8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii trec printr-o perioadă de melancolie şi singurătate. Chiar dacă sunt înconjuraţi de prieteni, chiar dacă ştiu că sunt iubiţi şi susţinuţi, trec acum printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări ale lor îi vor contraria puternic pe cei din jur şi li se vor cere explicaţii în mod insistent. Perioada este favorabilă activităţilor legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziţionări sau vânzare de locuinţe.

Taur
Taurii sunt stăpâniţi de imbolduri romantice, nu neapărat îndreptate către partenerul oficial. Vor simţi nevoia să-şi confirme faptul că încă mai sunt atrăgători şi vor încerca să flirteze pe unde pot, cu riscul de a-şi aprinde paie-n cap. Atenţie, aceste mici indiscreţii nu vor duce, în general, la infidelitate; sunt doar un semn că au nevoie de mai multă atenție din partea iubiţilor sau iubitelor.   

Gemeni
Gemenii vor începe săptămâna făcând crize de gelozie partenerilor. Asta nu înseamnă că vor avea motive reale. Ei le caută inconştient şi până şi cel mai mărunt lucru le poate trezi bănuieli. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul de adevăratelea. Este recomandat să-şi stăpânească reproşurile şi observaţiile.

Rac
Racii se bucură în prezent de un val de energie care îi determină să ia decizii importante şi să-şi facă planuri măreţe. Aceste planuri sunt legate de stilul lor de viaţă şi chiar de cum se definesc ei înşişi ca persoane. Doresc să-şi corecteze erorile, să devină mai buni, mai puţin egoişti, mai echilibraţi, să reia legături cu prieteni vechi, să devină mai eficienţi la serviciu şi să nu mai piardă timpul.   

Leu
Leii se simt puţin plictisiţi, au nevoie de provocare şi acțiune. Ar fi recomandat să se gândească bine, deoarece această săptămână nu este favorabilă demarării de planuri și proiecte, să nu ia nici o decizie majoră şi să-şi astâmpere setea de noutăţi cu lucruri mărunte. Această plictiseală se va reflecta şi asupra laturii amoroase, de aceea ei trebuie să-şi includă partenerii în micile lor experimente şi să nu încerce să afle consolare în alte braţe.

Fecioară
Deşi sunt, în general, foarte preocupate de aspectul lor, Fecioarele vor avea grijă mai mult ca niciodată de cum arată, de cum se îmbracă, de cum se prezintă locuinţa lor. Motivul major care poate sta în spatele acestei cosmetizări a existenţei lor poate fi o nouă tentaţie amoroasă. Profesional, e o perioadă bună pentru demararea unor proiecte importante.

Balanţă
Balanţele vor fi extrem de cârcotaşe în aceste zile. Vor fi puse pe schimbare, nu a lor, ci a celor din jur: vor critica, vor da sfaturi, vor fi tentate chiar să treacă la acţiune, fără să-şi dea seama că aceste intervenţii nesolicitate le pot atrage antipatii. Ele riscă să spună cuvinte sau să facă gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să critice hainele, limbajul, comportamentul sau stilul de viaţă al celor din jur. Ar fi bine să-şi reprime aceste impulsuri, căci nu vor avea efectele dorite şi le vor crea o reputaţie proastă.

Scorpion
Foarte multe de făcut şi puţin timp. Scorpionii sunt ocupaţi până peste cap: încep proiecte importante, poartă discuţii decisive, aleargă de colo până colo şi intră în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece până şi în orele libere se vor gândi doar la ceea ce au de făcut a doua zi.  

Săgetător
Pentru Săgetători, o perioadă de intensă activitate intelectuală. Ei vor citi, vor urmări filme, ştiri, vor lucra la diverse proiecte, vor petrece mai mult timp în faţa foii de hârtie sau a monitorului. Tot ce vor învăţa acum vor reţine corect şi pe termen lung. La dragoste nu se vor gândi prea mult, pentru că nu vor avea timp. Chiar şi cei care nu prestează la serviciu activităţi intelectuale vor fi mai curioşi şi mai interesaţi de ce se întâmplă în jurul lor.

Capricorn
Săptămâna Capricornilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Aceasta poate avea legătură şi cu serviciul. Ei vor străluci la aceste ocazii şi vor începe legături sociale cu persoane noi. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate. Se recomandă atenţie la cadourile sau favorurile de la persoane cu care nu sunt în relaţii apropiate.   

Vărsător
Vărsătorii se apucă acum de bătălii pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine, începerea unor economii importante sau a unui tratament medical. Ori, dacă nu se apucă, ar fi bine s-o facă, pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce vor începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni sau chiar un an.

Peşti
Peştii vor avea chef de joacă: vor dori să iasă mai mult să se distreze, vor fi glumeţi, veseli, entuziaşti, vor dori să aducă ceva nou în relaţia de cuplu şi toate acestea nu pot decât să le facă bine. Dacă vor da frâu acestor impulsuri ludice, se vor simţi bine şi îi vor încânta şi pe cei din jur. Noutatea e întotdeauna binevenită în relaţiile amoroase şi acţiunile lor ar putea elimina monotonia din cuplu, sau, în cazul celor singuri, i-ar putea face mai atrăgători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS