10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi fi preocupat de felul în care arătaţi şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp cu cineva la care ţineţi. Aveţi grijă, se anunţă schimbări în perioada imediat următoare şi trebuie să fiţi bine pregătit din timp. Gândiţi-vă puţin la propriile talente. O slujbă de vis poate fi a dumneavoastră. Trebuie doar să ştiţi să vă puneţi în valoare calităţile şi să daţi dovadă de tact.

Taur
Astăzi va trebui să vă aduceţi aminte, mai mult ca oricând, că nu are sens să iubiţi pe cineva alături de care vă puteţi trezi doar din întâmplare. Acum puteţi mai uşor să vă respectaţi promisiunile pe care vi le-aţi făcut. Vi se va părea mult mai uşor să renunţaţi la fumat sau la tonele de ciocolată pe care le mâncaţi de obicei. Nu uitaţi: mersul pe jos vă va ajuta să vă oxigenaţi creierul.

Gemeni
Influenţa Lunii vă ajută să vă descoperiţi creativitatea şi adevăratele puteri ale sufletului; poate chiar al şaselea simţ. Veţi privi deodată totul cu alţi ochi şi veţi înţelege lucruri care v-au frământat îndelung. Atunci când aveţi de luat o decizie financiară, gândiţi raţional. Cântăriţi bine avantajele şi dezavantajele şi nu vă aruncaţi într-o acţiune riscantă fără să evaluaţi posibilele pierderi.
 
Rac
Nimic nu este gratis. Ţineţi cont de asta atunci când vă veţi gândi dacă să vă asumaţi mai multe responsabilităţi în carieră; va trebui să renunţaţi la ceva în schimb. Decizia e a dumneavoastră, alegeţi cu grijă! Acum e momentul să rezolvaţi definitiv problemele şi va trebui să o faceţi public şi oficial, în faţa tuturor părţilor implicate.     

Leu
Deschiderea către alte idei şi către alte puncte de vedere vă ajută să vă depăşiţi limitele şi, cine ştie, chiar să cunoaşteţi oameni interesanţi. Nu credeţi că merită? Un câştig neaşteptat după o perioadă mai proastă v-ar putea remonta. Aveţi grijă să nu cădeţi în cealaltă extremă; menţineţi-vă cumpătarea! Vă simţiţi în formă azi, totul pare să vă reuşească. Profitaţi, dar nu vă asumaţi riscuri necugetate.  

Fecioară
Nu sunteţi un aparat electronic! Aveţi sentimente, nu le neglijaţi! Lăsaţi-le să curgă liber, spuneţi-i partenerului ce înseamnă pentru dumneavoastră; în caz contrar, veţi regreta toata viaţă. Un răspuns acid, în doi peri, poate strica o prietenie. Vreţi să vă asumaţi acest risc? Un câştig neaşteptat va reuşi să vă readucă optimismul.      

Balanţă
Este dreptul dumneavoastră să fiţi interesat de banii pe care-i câştigaţi; mai mult, este chiar bine, mai ales în contextul actual. Din păcate, nu toţi cei din jur vor privi lucrurile în acelaşi fel. Intuiţia vă ajută, dar, mai ales acum, nu vă grăbiţi să acționaţi doar pe baza ei. Nu vă ascundeţi personalitatea. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi şi lăsaţi-i pe ceilalţi să creadă ce vor.

Scorpion
Când vine vorba de dragoste, gesturile dumneavoastră sunt imprevizibile. Deşi aţi fi vrut să vă plănuiţi acţiunile cu grijă, intervine ceva care vă face să săriţi peste mulţi paşi şi să ajungeţi unde nu v-aţi fi gândit. Chestiuni emoţionale ar putea apărea în centrul atenţiei, dar intuiţia vă funcţionează la cote maxime azi, aşa că vă va fi mai uşor decât de obicei să înţelegeţi sentimentele celor din jur.    

Săgetător
Din punct de vedere sentimental, vă aflaţi într-o perioadă fastă. Seara se anunţă reuşită. Cineva apropiat vă va cere o favoare. Ajutaţi-l atât cât vă stă în putere, chiar dacă vi se pare uşor exagerat. În curând va veni şi rândul dumneavoastră să aveţi nevoie de sprijin. Nu toate lucrurile sunt roz. Atenţia nu strică niciodată. Până la urmă, norocul şi-l face fiecare.

Capricorn
Configuraţia astrală din această perioadă s-ar putea să vă încurajeze să vă depăşiţi limitele şi să vă angrenaţi în prea multe proiecte. E posibil ca o astfel de atitudine să vă ajute în carieră; pe de altă parte, riscaţi să începeţi multe, dar să nu puteţi duce nimic până la capăt. În perioada următoare veţi fi foarte sensibil la atitudinile celor din jur. Încercaţi totuşi să nu stricaţi o prietenie îndelungată.

Vărsător
O discuţie despre bani cu cineva apropiat este întotdeauna dificilă, dar acum se impune cu stringenţă. Nu o amânaţi, altfel o să vă fie din ce în ce mai greu. Azi veţi fi pus în situaţia de a lua o decizie a cărei importanţă se va dezvălui în curând. Nu o luaţi fără a vă sfătui cu cei implicaţi. Aflaţi-le punctele de vedere şi încercaţi să înţelegeţi cum o să-i afecteze.

Peşti
Chiar dacă în mod normal vă vine greu să vorbiţi foarte direct, uneori situaţia o impune. Evitaţi să fiţi brutal şi încercaţi să menajaţi susceptibilităţile celorlalţi, dar luaţi taurul de coarne. Pregătiţi-vă pentru o perioadă de muncă intensă. Toţi ochii sunt acum pe dumneavoastră; acum este momentul să străluciţi. Se anunţă tensiuni destul de mari în relaţia dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS