16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVictoria Beckham, premiată cu Designer Brand Award 2011

Victoria Beckham, premiată cu Designer Brand Award 2011

Deşi atunci când şi-a început cariera de designer nu mulţi îi dădeau şanse de reuşită, Victoria le-a demonstrat încă o dată tuturor că este talentată

Victoria Beckham, fostă membră a grupului pop Spice Girls, a reuşit să ajungă în elita modei britanice, după ce, la începutul acestei săptămâni, a câştigat unul dintre cele mai prestigioase premii acordate de reprezentanţii industriei, Designer Brand Award. Potrivit femalefirst.co.uk, Victoria a primit acest premiu – considerat un Oscar al modei – în cadrul galei care a avut loc la hotelul Savoy din centrul Londrei. Victoria Beckham s-a impus în faţa unor stilişti renumiţi, precum Tom Fod, Stella McCartney şi designerii grupului Burberry. Deşi atunci când şi-a început cariera de designer nu mulţi îi dădeau şanse de reuşită, Victoria a demonstrat că are fler. Este suficient să spunem că în primele trei luni ale acestui an, vedeta a avut vânzări de peste 15 milioane de lire sterline. Nu este de mirare că averea soţilor Beckham este estimată la 165 de milioane de lire sterline.

Un formator de tendinţe

 Ceea ce se anunţa o linie modestă de rochii s-a transformat într-un succes la nivel mondial, multe vedete alegând să-i poarte creaţiile, indiferent că a fost vorba de Cheryl Cole, Elle Macpherson, Kate Winslet, Brooke Shields, Leighton Meester, Kelly Ripa, Erin Wasson şi Heidi Klum. Rochiile sunt disponibile în măsuri de la 34 la 42 şi preţurile lor variază între 1.200 şi 5.000 de euro. Victoria Beckham şi-a alăturat colecţia în ediţie limitată în magazine selecte unor designeri celebri: Dolce&Gabbana, Giorgio Armani şi Giambattista Valli. Cele câteva modele din magazinul online net-a-porter.com au fost foarte bine vândute peste tot în lume. Recent, vedeta a lansat şi o linie de haine mai accesibile din punct de vedere al preţului, dorind în acest fel ca ţinutele sale să se adreseze unui public cât mai larg. Pentru acest sezon, colecţia Victoriei Beckham cuprinde haine simple, în nuanţe de negru, albastru şi portocaliu, cu elemente noi, precum imprimeuri sau broderii.

Modă şi bun gust

 Linia vestimentară Victoria Beckham foloseşte materiale de lux şi metode speciale, cum ar fi un corset ascuns în material, care va contura bustul, talia şi şoldurile, astfel încât oricine poate dobândi o siluetă clepsidră. „Am fost mereu atrasă de creaţiile bine structurate care evidenţiază şi flatează forma corpului unei femei. Fiecare femeie care poartă rochiile mele poate dobândi o postură grozavă şi să arate bine din orice unghi…“, declara soţia lui David Beckham despre creaţiile sale. Iar Victoria nu se opreşte aici. După ce a observat că, datorită ei, cele două mărci de accesorii preferate de ea – poşetele Hermes şi pantofii Christian Louboutin – au vânzări fenomenale, a decis să îşi creeze o linie proprie de accesorii. „Victoria s-a săturat să promoveze alte branduri. Dacă ea poartă Christian Louboutin sau Hermes, oamenii se duc să le cumpere. Atunci s-a gândit: De ce să nu îmi fac propria colecţie?“, a declarat o sursă apropiată fostei soliste. Vedeta a colaborat cu designerul de accesorii Katie Hiller pentru a lansa propria ei colecţie de poşete.

Premiaţii modei

În cadrul galei desfăşurate la începutul acestei săptămâni la Londra, o distincţie specială i-a fost acordată designuluiSarah Burt.on, creatorul de modă principal al casei Alexander McQueen, care a realizat rochia de mireasă pentru Kate Middleton, dar şi pe cea de domnişoară de onoare, purtată de sora acesteia, Pippa. Ea a fost desemnată „designerul anului 2011“. La eveniment au fost prezente numeroase vedete britanice, precum topmodelul Kate Moss, actorul Colin Firth, dar şi Samantha Cameron, soţia premierului britanic David Cameron. Harold Tillman, preşedintele British Fashion Council, organizaţia care acordă aceste premii anuale, a declarat că nivelul ridicat al candidaţilor din acest an demonstrează „amploarea şi creativitatea pe care Londra este în măsură să le ofere“.
„British Fashion Awards“ a ajuns la cea de-a 21-a ediţie, evenimentul având loc încă din anul 1989. Celelalte trofee ale serii au fost acordate lui Kim Jones, desemnat „Menswear Designer of the Year“, Charlotte Dellal – „Accessory Designer of the Year“, Christopher Kane, distins cu „New Establishment Award“. De asemenea, nu au plecat cu mâna goală acasă Sam Gainsbury, Gainsbury Whiting, distinşi cu „Isabella Blow Award for Fashion Creator“, Stella McCartney, care a primit „Red Carpet Award“, Alexa Chung, distinsă cu British Style Award. Un trofeu special pentru Outstanding Achievement in Fashion Award i-a revenit lui Sir Paul Smith. Modelul anului a fost desemnată Stella Tennant, în timp ce Christopher Raeburn a primit trofeul „Emerging Talent – Menswear“, iar Tabitha Simmons, trofeul „Emerging Talent – Accessories“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS