21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Vă bucuraţi de sprijinul unor prieteni fideli, care sunt de multă vreme lângă dumneavoastră şi care vă dau sfaturi utile.

Taur
Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lăuda calităţile dumneavoastră mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază.

Gemeni
De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.
 
Rac
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum. Ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.  

Leu
În general sunteţi pus pe critică, dar se pare că astăzi veţi fi „victima“ criticilor celor din jur. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere. Adoptaţi noi atitudini pentru a nu rămâne tributar vechilor tradiţii.

Fecioară
Starea sănătăţii nu este nemaipomenită şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

Balanţă
Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur chiar dacă eficienţa dumneavoastră intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Vă impuneţi un program strict de economii şi vă aşteptaţi ca cei din familie să facă la fel.

Scorpion
Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile sunt deosebit de profunde. În domeniul carierei nu ezitaţi să aveţi iniţiative îndrăzneţe pentru a o lua pe un nou drum.

Săgetător
În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel. Ştiţi să vă impuneţi ideile şi să marcaţi punctele importante.
 
Capricorn
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor.

Vărsător
Aveţi unele realizări. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijin. Din punct de vedere profesional, există un risc la unii nativi de a arunca totul pe fereastră şi a o lua de la zero.

Peşti
Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, atât la serviciu, cât şi acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS