11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEl şi ea, perspective asupra vieţii sexuale

El şi ea, perspective asupra vieţii sexuale

Toţii bărbaţii încearcă să înţeleagă ce vor de fapt femeile, sperând că aceasta este reţeta succesului pentru a avea o viaţă sexuală perfectă. Prin urmare, nu este de mirare că studiile care încearcă să descifreze misterele femeii sunt efectiv devorate de bărbaţii interesaţi de îmbunătăţirea vieţii sexuale. Un sondaj de opinie realizat on line, pe un eşantion de 1.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani, pe tema perspectivei pe care bărbaţii şi femeile o au asupra vieţii sexuale, a scos la iveală câteva rezultate interesante.
De exemplu, sondajul a arărat că o cină este singurul lucru de care o persoană are nevoie pentru un plus de fericire. Cei mai mulţi dintre respondenţi au afirmat că ceea ce îi face să intre rapid în starea de spirit necesară pentru o partidă de amor este o combinaţie între un vin bun şi o cină delicioasă. Filmele sexy, un SMS provocator sau un apel telefonic deocheat au fost opţiuni situate pe locuri codaşe.
În plus, studiul a arătat că 44% dintre femei se excită atunci când partenerii le spun „te iubesc“ şi doar 26% dintre respondente au afirmat că au această reacţie când aud cuvintele „arăţi foarte bine“.
 
Bărbaţii, mai interesaţi de sex decât femeile

Când au fost întrebaţi în legătură cu ce şi-ar dori dacă ziua ar avea o oră în plus, 35% dintre participanţi au răspuns „o partidă de sex“, în vreme ce 20% au afirmat că dorinţa lor este să doarmă mai mult. Ca fapt divers, de două ori mai mult bărbaţi decât femei au ales sexul ca „bonus“. În schimb, foarte puţini dintre respondenţi au fost interesaţi să folosească ora în plus pentru a face sport sau pentru a munci mai mult.
Când participanţii au fost întrebaţi în legătură cu durata partidelor sexuale, media a fost 42 de minute. Bărbaţii au fost cei care au spus că fac dragoste timp de 45 de minute, iar femeile, 39 de minute, sondajul indicând totodată faptul că durata medie a partidelor de sex este mai mare în cazul persoanele care nu sunt implicate într-o relaţie. Tot ca fapt divers, în timp ce 65% dintre femei s-au declarat satisfăcute de durata partidelor de amor, bărbaţii n-au fost deloc mulţumiţi.
sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS