă şi sexul.

Întâmplări… planificate

Există femei care au (şi) o altă condiţie atunci când se gândesc la prima noapte de amor cu un partener. Când acest lucru chiar se întâmplă, totul trebuie să fie planificat în cele mai mici detalii. Nu se acceptă o situaţie în care partenerii să se lase duşi de val. Ideea? Îşi doresc să îşi creeze amintiri pe care ambii parteneri să le păstreze cu dragoste, spre deosebire de amintirile generate de impulsul de moment. O filosofie destul de sănătoasă, s-ar putea zice, benefică pentru ambele părţi implicate.
Mai există însă şi cazuri în care femeile reduc alegerea momentului la o ecuaţie simplă, ai cărei termeni sunt, pe de o parte, calităţile intelectuale, de cealaltă parte cele fizice. Există femei pentru care ecuaţia arată astfel: un tip drăguţ, dar nu foarte atractiv – trei întâlniri; un tip superarătos – 12 ore. Femeile care optează pentru aplicarea acestei metode fac parte din categoria celor pentru care compatibilitatea pe plan sexual este factorul-cheie de stabilire a potenţialului unui bărbat pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS