12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedetă în devenire

Vedetă în devenire

Beyonce şi Jay-Z, care au devenit părinţi în urmă cu o lună, au postat pe internet primele fotografii cu fetiţa lor, Blue Ivy Carter, informează dailymail.co.uk.
Imaginile, care se pare că au fost realizate la Spitalul Lennox din New York, imediat după naşterea micuţei, îi arată pe cei doi părinţi fericiţi alături de fiica lor. Fotografiile au fost postate de Beyonce şi Jay-Z pe site-ul personal al fetiţei, helloblueivycarter.tumblr.com.
„Îţi urăm bun venit, să ne împărtăşeşti bucuria“, scrie pe site-ul micuţei, alături de un mesaj de mulţumire semnat de familia Carter: „Vă mulţumim că ne-aţi respectat intimitatea în această perioadă frumoasă din viaţa noastră“.
Beyonce şi Jay-Z au devenit părinţii unei fetiţe în ianuarie, acesta fiind primul copil al cuplului. Cântăreaţa de 30 de ani a născut prin cezariană la un spital din New York. Vedeta s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari. În urmă cu câteva zile, Beyonce a apărut pentru prima dată în public de la naşterea fetiţei sale, Blue, iar vedeta şi-a arătat formele într-o ţinută sexy.
Beyonce a apărut în public la New York, într-una dintre cele două seri în care soţul ei, Jay-Z, a cântat în beneficiul unei fundaţii. Vedeta a postat pe site-ul personal fotografii de la eveniment, unde a fost îmbrăcată cu o rochie roşie mulată pe corp, care i-a scos în evidenţă formele de după naştere.

Melodie de bun venit

Rapperul Jay-Z a vorbit despre avorturile spontane suferite de soţia sa, Beyonce, şi despre încercările repetate ale cuplului de a avea copii. Intitulat „Glory“, cântecul a fost lansat pe site-ul lui Jay-Z, LifeandTimes.com.
„Ultima oară, avortul spontan a fost atât de tragic, ne-am temut că vei dispărea“, cântă Jay-Z, în vârstă de 42 de ani, în această piesă. El vorbeşte totodată în versurile piesei despre „alarme false şi starturi false“, despre „toată durerea de ultima oară“ şi mărturiseşte că „s-a rugat mult să fie pentru ultima oară“.
„Cel mai minunat sentiment pe care îl am acum/ Cuvintele nu pot să descrie acest sentiment cu adevărat/ Voi picta cerul în albastru/ Cea mai mare creaţie a mea eşti tu“, afirmă muzicianul american în versurile aceleiaşi piese.
Numele bebeluşului – Blue Ivy Carter – a fost confirmat de buna prietenă a cuplului, actriţa Gwyneth Paltrow, într-un mesaj postat pe Twitter.
Versurile piesei lansate de Jay-Z reprezintă prima dezvăluire publică a cuplului despre sarcinile şi avorturile precedente ale cântăreţei Beyonce.
Beyonce, de 30 de ani, şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008, iar presa internaţională a afirmat de foarte multe ori în ultimii ani că Beyonce a fost însărcinată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS