12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Conjunctura generală vă avantajează, dar, cum mintea vă este cam împrăştiată, nu este momentul pentru a vă implica în activităţi deosebite. Activităţile de rutină sunt singurele care nu v-ar ridica probleme. Realizările membrilor mai tineri ai familiei vă bucură nespus, ceea ce vă mai echilibrează starea emoţională. Fiinţa iubită vă va face o bucurie. Vă consolidaţi poziţia şi vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Faceţi paşi mici, dar siguri şi aveţi fler în domeniul material.

Taur
Problemele de la serviciu vă obligă la eforturi deosebite, astfel încât ar fi binevenită o ieşire în afara oraşului. Încercaţi şi un sport în aer liber sau măcar faceţi câţiva paşi pe jos; în felul acesta starea de iritare s-ar diminua considerabil. Energia fizică este în exces şi vă permite mai multă mişcare. Pe acasă vă paşte o discuţie aprinsă cu unul dintre părinţi.

Gemeni
Surplusul de energie vă determină să vă implicaţi în prea multe activităţi, dar ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Evenimentele se succed cu o repeziciune care vă oboseşte, dar cum sunteţi într-o perioadă destul de bună, reuşiţi să vă descurcaţi. Nu încercaţi să vă puneţi în practică planurile secrete, căci veţi înregistra un eşec total. Încercaţi, pe cât posibil, să aveţi răbdare. Apreciaţi calităţile inimii şi nu mai faceţi atâta caz de restul.
 
Rac
Vă simţiţi obosit, nemulţumit, iar starea generală nu este dintre cele mai bune. Neplăcerile pe care le-aţi tot avut pe acasă se vor atenua într-o oarecare măsură. Evitaţi speculaţiile sau orice fel de angrenare în activităţi financiare, căci nu sunt şanse de reuşită. Ceva bani aţi putea câştiga, dar cu siguranţă nu vă vor rămâne prea mult în buzunar.  

Leu
Aveţi multe activităţi pe ordinea de zi, dar nu aveţi nici un fel de chef. De energie nu duceţi lipsă, aşa că, dacă veţi face un efort să vă mobilizaţi, cu siguranţă nu vă va părea rău. La serviciu veţi avea o discuţie cu un coleg, dar se va demonstra, în curând, că dreptatea este de partea dumneavoastră. Este posibil să vi se facă diverse propuneri de colaborare, care mai de care mai avantajoase.

Fecioară
Nu faceţi eforturi să găsiţi adepţi pentru proiectele dumneavoastră, căci încă nu a sosit timpul. Cu tenacitatea şi perseverenţa de care sunteţi capabil, mai puteţi aştepta. Partenerul de suflet are o problemă financiară şi aşteaptă să-i fiţi alături din toate punctele de vedere. Obosiţi mai uşor decât în mod obişnuit, aşa că este important pentru dumneavoastră să vă treceţi în program ceva mai multe ore de odihnă.

Balanţă
Sunteţi cam impulsiv şi, din acest motiv, riscaţi să vă certaţi cu cineva de la serviciu. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată şi cel mai bine ar fi să vă feriţi din calea lor. Evitaţi să vă ocupaţi de chestiuni financiar-contabile, căci nu aveţi nici o şansă să rezolvaţi ceva. Un prieten are nevoie de sprijin bănesc din partea dumneavoastră şi n-ar fi rău să faceţi un efort. Chiar dacă urmează să semnaţi cel mai important contract al vieţii, nu vă abandonaţi proiectele actuale.

Scorpion
Chiar dacă lucrurile vă ies greu, astăzi situaţia generală nu vă dezavantajează, cel puţin în aparenţă. Fiţi, totuşi, foarte atent, căci cineva încearcă să vă facă rău. Nu va reuşi, căci poziţia dumneavoastră la serviciu este deocamdată stabilă, dar n-ar strica să vă purtaţi cu mai multă precauţie. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni.  

Săgetător
Încercaţi să acordaţi mai multă înţelegere celor din jur şi mai ales renunţaţi la încăpăţânarea de care daţi dovadă adesea. În a doua parte a zilei aţi putea să vă relaxaţi într-o vizită sau ieşind la o plimbare cu prietenii. Mare atenţie la tot ce faceţi, căci s-ar putea să primiţi o amendă. Relaţia cu fiinţa iubită are toate şansele să se îmbunătăţească, iar asta vă va face să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.
 
Capricorn
Dacă veţi reuşi să vă manifestaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva mai deosebit. Dorinţa de manifestare este foarte mare şi graba în care vreţi să finalizaţi totul v-ar putea determina să faceţi gafe. De la drum veţi primi o veste care vă cam nelinişteşte, dar, înainte de a reacţiona, aşteptaţi să vi se confirme ipotezele. În dragoste, priviţi lucrurile într-o manieră cât se poate de idealistă.

Vărsător
Aveţi multe de făcut şi sunteţi hotărât să nu rămâneţi cu nimic restant pentru mâine. De altfel, energia fizică este la limita superioară şi de aceea vă simţiţi în stare de orice. Un coleg vă cam invidiază pentru rezultatele dumneavoastră, dar nu este cazul să-l luaţi în seamă. De la drum lung veţi primi o veste care vă va entuziasma peste măsură. Prietenii sunt de partea dumneavoastră în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Peşti
N-ar fi exclus să câştigaţi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. O veste proastă de la un prieten vă creează o stare de disconfort psihic. Este posibil să primiţi o informaţie conform căreia o investiţie făcută de curând se clatină, dar nu este cazul să vă faceţi probleme, lucrurile se vor rezolva. Din nou în actualitate revin relaţiile cu fraţii, care au fost deteriorate din cauza unei moşteniri de familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS