21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aţi putea obţine sprijinul unei rude pentru a rezolva o chestiune profesională. Oricum, ceea ce veţi avea de făcut vă va face plăcere, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Iniţiativele se vor bucura de aprecierea celor din jur. Pe cât posibil, evitaţi să semnaţi documente oficiale sau să vă implicaţi în activităţi comerciale. Reuşitele de astăzi vor avea un efect benefic asupra dumneavoastră.   

Taur
Aveţi toate motivele să priviţi cu încredere în viitor, căci şansa pare a vă surâde. Dacă vi se propune o activitate de colaborare, nu vă grăbiţi să daţi un răspuns. O persoană cu funcţie se va oferi să vă sprijine. Programul pentru timpul liber va înregistra unele modificări, dar acestea vă vor favoriza. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu rudele apropiate. Este o zi perfectă pentru meditaţie şi chiar aveţi la ce să vă gândiţi.   

Gemeni
Se vor ivi tot felul situaţii cărora va trebui să le faceţi faţă, astfel încât nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Se va pune problema unei deplasări în interes de serviciu şi nu este cazul să vă exprimaţi nemulţumirea. Oricum, va fi o bună ocazie de a îmbina utilul cu plăcutul. Între priorităţi ar trebui să fie mai degrabă finalizarea activităţilor începute de mai mult timp. Vă faceţi planuri, luaţi decizii fără ca nimic să transpire la suprafaţă.
 
Rac
Este posibil să aveţi parte de o schimbare care să reprezinte un moment de cotitură în viaţa sentimentală. Sensibilitatea de care daţi dovadă va face o bună impresie unei persoane de sex opus, în compania căreia vă veţi simţi deosebit de confortabil. Chiar dacă aveţi parte de o conjunctură favorabilă, nu trebuie să vă asumaţi riscuri inutile, căci o surpriză mai puţin plăcută nu este exclusă.  
 

Leu
Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi mai mare decât în mod obişnuit. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar este puţin probabil ca relaţia să fie de durată. Partenerul de suflet ar putea avea o reuşită profesională. Intenţiile dumneavoastră sunt lăudabile, dar nu este cazul să le şi puneţi în practică. Lipsa de răbdare nu face decât să vă încurce planurile şi să complice situaţiile. Ascultaţi şi părerea persoanei iubite un pic înainte de a lua o decizie.

Fecioară
Chiar dacă vă confruntaţi cu tot felul de neplăceri, cel puţin în plan sentimental şansa va fi de partea dumneavoastră. Dacă sunteţi singur aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va entuziasma. În cazul în care sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, lucrurile vor evolua cât se poate de bine, ceea ce vă va face mai optimist. Ar fi bine să arătaţi ceva mai mult interes pentru chestiunile legate de sănătate.

Balanţă
Se întrevăd cheltuieli în compania fiinţei iubite, dar nu are de ce să vă pară rău, căci veţi avea ocazia să vă relaxaţi. Partenerul de suflet ar putea avea parte de o schimbare în ceea ce priveşte serviciul şi ar fi bine să nu interveniţi în decizia pe care intenţionează să o ia. În anturajul apropiat vor exista unele divergenţe de opinii care se vor rezolva în favoarea dumneavoastră. Cu puţin calm şi ambiţie veţi reuşi să ieşiți la lumină.

Scorpion
Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită, dar veţi reuşi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere, dar nu este cazul să o acceptaţi până nu vă sunt clare toate condiţiile. Capacitatea de concentrare este bună, aşa că puteţi avea succes în chestiunile intelectuale în care sunteţi implicat. În plan sentimental nu este cazul să vă manifestaţi suspiciunile.       

Săgetător
Veţ fi cam agitat în această perioadă şi veţi avea tendinţa de a demara foarte multe proiecte. În principiu vă veţi bucura de un bun echilibru energetic, iar eventualele simptome vor putea fi depăşite cu uşurinţă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, căci acestea pot avea urmări neaşteptate. Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie mașina. În plan sentimental, situaţia se îmbunătăţeşte.
 
Capricorn
Conjunctura generală vă favorizează cu condiţia să fiţi foarte atent la tot ce faceţi şi mai ales să daţi dovadă de conştiinciozitate. În aceste condiţii, vă puteţi aştepta ca sumele pe care le veţi câştiga prin intermediul serviciului să crească. Popularitatea în cercul de prieteni va creşte semnificativ şi n-ar fi exclus să faceţi o cucerire. Puteţi să vă bazaţi pe sprijinul prietenilor. Oportunităţile apar atunci când estimaţi corect planurile pe care le puteţi duce până la capăt.         

Vărsător
Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi să vă concentraţi şi acest lucru vă nelinişteşte profund. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar dacă vă veţi păstra calmul, totul va evolua aşa cum vă doriţi. Un mic succes în sfera serviciului vă va face să fiţi mai încrezător în propriile capacităţi. Nu este un moment oportun pentru a face proiecte de viitor. Agitaţia care vă caracterizează de obicei la serviciu pare să vă lipsească.

Peşti
Reuşiţi să vă mobilizaţi cu mai multă uşurinţă, căci energia fizică este în continuare mare. Din punct de vedere mental, funcţionaţi cât se poate de eficient, aşa că aţi putea să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, căci puteţi avea probleme pe fond nervos. Relaţia cu familia va fi tensionată dacă nu veţi fi mai conciliant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS