8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Această săptămână este favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi a problemelor legate de locuinţă. Tot ce a fost amânat până acum din diverse motive, fie că e vorba de o operaţie, de o lucrare dentară, trebuie început acum, pentru că are toate şansele să se rezolve. În dragoste, perioada este mai favorabilă celor singuri decât celor cuplaţi. Dacă se hotărăsc să acţioneze, nu vor întâlni nici o piedică.

Taur
Dragostea va fi în centrul atenţiei pentru Tauri, orice ar întreprinde în acest sens le va reuşi. Se pare că au intrat într-o perioadă armonioasă şi intensă din punct de vedere sentimental. Există însă riscul unor incidente profesionale legate de relaţiile interumane: certuri cu colegii sau superiorii, reproşuri, acuzaţii. Stilul direct şi uşor agresiv al nativilor ar putea agrava situaţia: chiar dacă ei ştiu că au dreptate, e mai bine să evite confruntările.  

Gemeni
Gemenii vor fi foarte preocupaţi de latura financiară: poate vor face un împrumut, vor vinde nişte bunuri, se vor implica în nişte speculaţii. Toate au şanse să iasă aşa cum îşi doresc ei, atâta timp cât se controlează la cheltuieli şi îşi împart în mod inteligent eventualul surplus bănesc. Se bucură în continuare de o perioadă bună în dragoste, în sensul că au control asupra situaţiei.

Rac
Racii vor avea parte de nişte tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista nişte fluctuaţii care îi vor scoate din banal. Pot avea de-a face cu nişte capricii de-ale partenerului sau, pentru cei singuri, pot întâlni pe cineva care le place, dar îi şi contrariază. Se recomandă să fie flexibili, să nu cedeze orgoliilor mărunte, pentru că nu va fi vorba de nimic grav şi lucrurile vor reveni la normal.

Leu
Şi pe Lei îi aşteaptă nişte emoţii puternice legate de dragoste, dar, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în cazul Racilor, la ei va fi vorba de lucruri mai serioase. Deşi au succes când e vorba de flirturi mărunte şi de atracţia fizică, atunci când vine vorba de sentimente mai serioase, ei riscă un refuz sau un conflict care îi va răni. Vor avea, în schimb, noroc la bani, dar vor şi cheltui destul de mult.

Fecioară
Fecioarele vor trece prin nişte zile foarte bune, din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar şi atunci când nu li se întâmplă nimic deosebit, vor fi active, binedispuse şi vor transmite această stare şi celor din jur. Dispoziţia lor de zile mari le va atrage complimente şi invitaţii la diverse evenimente. În dragoste, vor fi în expectativă: cele cuplate vor aştepta calm rezolvarea unui conflict de cuplu, iar cele singure vor aştepta iniţiativă din partea persoanei dorite.

Balanţă
Săptămâna Balanţelor stă sub semnul deplasărilor: cel mai probabil este să apară călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres, sau, pur şi simplu, zile de alergătură de colo până colo, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale. Relaţiile sentimentale vor fi şi ele afectate de această stare de stres, aşa că se recomandă un pic mai multă grijă în exprimare şi comportament.

Scorpion
Pentru Scorpioni, săptămâna stă sub semnul conflictului. Se pot certa cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu portarul, cu  oricine. Asta nu înseamnă că ei vor fi nervoşi şi iritabili, ci că, pur şi simplu, trec printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate din cele mai meschine motive. Depinde doar de ei să se controleze. Vor fi preocupaţi de bani, dar mai au de aşteptat la acest capitol.  

Săgetător
După o perioadă de zburdălnicie şi distracţii, Săgetătorii se vor întoarce la lucrurile serioase. Se vor pune pe muncă, sau pe studiu, îşi vor revizui planurile şi vor încerca să fie cât mai eficienţi. Vor fi câteva probleme la capitolul relaţii interumane: ei riscă să facă tot felul de gafe sau să comită acte jignitoare pentru cei din jur, ceea ce le-ar putea atrage o antipatie generală. Chiar dacă sunt preocupaţi de planuri măreţe, e bine să nu neglijeze sentimentele celorlalţi.

Capricorn
Capricornii vor avea o săptămână foarte activă sub aspect social: vor ieşi mult din casă, vor fi solicitaţi să participe la evenimente, vor fi sunaţi, căutaţi şi invitaţi peste tot. Chiar şi cei singuratici nu vor putea găsi la nesfârşit pretexte să nu se prezinte într-un loc sau altul. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de nişte zile de armonie şi tandreţe, iar cei singuri vor fi tentaţi de aventuri plăcute şi fără complicaţii.   

Vărsător
Pe Vărsători îi aşteaptă, din punct de vedere afectiv, o nouă perioadă de retragere şi izolare. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, aşa este natura lor, mai singuratică, este modul lor de a-şi reface energiile. Totuşi, cei cuplati trebuie să fie foarte atenţi şi să explice partenerului acest lucru, pentru a nu fi înţeleşi greşit. Sub aspect profesional, o intrare în umbră le va permite să observe nişte lucruri care le-au scăpat până acum.

Peşti
În zilele care urmează, Peştii riscă să provoace, din neglijenţă, nişte conflicte familiale ale căror consecinţe le vor suporta tot ei mai târziu. E bine să fie atenţi, să nu uite de aniversări, de evenimentele de familie, de datoriile pe care le au către una sau alta din rudele lor, ca să nu se trezească mai apoi că toate uşile li se închid în nas. La serviciu vor avea foarte multe de făcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS