10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPofta... vine mâncând

Pofta… vine mâncând

Se spune că sexul este una dintre plăcerile vieţii de care nu te plictiseşti niciodată. Dar să fim sinceri: oricare dintre noi ştie că, în afară de cazul în care ai optsprezece ani sau eşti la începutul unei relaţii, momente când sexul este extrem de pasional, se mai întâmplă şi să nu ai chef de nebunii în dormitor. Dorinţa de a face sex scade direct proporţional cu scăderea numărului de partide de amor pe care le practicaţi, însă vestea bună este că şi reciproca este valabilă: cu cât mai mult sex, cu atât mai multă dorinţă.
Site-ul shine.yahoo.com sugerează faptul că şi în acest caz se aplică vechea zicală „pofta vine mâncând“ şi propune doamnelor şi domnişoarelor câteva sfaturi pentru a-şi reface cheful de nebunii.

Sport şi dans

Un prim lucru pe care îl puteţi face este să vă puneţi şoldurile la treabă: faceţi exerciţii cu un cerc de hula sau înscrieţi-vă la un curs de dans. Astfel veţi îmbina utilul cu plăcutul – vă veţi menţine în formă şi în acelaşi timp vă veţi reaprinde dorinţa. Potrivit psihologilor, unul dintre motivele pentru care femeilor le piere cheful de sex este faptul că nu se simt bine în pielea lor. Există însă şi explicaţia că, fiind concentrate pe problemele de ordin mental, doamnele şi domnişoarele se deconectează de aspectul fizic al vieţii. Exerciţiile de acest gen, care implică mişcarea şoldurilor, s-au dovedit eficiente pentru ca femeile să poată relua contactul cu propriul corp şi să devină conştiente de propria atractivitate şi sexualitate.
Un alt sfat ar fi să învăţaţi să dansaţi lasciv – altă metodă de a trezi feminitatea. Pentru aceasta, nici măcar nu este nevoie să ieşiţi din casă: deschideţi site-ul YouTube, găsiţi câteva filmuleţe cu dansuri de acest fel şi încercaţi să imitaţi mişcările până când reuşiţi să le stăpâniţi. Obiectivul principal al acestui exerciţiu este acela de a vă reda încrederea în senzualitatea dumneavoastră, iar o femeie care se simte senzuală se va simţi în acelaşi timp sexy şi dorită, iar această senzaţie vă va stimula cu siguranţă apetitul sexual.

Senzualitate înainte de sex

Masajul cu uleiuri esenţiale este o altă metodă de a reveni la dorinţa sexuală de la început. Rugaţi-vă partenerul să vă răsfeţe cu un astfel de „tratament“ (şi eventual întoarceţi-i şi lui favorul) – astfel veţi crea o atmosferă de senzualitate şi intimitate care vă va împinge pe nesimţite spre o partidă de amor pasională.
În plus, transformaţi-vă dormitorul într-un fel de altar închinat pasiunii. Aprindeţi lumânări parfumate şi alegeţi un fond muzical adecvat, care să vă facă să vă simţiţi confortabil şi să vă poarte în atmosfera de altădată, în vremurile când pasiunea nu vă lăsa să vă ţineţi mâinile departe unul de celălalt. Mai mult, purtaţi o lenjerie în care să vă simţiţi cu adevărat femeie – nu subestimaţi puterea acestui detaliu care la o primă vedere pare neînsemnat. Beţi un pahar cu vin pentru a vă destinde, dar nu exageraţi cu alcoolul pentru că în exces poate avea efectul opus. În fine, eliberaţi-vă mintea de orice problemă cotidiană, gândiţi pozitiv şi convingeţi-vă întâi pe dumneavoastră că sunteţi o femeie senzuală şi sexy – o stare mentală care se va reflecta în atitudine şi va reaprinde rapid flacăra pasiunii.
Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS