14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Un eveniment neaşteptat vă face să trăiţi o emoţie puternică. Nu vă implicaţi prea mult, chiar dacă este ceva plăcut. Sunteţi şi aşa stresat şi prea multe emoţii nu vă vor face bine. O persoană mai tânără din familie are nevoie să ştie că-i sunteţi alături. Nu este cazul să încercaţi o schimbare de mai mari dimensiuni în plan sentimental, căci în curând aţi putea constata că aţi făcut o greşeală. Străduiţi-vă să rezolvaţi o problemă familială astăzi.

Taur
Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, ceea ce v-ar putea aduce un mic succes în plan social. Ideile pe care le aveţi sunt de valoare şi reuşiţi să-i convingeţi pe cei din jur să vi le accepte. Veţi avea candidat şi la cooperare, dacă doriţi să le puneţi în practică. Dorinţa de autodepăşire este remarcată şi apreciată, mai ales în familie.    

Gemeni
Pentru activităţile cotidiene, ghidaţi-vă după propria inspiraţie. Dacă doriţi să vă implicaţi într-o acţiune de mai mare anvergură, luaţi-vă şi un colaborator, dar, mai ales, daţi dovadă de prudenţă. În cazul în care vă tentează implicarea într-o idilă clandestină, riscul de a fi descoperit este mare. Totuşi, dacă veţi fi precaut, aţi putea petrece o zi cât se poate de plăcută. Un proiect îndelung pregătit este anulat sau amânat în ultimul moment.
 
Rac
O zi plină de evenimente, astfel încât nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Este posibil să începeţi o nouă activitate, care poate însemna o nouă etapă în viaţă. În continuare este nevoie de multă răbdare, indiferent de activităţile în care aveţi de gând să vă implicaţi. Discuţiile cu prietenii vă vor da idei de rezolvare a unor probleme mai vechi.

Leu
Relaţia cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor din partea acestora ar putea fi binevenită. Acceptaţi sfaturile care vi se dau, căci autoritatea dumneavoastră nu va avea cu nimic de suferit. Sunt posibile mici schimbări în plan profesional. Nu trebuie însă să aveţi nici un fel de emoţii, deoarece se pare că veţi beneficia de ceva avantaje în acest domeniu. La serviciu sunteţi îndrăzneţ şi vă cultivaţi relaţii utile, făcându-vă o nouă clientelă.

Fecioară
Dacă veţi avea de primit aprobări, semnături, rezoluţii, astăzi veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi cumpărături mai importante. În acest caz, apelaţi la sfatul unor prieteni. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut.  

Balanţă
Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum. Fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile  secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu vă grăbiţi. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare. Tăcerea este cel mai bun aliat al dumneavoastră.

Scorpion
O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, evitaţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o autoritate din familie vă va pune în evidenţă factorii de stres cu care vă confruntaţi în ultimul timp. Dacă însă aveţi parte de succese, faceţi în aşa fel încât să nu afle toată lumea din jur.

Săgetător
În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii. Veţi primi o informaţie, pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această zi, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. În caz contrar, vă aşteaptă tot felul de frecuşuri. Dacă mâncaţi şi beţi prea mult, vă veţi confrunta cu unele neplăceri.
 
Capricorn
Sentimentul de nemulţumire, de nerealizare care vă apasă devine astăzi mai acut. Aţi face bine să ieşiţi la o plimbare în împrejurimile oraşului. Dacă faceţi şi ceva sport, este momentul cel mai bun pentru a vă pune muşchii în mişcare. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape uitaserăţi. Astrele vă sfătuiesc să vă supravegheaţi alimentaţia.

Vărsător
Într-un grup de prieteni veţi cunoaște pe cineva ce v-ar putea fi de folos, într-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent îndreptat spre dumneavoastră, chiar şi atunci când nu vă daţi seama de acest lucru. Cheltuielile par a nu se mai termina, dar reuşiţi să vă descurcaţi cel puțin rezonabil. Farmecul personal vă permite să vă bucuraţi de aprecierea persoanelor de sex opus. Evitaţi alimentele bogate în zahăr şi grăsimi.

Peşti
O autoritate din familie se poate împotrivi proiectelor dumneavoastră. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să creați tensiune; şi oricum lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Întâlnirea cu persoana iubită vă va ajuta să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi inspirate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS