11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul de viaţă şi îi ghiciţi toate dorinţele. Este o zi în care vă bucuraţi de o adevărată comuniune sufletească şi mentală cu acesta. Cu banii însă se poate să staţi mult mai prost. Dacă vă treziţi că brusc vă scad veniturile, apucaţi-vă să faceţi economii. Faceţi ceva diferit astăzi şi descoperiţi înţelesuri mai profunde în activităţile dumneavoastră zilnice.

Taur
Vă bucuraţi de o rezistenţă fizică de invidiat, aşa că, dacă sunteţi în convalescenţă, vă veţi reface repede. Acasă încercaţi să nu vă risipiţi energia în toate direcţiile, ci stabiliţi-vă o listă de priorităţi. Ca să reuşiţi să duceţi la bun sfârşit unele ţeluri individuale va fi nevoie să lucraţi în echipă. Nu vă încântă ideea, dar trebuie să treceţi prin toate etapele înainte de a ajunge acolo unde vă doriţi de mult, adică în vârf.  

Gemeni
Astăzi aşteptaţi, probabil, o avansare sau o mărire de salariu, dar în loc de asta veţi primi numai veşti proaste pe plan financiar. Vă interesează să auziţi mai multe despre experienţele trăite de un prieten şi nu aveţi răbdare să îi ascultaţi sfaturile, deşi aţi avea multe lucruri de învăţat de la el. Sunteţi în formă maximă şi absorbiţi orice informaţie.  
 
Rac
Începeţi ziua plin de energie. Sunteţi optimist şi hotărât să abordaţi problemele cu încredere, pentru a găsi curând o soluţie concretă. Este bine totuși să vă stăpâniţi emotivitatea, mai ales că astăzi vă întâlniţi cu persoane dinamice, care vă stimulează. Astăzi, orice fel de respingere vă va zdruncina mândria. Nu e cazul să forţaţi nota, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi atunci când vine vorba de favoruri cerute în plan personal.  

Leu
Evitaţi astăzi să interveniţi în conflictele care nu au legătură cu dumneavoastră. Simţiţi nevoia de independenţă pentru a vă petrece timpul aşa cum vreţi. Este bine totuşi să nu lăsaţi lucrurile neclare, atunci când este nevoie de un dialog. În plus, ţineţi cont de faptul că sunteţi înconjurat numai de persoane care vă pot da sfaturi bune. Nu vă avântaţi impulsiv în chestiuni care privesc banii.  

Fecioară
În loc de individualismul care vă caracterizează, astăzi veţi da dovadă de un spirit de echipă care îi va uimi pe cei din jur. Acasă ar fi bine să încetaţi tentativa de a-i destabiliza pe alţii, pentru că lucrurile s-ar putea întoarce împotriva dumneavoastră. Această zi creativă ar trebui să vă aducă multe satisfacţii, singura condiţie fiind aceea să vă petreceţi timpul în compania unor persoane care gândesc la fel ca şi dumneavoastră.

Balanţă
Acasă, atmosfera nu este foarte plăcută, iar dumneavoastră nu mai sunteţi dispus să faceţi vreo concesie. Dacă operaţi cu bani şi faceţi tranzacţii, veţi fi inspirat şi veţi face cele mai bune alegeri. Cei din jur vă vor cere părerea – fie pentru că preţuiesc părerea dumneavoastră, fie pentru că îşi doresc să vă poată contrazice. Prin urmare, pregătiţi-vă să fiţi tras de mânecă din toate părţile şi să vi se solicite ajutorul.   

Scorpion
Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, veţi trăi clipe deosebite alături de partener. Dacă încă sunteţi în căutarea sufletului-pereche, s-ar putea să aveţi parte de o întâlnire fulgerătoare care v-ar putea schimba viaţa. E bine să vă calculaţi paşii, pentru a putea preîntâmpina orice situaţie nefastă. Nu este o perioadă bună pentru achiziţii noi, dar e o zi perfectă pentru un plan de bătaie în domeniul financiar.    

Săgetător
Astăzi se poate să simţiţi o îmbunătăţire a situaţiei profesionale, chiar dacă teoretic ar fi trebuit să vă ocupaţi numai de viaţa personală. Dacă aveţi copii adolescenţi sau lucraţi cu tineri, vă puteţi aştepta la tensiuni. Este bine să fiţi foarte răbdător şi să le acordaţi independenţa de care au nevoie. Astăzi veţi participa la o activitate de grup care va avea un efect terapeutic neaşteptat asupra stării dumneavoastră de spirit.
 
Capricorn
Astăzi aveţi şanse mari să faceţi tranzacţii financiare şi operaţiuni imobiliare excelente. Sunteţi însă destul de neliniştit din cauza copiilor şi vă gândiţi serios la viitorul lor. Cu partenerul de viaţă lucrurile sunt tensionate astăzi. Simţiţi nevoia, mai mult decât oricând, să luaţi legătura cu cineva aflat peste mări şi ţări şi vă veţi da seama cât de mult contează tehnologia pentru viaţa profesională şi relaţiile personale.   

Vărsător
Grăbiţi-vă să duceţi la îndeplinire proiectele profesionale la care lucraţi. Aveţi un tonus bun şi şansa este de partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceţi este să profitaţi de norocul avut şi de calităţile dumneavoastră. Vă veţi lovi de dezacordul unui prieten într-o chestiune importantă pentru dumneavoastră. Conflict de interese, păreri diferite şi disensiuni vor crea tensiuni care s-ar putea să strice o relaţie.

Peşti
În viaţa sentimentală sunteţi cam confuz, pentru că din gesturile dumneavoastră nu se poate înţelege exact pe cine alegeţi. Evitaţi să vorbiţi despre trecut şi concentraţi-vă atenţia numai asupra persoanei pe care aţi ales-o. Cu banii nu staţi foarte bine, aşa că ar fi bine să vă limitaţi doar la cheltuielile indispensabile. Veţi fi surprins de faptul că cineva la care nu vă aşteptaţi o să vă placă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS