13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJenny McCarthy, din nou în Playboy

Jenny McCarthy, din nou în Playboy

La aproape 20 de ani după ce şi-a făcut debutul în paginile Playboy, starleta americană Jenny McCarthy a anunţat că va poza din nou nud pentru celebra revistă pentru bărbaţi, informează contactmusic.com.
Frumoasa blondă în vârstă de 39 de ani, care a avut o relaţie cu actorul de comedie Jim Carrey, va apărea pe coperta numărului din iulie/august al revistei şi va poza nud într-un pictorial.
Jenny a devenit celebră în 1993, când a pozat pentru numărul din octombrie al revistei Playboy şi a fost desemnată Playmate-ul lunii şi, mai târziu, al anului, cele mai râvnite distincţii acordate de revistă. Ulterior, datorită succesului în modeling, Jenny s-a lansat şi în lumea filmului, fiind distribuită în filme precum „Scary Movie 3“, „Santa Baby“, „Dirty Love“ sau „John Tucker Must Die“. Prezenţa senzualei blonde, care împlineşte 40 de ani în noiembrie, nu surprinde, având în vedere că în trecut ea a declarat de mai multe ori că ar mai vrea să pozeze încă o dată pentru Playboy, înainte să schimbe prefixul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS