12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLenjerie modelatoare semnată Gok Wan

Lenjerie modelatoare semnată Gok Wan

Stilistul britanic Gok Wan a creat recent o linie de lenjerie intimă modelatoare, pentru a veni în ajutorul femeilor care vor să îşi etaleze „ca la carte“ atuurile cu care le-a înzestrat natura

Gok Wan este un expert în domeniul modei feminine, cunoscut pentru francheţea cu care semnalează problemele legate de stilul celor care îi cer ajutorul, dar şi pentru felul în care îşi ajută clientele, învăţându-le practic cum să îşi mascheze defectele şi să îşi pună în evidenţă atuurile. Wan a schimbat vieţile femeilor din întreaga lume prin emisiunea „How To Look Good Naked“ (Cum să arăţi bine goală), care se adresează doamnelor şi domnişoarelor de orice vârstă şi cu orice fel de siluetă. Emisiunea este un reality-show mai special, în timpul căruia stilistul le redă încrederea în sine femeilor nemulţumite de felul în care arată, doamne şi domnişoare, care, după opt săptămâni de transformare fizică şi spirituală, au curajul să pozeze nud.
Acum, stilistul a dus la următorul nivel lupta lui pentru a ajuta femeile să se simtă bine în pielea lor, creând o linie de lenjerie intimă modelatoare, numită „Wall of Fame“, ce promite că „ascunde ceea ce e de ascuns şi scoate în evidenţă ceea ce trebuie arătat“. Ce îl recomandă ca designer de lenjerie? În primul rând, anii de experienţă în domeniul sfaturilor vestimentare, dar şi faptul că de patru ani colaborează cu producătorul de lenjerie „Simply Yours“, pentru care a creat şapte colecţii de lenjerie intimă care pun în valoare silueta feminină.
Cea de-a opta colecţie care îi poartă semnătura este un fel de „Greatest Hits“: include o linie generoasă de obiecte de lenjerie închipuite special pentru a rezolva aproape orice fel de dileme legate de croială. Pentru realizarea acestei colecţii, oamenii de la departamentul de cercetare şi marketing al companiei „Simply Yours“ au stabilit care sunt produsele preferate ale clienţilor. După ce s-a stabilit clasamentul favoritelor, Gok Wan le-a refăcut, recroit şi îmbunătăţit, rezultatul fiind obiecte de lenjerie mai bune ca niciodată.

Ce cuprinde colecţia

„Wall of Fame“ include piese de lenjerie intimă care subţiază talia, creează un efect de volum la nivelul sânilor şi „netezesc“ zonele cu probleme – şoldurile şi spatele (locul unde sutienul strânge pielea), iar fiecare model este disponibil în trei culori – o nuanţă deschisă de gri, roşu şi o nuanţă de roz pal. Obiectele de lenjerie sunt realizate cu ajutorul balenelor de susţinere, nu au cusături vizibile şi sunt confecţionate dintr-un material, special care modelează silueta. Potrivit reprezentanţilor „Simply Yours“, toate piesele oferă „cel mai bun confort, stil fără efort şi control maxim al zonelor cu probleme“. Mărimile disponibile încep la numărul 38 şi se termină la 58 (deci lenjeria este într-adevăr pentru femeile cu orice fel de siluetă), iar preţurile variază între 36 şi 55 de lire sterline. Colecţia va fi lansată oficial pe 1 martie, iar piesele pot fi cumpărate de pe pagina de interent a companiei.

Cine este Gok Wan? 

Gok Wan s-a născut în Leicester, Marea Britanie. Consultant de modă şi stilist, Gok Wan, declarat gay, a urmat Şcoala Centrală de Retorică şi Artă Dramatică, pe care însă nu a absolvit-o, descoperind în schimb lumea hairstyling-ului şi a modei. Istoria personală nu a fost cea mai fericită la începuturi. În adolescenţă, Gok Wan cântărea 133 de kilograme, fapt din cauza căruia mult timp a crezut despre sine că e lipsit de valoare. Numai că, datorită unei ambiţii demne de laudă şi respect, roata s-a întors pentru el şi astăzi Gok Wan le învaţă pe femei că dorinţa de a-şi acorda mai mult credit şi mai multă atenţie este primul pas către transformare şi către recâştigarea respectului de sine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS