Iubirea la an nou

Autori
Etichete , , , ,


2012 şi-a intrat deja în drepturi şi cei mai mulţi dintre noi, chiar dacă suntem singuri sau în cuplu, ne întrebăm cum va fi acest an, mai ales în plan amoros

În cazul în care vă întrebaţi ce vă rezervă acest an în ceea ce priveşte dragostea, dacă va fi liniştit sau mai agitat, site-ul it.lifestyle.yahoo.com încearcă să vă dea o mână de ajutor. În funcţie de fiecare zodie, acest an vă rezervă şi perioade mai prielnice şi altele ceva mai „aride“, dar şi perioade când veţi avea ocazia să trăiţi aventuri interesante. Oricum ar fi, cert este că fiecare zodie va avea momentele ei de aur. Iată în cele ce urmează ce vă rezervă astrele în materie de amor în acest an.

Berbec

Aventuroşi şi excitabili, Berbecii vor avea un început de an foarte bun graţie prezenţei lui Venus în Vărsător şi a lui Mercur în Săgetător. În general, însă, în plan sentimental îi aşteaptă câteva luni destul de dificile, cel puţin până când Marte se va muta în Fecioară şi Jupiter va fi în Taur. La începutul anului, Berbecii încă singuri vor avea ocazia unor întâlniri cu adevărat pozitive. Până în iunie, însă, această poziţie va accentua înclinaţia spre polemici a acestor nativi şi vor apărea diferite conflicte în cuplu. Situaţia însă se va schimba după ce Jupiter, planeta fericirii, va trece în Gemeni.

Taur

Siguri, conservatori şi pasionali, Taurii vor trăi, mai ales în primele luni ale acestui an, un moment pozitiv. Armonia în cuplu şi situaţii favorabile pentru nativii singuri vor fi doar câteva dintre aspectele unui an cu totul special, mai ales din punct de vedere sentimental şi pasional, cel puţin până când Martie, planeta erosului, se va muta în Fecioară. După aceea, veţi fi mult mai liniştiţi, chiar dacă între august şi octombrie vor mai apărea flirturi şi situaţii destul de „picante“.

Gemeni

Pentru neliniştiţii Gemeni va fi un an destul de agitat, cu multiple întâlniri, chiar dacă unii dintre dumneavoastră şi-ar putea dori un pic mai multă stabilitate. În cuplu, veţi fi un pic agitat, mai ales în perioada în care Venus va fi în zodia Peştilor, cu momente de confuzie şi de conflict, însă lucrurile se vor linişti când astrul iubirii va trece în zodia Berbecului. Punctul maxim va fi atins la jumătatea lunii, când Venus va intra în Gemeni. Vor urma câteva luni interesante, chiar dacă neliniştea dumneavoastră înnăscută se va lovi de dorinţa de a vă aşeza la casa dumneavoastră. Staţi liniştit, ocaziile nu vor lipsi şi veţi avea un an pozitiv şi plin de noutăţi.

Rac

Sentimentele şi iubirea vor fi foarte importante pentru romanticii şi rezervaţii Raci. În primele luni ale anului, nativii acestei zodii vor fi neobişnuit de distraţi şi neliniştiţi, mai ales în ianuarie, atunci când Venus va fi în Vărsător. Apoi vă veţi linişti şi veţi avea parte de momente cu adevărat magice în cuplu, odată cu trecerea lui Venus în zodia Peştilor, după care neliniştea îşi va face din nou simţită prezenţa, odată cu trecerea aceleiaşi planete în Taur. Oricum ar fi, farmecul şi persuasiunea dumneavoastră vor funcţiona la capacitate maximă tot anul şi, în ciuda proverbialei firi visătoare şi a susceptibilităţii înnăscute, nativii singuri din Rac vor face cuceriri pe bandă rulantă, în timp ce aceia implicaţi într-o relaţie se vor gândi la căsătorie.

Leu

Atenţie la excese şi la iubirile fulgerătoare mai ales pentru Leii singuri, care vor începe poveşti de iubiri şi aventură cu impulsivitate şi rapiditate. Atmosferă foarte tensionată în cuplu, însă, deşi conflictele cu partenerul nu vor lipsi, situaţia se va rezolva rapid. Începând cu luna iunie, atunci când Jupiter va intra în Gemeni, veţi fi mai norocoşi, mai comunicativi şi mai puţin posesivi şi autoritari.

Fecioară

Foarte prudenţi şi realişti, nativii din Fecioară vor avea nevoie de multă răbdare în acest an. Satisfacţiile vor apărea abia în ultima parte a anului, iar în restul timpului, pe plan sentimental va fi o perioadă destul de dificilă, chiar dacă plină de „stimuli“ şi emoţii puternice. Deşi sunteţi rezervat şi timid, farmecul dumneavoastră îşi va face simţită prezenţa, astfel că ocaziile nu vor lipsi, mai ales la începutul anului, când prezenţa lui Neptun în semnul Peştilor va mări nivelul de emotivitate şi senzualitate. În cazul în care veţi renunţa la obişnuitele suspiciuni, veţi avea parte de momente cu adevărat speciale.


Balanţă

Nesiguri şi nehotărâţi, nativii din Balanţă alternează frivolitatea cu certitudinile, iar anul va începe în forţă, pentru ca apoi să se stingă şi să se reaprindă la intensitate maximă în lunile succesive. Un an un pic schimbător, dar pozitiv, în care simţul estetic fin al Balanţelor se va confrunta cu necesitatea primară de a evita singurătatea, de care se tem atât de mult aceşti nativi sociabili şi egocentrici. Început bun în ianuarie, cu Venus în Vărsător, şi plin de pasiune, iar din 5 iulie şi până la sfârşitul lui august, când Marte este prezent în Balanţă, vi se pregăteşte o vară pasională şi intensă.

Scorpion

Pasionali şi seducători de la Mama Natură, vor avea parte în februarie de mai multă inspiraţie, fiind mult mai romantici decât de obicei, dar şi mai puţin agresivi. În aceste luni sunt prevăzute cuceriri importante, dar şi momente în care vor fi nevoiţi să depune eforturi importante pentru a fi pe placul partenerului. Oricum ar fi, prezenţa lui Jupiter în Taur şi apoi în Gemeni va face ca acest an să fie mult mai uşor şi mai plăcut pentru Scorpioni decât anul precedent. Va fi un an destul de animat mai ales pe plan amoros, când, din 24 august, Marte va intra în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 5 octombrie.

Săgetător

Aventuroşi şi generoşi, Săgetătorii vor avea un început de an mai reflexiv şi controlat, în timp ce în a doua jumătate a anului vor fi mult mai agitaţi şi mai neliniştiţi. Aşadar, pe plan amoros, va fi un an foarte schimbător, în care va creşte nevoia de contacte umane şi de noutăţi. Prezenţa lui Marte în Balanţă, începând cu luna iulie, va face ca aceşti nativi să fie mult mai extrovertiți, dar, în acelaşi timp, va spori instabilitatea în cuplu, unde, mai mult decât de obicei, nu vor suporta restricţiile şi gelozia. Între octombrie şi noiembrie, vor fi deosebit de energici şi seducători, atunci când Marte le va mări farmecul şi puterea de seducţie.

Capricorn

Mult mai sociabili şi mai comunicativi decât de obicei, austerii Capricorni vor avea parte de un an plin de ocazii, dar şi un pic agitat, mai ales din momentul în care Venus şi Jupiter se vor muta în Gemeni. Aşadar, primele luni din an, dar şi ultimele două, începând cu 18 noiembrie, vor fi ideale pentru a face cuceriri şi pentru a vă lansa în noi experienţe amoroase şi erotice, în general. Nativii singuri, dar şi cei implicaţi într-o relaţie vor avea un an intens şi mai puţin liniştit decât cel precedent, cu toate avantajele şi dezavantajele care decurg de aici.

Vărsător

Nonconformiştii Vărsători vor avea un început de an foarte promiţător, iar prezenţa lui Venus în zodia lor va aduce un plus de senzualitate şi emotivitate. Din acest motiv, Vărsătorii, care de obicei sunt ceva mai detaşaţi şi foarte cerebrali, vor fi mult mai romantici decât de obicei. Persoanele singure vor avea parte de o vară destul de agitată, cu Marte prezent în Balanţă şi Jupiter în Gemeni, acestea aducând multe noutăţi şi întâlniri interesante.

Peşti

Visători şi un pic pasivi până la sfârşitul verii, Peştii vor trăi momente dificile în cuplu la începutul anului, chiar dacă, din februarie, Neptun va intra în zodia lor şi va aduce un plus de altruism şi empatie, mai ales în cuplu. Vor avea parte de câteva luni intense şi un pic dificile, dar odată cu sosirea toamnei se prevăd noutăţi plăcute mai ales pentru nativii fără „pereche“, care după o perioadă de singurătate vor regăsi pofta de viaţă şi energia. Surprize plăcute sunt anunţate mai ales în a doua jumătate a anului, când nativii acestei zodii vor trăi momente cu totul deosebite. Comenteaza acum

Alte stiri

15 februarie 2019

Craiova: Seminar pe teme de fiscalitate

Firma de audit şi consultanţă Professional Consulting organizează sâmbătă, 16 februarie, în Sala Filip Lazăr a Filarmonicii Oltenia din Craiova, Calea Unirii nr. 16, a XVIII-a ediție a Seminarului de Fiscalitate „Noutăţi Fiscale 2019: Închiderea ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Actualitate

» Zece state UE impun restricţii pe piaţa muncii pentru cetăţenii români
» Deputatul de Mehedinţi Viorel Palaşcă, acuzat în dosarul InterAgro
» Delta ACM a luat în primire strada Fulger
» Centraliştii, arşi de căldura comună
» Trei cutremure s-au produs în această dimineaţă în România

Local

» „Carnage“ vine pe marile ecrane româneşti
» Ziua lui Eminescu – Ziua Culturii Naţionale
» Cărţile anului 2011 în Franţa şi SUA, la Polirom
» Best Film Fest, la a XII-a ediţie
» „Captivi“
» „Spărgătorul de nuci“, la Craiova
» EUYO caută talente
» Ion Minulescu
» Concertul de Anul Nou, la Filarmonică
» Statuile vii ale Craiovei noastre
» Carderi craioveni, anchetaţi de FBI
» Bistriţa, satul gunoaielor
» Participant la un concurs hipic, la un pas de a fi omorât de propriul cal
» Alexandru Neţoiu este cercetat şi pentru tentativă de omor
» Tradițiile, respectate şi în Mehedinți
» Poliţiştii locali au dus apă sfinţită bătrânilor

Dolj

» Noutăţi pentru pensionari

Gorj

» Infirmieră agresată de un bolnav psihic
» A scos crucea Bobotezei din apele râului Gilort

Sport

» Dan Petrescu, interesat de un jucător problemă
» Mutu, aproape de golul 100 în Serie A
» Viorel Tănase, antrenor la Farul Constanţa
» Antonio Conceicao, „principal“ la Astra
» Aluminiştii şi-au definitivat programul de pregătire
» Fetele lui Văsuică joacă la Lugoj
» Energia testează un inter
» Intrarea liberă la meciul de handbal România-Belarus
» Amicalul de tradiţie: Craiova – Energia
» Paul Batin: Sper să rămân la Târgu Jiu

Bani & Afaceri

» Aproximativ 360 de locuri de muncă vacante în străinătate
» 100 de specialişti Ford aterizează la Craiova
» Cât costă educaţia în şcoli

Sanatate

» Se schimbă vremea, apar virozele

Magazin

» Iubirea la an nou
» Picătura de cunoaştere
» HOROSCOP
» Peaches Geldof va deveni mamă
» Drew Barrymore s-a logodit
» Zooey Deschanel divorţează
» Teoria umorului
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Ninja la New York
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bancul zilei

Top