21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru Berbeci, săptămâna se anunţă plină de evenimente în plan profesional, care nu sunt întotdeauna dintre cele mai plăcute: conflictele sunt foarte probabile, mai ales cele majore, care pot duce la retrogradări, concedieri, excluderi de la diverse proiecte, penalizări etc. Berbecii trebuie să dea dovadă de diplomaţie şi, uneori, de un pic de duplicitate. Nu-i frumos, dar e sănătos.

Taur
Taurii vor trece printr-o perioadă mai fragilă din punct de vedere emoţional, iar acest lucru se va reflecta cel mai bine în relațiile lor amoroase. Acum vor fi înţelegători şi răbdători, acum le va sări muştarul din orice. Aceste fluctuaţii riscă să provoace o înstrăinare între parteneri, de aceea ar fi mai bine ca Taurii să-şi ia un pic de timp numai pentru ei şi să-şi analizeze stările afective. La sfârşitul săptămânii vor exista multe discuții legate de bani.  
Gemeni
O dificultate legată de bani va întuneca buna dispoziţie a Gemenilor la începutul acestei perioade. E ceva ce nu mai poate fi amânat sau trecut cu vederea, aşa că ei trebuie să facă imposibilul pentru a-şi rezolva problema. În dragoste vor exista nişte temeri, nişte momente de confuzie, urmate de momente de exaltare şi speranţă, fluctuaţii tipice Gemenilor, numai că, de această dată, vor avea nişte fundamente reale.

Rac
Racii trebuie să se ocupe în special de sănătate, pentru că au o mare capacitate de regenerare în această perioadă. Sunt vizate în special problemele dentare şi tot ce înseamnă operaţii. În dragoste îi aşteaptă nişte momente de confuzie, s-ar putea trezi că li se închid nişte uşi în nas sau că amânarea unor decizii importante a dus la deteriorarea sau chiar ruperea unei relaţii.  

Leu
Frământări, nedumeriri, insomnii, stări confuze… toate legate de dragoste. Atât cei care abia au întâlnit dragostea, cât şi cei care au o relaţie mai veche vor trece de la extaz la agonie, şi invers, dintr-un moment în altul. Le va fi foarte greu să se concentreze la celelalte aspecte ale existenţei, ceea ce le-ar putea aduce destul de multe necazuri. Şi, cum problema rezidă în firea lor impulsivă, nu au ce face decât să se calmeze şi să se adune, pentru că situaţia amoroasă se va stabiliza.

Fecioară
Câteva zile mai proaste pentru Fecioare, mai ales sub aspectul sănătăţii. Nu e nimic grav, va fi doar o sensibilitate mai pronunţată pe care o vor manifesta în această perioadă, însă toată situaţia le va afecta puţin moralul. Este, în schimb, o perioadă a câştigurilor financiare, a rezolvării unor probleme legate de bani, a plăţii avantajoase a unor datorii.   

Balanţă
Pe Balanţe le aşteaptă nişte zile destul de bune: multe lucruri rămase oarecum suspendate în viaţa lor vor începe să se aşeze, unul câte unul. La fel, în problemele financiare vor descoperi portiţe şi soluţii acolo unde nu se aşteptau să găsească. Nu e vorba de nimic providenţial. E vorba doar de o clarificare a gândirii Balanţelor şi de o eficienţă foarte mare în luarea deciziilor.

Scorpion
Viaţa socială se va afla în prim-plan pentru Scorpioni, vor fi foarte activi şi vor avea succes în apariţiile lor publice. Se preconizează o perioadă dedicată refacerii energiilor, o perioadă a relaxării, a distracţiilor, a odihnei. La mijlocul perioadei, pot primi o sumă de bani destul de consistentă, ca răsplată a unui serviciu făcut mai demult. Viaţa amoroasă va fi subordonată celei sociale: multe ieşiri în cuplu, sau, pentru cei singuri, flirturi la diverse evenimente.  

Săgetător
Fac Săgetătorii ce fac şi tot cu mintea la dragoste şi aventură ajung. De data aceasta, vor fi o idee mai raţionali şi mai stăpâniţi, pentru că, din punct de vedere astrologic, trec printr-un nou val de schimbări generale, şi trebuie să-şi împartă energia în mod echilibrat între toate aspectele vieţii. Deşi se pot îndrăgosti foarte uşor, vor găsi destulă tărie să acorde atenţie şi celorlalte schimbări din viaţa lor.

Capricorn
Capricornii vor fi ţinta multor energii negative de la cei din jur. Poate fi vorba de bârfe, ironii, înşelăciuni sau chiar agresiuni verbale sau fizice. Uneori, aceste lucruri vin exact de unde nu s-ar fi aşteptat. Ca apărare, câteva zile de izolare, în limita posibilităților, n-ar fi o idee prea rea. Viaţa de cuplu ar putea fi o foarte bună oază pentru Capricorni, în această perioadă destul de nefavorabilă imaginii şi relaţiilor interumane.   

Vărsător
Vărsătorii vor avea câteva zile foarte norocoase în privinţa a tot ce înseamnă bani: poate vor câştiga ceva în plus, poate vor fi scutiţi de o datorie sau vor primi un cadou valoros. Atenţia lor va fi concentrată asupra vieţii profesionale, domeniu în care vor fi presaţi de dorinţa de a evolua, de a se autodepăşi. În dragoste, nu se întrevăd mari schimbări pentru cei singuri, iar cei cuplaţi trebuie să aibă grijă să nu pericliteze bunul mers al relaţiei prin gesturi riscante.

Peşti
Pentru Peşti, se va lăsa cu foarte multă muncă. Vor fi extrem de solicitaţi profesional şi e foarte important ca acum să arate de ce sunt în stare, pentru că poate apărea o promovare sau o mărire de salariu. Stresul îi va face să-şi neglijeze puţin viaţa sentimentală, dar vor avea noroc de înţelegerea şi susţinerea partenerului. În continuare, există un risc mare de tensiuni familiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS