13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar aşa, deci va trebui să reveniţi asupra ei pentru a găsi cea mai bună soluţie. Unul dintre prieteni vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Dacă doriţi să începeți ceva nou, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi un timp ca lucrurile să se rezolve de la sine.  

Taur
Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi dori, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia dumneavoastră profesională, aţi putea să primiţi o ofertă în această direcţie. Dacă veţi avea un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi eficient şi să vă duceţi la bun sfârşit toate planurile. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată!

Gemeni
Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură. Relaţia dumneavoastră de suflet se poate îmbunătăţi. Veţi trăi clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce vă face să priviţi spre viitor cu mai multă încredere. Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi.
 
Rac
Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va aduce, în afară de satisfacţii, şi ceva relaxare. Activităţile practice vă favorizează. Nu este însă o zi bună pentru a încerca să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere!       

Leu
Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile pe teme financiare!

Fecioară
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activități care să vă obosească. Aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă cu acesta. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faceţi investiţii deosebite! Activităţile de divertisment vă tentează în mod special.

Balanţă
Vă aşteaptă o zi favorabilă. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi considerabil. Vor exista persoane care vă vor face ochi dulci, dar nu trebuie să credeţi tot ce vi se spune. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi echilibrul nervos. O activitate mai veche ar putea fi încheiată. Veţi avea reuşite în plan social.

Scorpion
Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi da dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de suflet. Comoditatea vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor.    

Săgetător
La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu fiinţa iubită, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai mult timp. Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa şefilor căci veţi avea discuţii aprinse, iar repercusiunile ar putea fi neplăcute.

Capricorn
Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, verificaţi-vă cu atenţie mijlocul de transport. Veţi fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei dumneavoastră cu anturajul. Cercul de prieteni s-ar putea lărgi. O călătorie vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă.

Vărsător
Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Veţi comunica bine cu fiinţa iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos. Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei.

Peşti
Nu sunteţi în forma cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcționa la nivelul obişnuit. Relaţia cu fiinţa iubită va fi excelentă. Entuziasmul sentimental va fi la limita maximă, mai ales că veţi avea şi o mică surpriză. Colegii vă vor sprijini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS