Horoscop

Autori


Berbec

În cazul în care activaţi în domeniul artistic, astăzi puteţi să faceţi bani frumoşi din propriile creaţii. Dacă aveţi suficient timp liber, este bine să plecaţi într-o escapadă împreună cu persoana iubită. Chiar şi dacă sunteţi singur, astrele vă sprijină, scoţându-vă în cale o persoană cu totul deosebită. În cazul în care vă aflaţi în căutarea jumătăţii, astăzi aveţi mari şanse să o întâlniţi. Din păcate, grijile băneşti nu vă dau pace.

Taur

Vi se cere să treceţi de nişte probe în plan profesional sau vi se dau noi responsabilităţi. Din fericire, este vorba despre ceva care vă place, astfel încât nu aveţi motive să vă faceţi griji. În plan amoros, tensiunile din ultima vreme încep să se estompeze. Dacă sunteţi singur, se poate ca de această zi să vă aduceţi aminte multă vreme, pentru că promite o întâlnire cu totul deosebită.

Gemeni

Vreţi cu tot dinadinsul să fiţi la lumina rampei. Vă îngrijiţi, vă aranjaţi şi vă pregătiţi armele de seducţie. Buna dispoziţie, surâsul, farmecul şi strălucirea dumneavoastră vor face destule victime. În plan profesional, sunteţi interesat să începeţi o activitate nouă, care să vă ofere o altă experienţă decât cea obişnuită. Feriţi-vă de o aventură amoroasă care ar putea să vă facă mai mult rău decât bine.

 

Rac

Primiţi o mulţime de invitaţii şi vă întâlniţi cu persoane noi sau cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut de foarte multă vreme. Relaţiile cu familia, în schimb, sunt tensionate. Apar tot felul de oportunităţi de dezvoltare profesională, însă acest lucru înseamnă implicit şi mai puţin timp de petrecut cu familia. Sunteţi decis să faceţi concesii pentru a menţine echilibrul în viaţa de cuplu.    

Leu

Sunteţi preocupat de lucrări legate de casă. Acestea vă ajută să vă concentraţi asupra vieţii personale şi echilibrează cumva cele două lumi: cea profesională şi cea intimă. Dacă însă nu sunteţi ceva mai flexibil cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte temele de discuţie, se poate ca atmosfera să devină tensionată. Este bine să fiţi deschis şi să comunicaţi.

Fecioară

Situaţia financiară se complică mult. Va trebui să trataţi cu autorităţile pentru a rezolva lucrurile amiabil. Acasă, în schimb, vă bucuraţi de linişte. Ştiţi cum să-i ascultaţi pe cei dragi atunci când au nevoie de dumneavoastră şi cum să profitaţi de momentele în care vă puteţi apropia de ei mai mult. Astăzi aţi putea avea un moral mai scăzut decât de obicei, dar încercaţi să alungaţi aceste gânduri negre şi folosiţi-vă de simţul umorului, pe care îl aveţi din plin.      


Balanţă

Apar o mulţime de schimbări la serviciu, care vă cam zăpăcesc. Însă, vă veţi reveni curând şi veţi putea să vă faceţi treaba, ca de obicei, ba chiar puteţi avea unele mici satisfacţii, graţie unor rezultate foarte bune. În plan amoros, vă doriţi mai mult ca oricând linişte în cuplu şi echilibru. Puteţi comunica acum celor dragi lucrurile pe care nu aţi avut şansa să le spuneţi. Astăzi obţineţi sprijin din partea prietenilor şi a familiei.

Scorpion

Dacă ştiţi cum să vă asumaţi riscuri astăzi, aţi putea încheia unele afaceri foarte bune, care să vă aducă nişte sume de bani importante. În plan sentimental, veştile sunt bune. Vă apropiaţi de persoana iubită şi mai mult şi trăiţi alături de aceasta clipe de intensă pasiune. Apar tot felul de ocazii să câştigaţi bani. Aţi putea încheia chiar unele afaceri impresionante. Nu ar fi de mirare să primiţi o primă.    

Săgetător

Astăzi se poate să încheiaţi unele afaceri interesante. Nu înseamnă însă că nu trebuie să fiţi prevăzător. Găsiţi cele mai bune cuvinte pentru a rezolva un conflict cu partenerul de viaţă. Dacă sunteţi singur, se poate să cunoaşteţi o persoană deosebit de importantă pentru viaţa dumneavoastră. Discuţiile din cuplu nu reuşesc să umbrească bunăstarea dumneavoastră. Dacă sunteţi singur, aţi putea fi tentat să comiteţi imprudenţe.

Capricorn

Ar fi cazul să rezistaţi tentaţiilor din magazine, dacă nu vreţi să suferiţi din cauza banilor. Astăzi trăiţi momente deosebit de frumoase alături de partener. Dacă sunteţi singur, nu prea ştiţi ce vreţi. Pe de o parte, nu aţi renunţa la libertate nici în ruptul capului, pe de altă parte, simţiţi nevoia de o relaţie stabilă. Este bine să fiţi ceva mai expansiv când vine vorba despre manifestarea sentimentelor.     

Vărsător

Astăzi, activităţile filantropice vă aduc multe satisfacţii. Vă veţi preocupa mai mult de cei din jur decât de dumneavoastră. Un proiect drag, la care lucraţi de ceva timp, se va concretiza. În cazul în care vă doreaţi să începeţi o activitate pe cont propriu, este un moment bun. Este bine să vă manifestaţi afecţiunea faţă de cei dragi şi să petreceţi mai mult timp cu aceştia. În relaţia de cuplu, atmosfera este tensionată şi chiar explozivă.

Peşti

Se poate ca şansa să vă surâdă în plan financiar. Trebuie să aveţi multă grijă la detalii. În plan profesional ar trebui să aibă loc evenimente deosebite. S-ar putea să începeţi lucrul alături de o nouă echipă. Este o zi bună pentru a aprofunda relaţiile cu persoanele la care ţineţi. Vă gândiţi să vă apucaţi de proiectele personale. Dacă nu aveţi suficient timp acum, v-aţi putea lua un scurt concediu.Comenteaza acum

Alte stiri

11 martie 2019

Dieta pentru bila leneșă: 6 alimente cu efect benefic

Principala funcție a vezicii biliare este prelucrarea grăsimilor. Află ce alimente poți consuma pentru a trata cu succes bila leneșă, în timp ce ai o digestie optimă, potrivit eva-rom. În momentul în care vezica biliară nu își îndeplinește rolul ...

Sumarul ediției de miercuri, 16 noiembrie 2011

Actualitate

» Liber la judecarea proceselor pentru înmatricularea maşinilor second fără plata taxei de poluare
» Avertismentele lui Băsescu
» Statul reduce cota de impozit pe venit… doar pentru primării
» CSM a sesizat CNA pentru mediatizarea excesivă a acuzaţiilor lui Vîntu la adresa procurorilor
» Drumul Corabia – Izbiceni se modernizează
» Germania, pregătită să cedeze o parte din suveranitate pentru întărirea zonei euro
» Craiova, pe harta consumului de droguri
» SUA acuză China că obstrucţionează acţiunile de sancţionare a Iranului şi Coreei de Nord
» Mario Monti a fost învestit în funcţia de premier al Italiei
» O româncă de 13 ani şi iubitul ei, găsiţi morţi într-o pădure din Spania
» Nivel excesiv de cesiu radioactiv în orez, în oraşul Fukushima
» Numărul infecţiilor respiratorii, în creştere faţă de săptămâna precedentă
» Guvernul taie bugetele la Muncă, Agricultură, Educaţie şi creşte la Sănătate, Transport şi Dezvoltare
» Câştigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49 şi-a ridicat banii
» SUA: Un glonţ a lovit o fereastră a Casei Albe
» Tribunalul de la Haga cere ca Mladic să fie supus unui examen medical complet
» Fotbal – Turcii au scăpat de Guus Hiddink
» Un ministru olandez propune prelungirea cu doi ani a restricţiilor privind angajarea românilor
» Dolj: Muniţie din Al II-lea Război Mondial, distrusă la Işalniţa

Local

» Sentinţă în pronunţare pentru Manţog şi Vulpe
» Înşelată de un deţinut cu ajutorul telefonului
» Şantajul lui Cotigă de la ITM, un an cu suspendare
» Scapă craiovenii de plata impozitului pe clădire?
» Cu ţigările în butelia de gaz
» Vagon deraiat în Mehedinţi

Gorj

» Hoţii Muntelui Mereuţu, trimişi în judecată
» Fructe de pădure fără documente legale de provenienţă
» Arestat pentru evaziune fiscală
» Localuri sancţionate din cauza tutunului

Sport

» Traore, spre Anzhi
» Bulgarii l-ar da pe Zicu pe 2,5 milioane de euro
» Expediţie în Moldova
» Voina: Avem şase finale de jucat
» Surugiu: Mi-e dor de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“
» România, locul cinci la CM de tenis de masă
» Iordache, aur european

Bani & Afaceri

» Expertiză în curtea Ford
» Românii cumpără produse IT în vremuri de criză

Magazin

» Kate Middleton, desemnată regina stilului britanic
» Paladiul, noul metal preţios
» Anda Adam este Panda Madam
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Horoscop
» Un nou album Black Sabbath
» Brad Pitt va petrece mai mult timp în spatele camerei
» Pamela Anderson, în rolul Fecioarei Maria

Top