Acasă Magazin Angelina, din nou însărcinată?

Angelina, din nou însărcinată?

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-ar părea că aşteaptă încă un copil, după cum susţine un apropiat al cuplului, care a dezvăluit această informaţie redactorilor revistei OK Magazine. „Angelina este însărcinată în aproape trei luni. Nu vrea să anunţe încă oficial această veste, însă a spus acest secret unui «anumit» grup din cercul de cunoscuţi“, a declarat sursa citată. Dacă informaţia este adevărată, cuplul, supranumit „Brangelina“, ar urma să devină părinţi pentru a şaptea oară, ei având deja alţi şase copii – trei adoptaţi (Maddox, Pax şi Zahara) şi trei biologici (Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne). „Angelina savurează fiecare secundă a sarcinii, în ciuda faptului că are deja greţuri matinale“, a mai spus apropiatul celor doi.
S-ar părea că Angelina Jolie, actuala parteneră a lui Brad Pitt, s-a „sincronizat“ din acest punct de vedere cu fosta soţie a actorului, Jennifer Aniston. Potrivit aceleiaşi reviste OK Magazine, vedeta din serialul „Prietenii tăi“ ar fi şi ea însărcinată, deja în şase luni, zvonul începând să circule după ce actriţa a fost surprinsă în fotografii încercând să îşi ascundă burtica sub o haină largă.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version