14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În cazul în care activaţi în domeniul artistic, astăzi puteţi să faceţi bani frumoşi din propriile creaţii. Dacă aveţi suficient timp liber, este bine să plecaţi într-o escapadă împreună cu persoana iubită. Chiar şi dacă sunteţi singur, astrele vă sprijină, scoţându-vă în cale o persoană cu totul deosebită. În cazul în care vă aflaţi în căutarea jumătăţii, astăzi aveţi mari şanse să o întâlniţi. Din păcate, grijile băneşti nu vă dau pace.

Taur
Vi se cere să treceţi de nişte probe în plan profesional sau vi se dau noi responsabilităţi. Din fericire, este vorba despre ceva care vă place, astfel încât nu aveţi motive să vă faceţi griji. În plan amoros, tensiunile din ultima vreme încep să se estompeze. Dacă sunteţi singur, se poate ca de această zi să vă aduceţi aminte multă vreme, pentru că promite o întâlnire cu totul deosebită.

Gemeni
Vreţi cu tot dinadinsul să fiţi la lumina rampei. Vă îngrijiţi, vă aranjaţi şi vă pregătiţi armele de seducţie. Buna dispoziţie, surâsul, farmecul şi strălucirea dumneavoastră vor face destule victime. În plan profesional, sunteţi interesat să începeţi o activitate nouă, care să vă ofere o altă experienţă decât cea obişnuită. Feriţi-vă de o aventură amoroasă care ar putea să vă facă mai mult rău decât bine.
 
Rac
Primiţi o mulţime de invitaţii şi vă întâlniţi cu persoane noi sau cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut de foarte multă vreme. Relaţiile cu familia, în schimb, sunt tensionate. Apar tot felul de oportunităţi de dezvoltare profesională, însă acest lucru înseamnă implicit şi mai puţin timp de petrecut cu familia. Sunteţi decis să faceţi concesii pentru a menţine echilibrul în viaţa de cuplu.    

Leu
Sunteţi preocupat de lucrări legate de casă. Acestea vă ajută să vă concentraţi asupra vieţii personale şi echilibrează cumva cele două lumi: cea profesională şi cea intimă. Dacă însă nu sunteţi ceva mai flexibil cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte temele de discuţie, se poate ca atmosfera să devină tensionată. Este bine să fiţi deschis şi să comunicaţi.

Fecioară
Situaţia financiară se complică mult. Va trebui să trataţi cu autorităţile pentru a rezolva lucrurile amiabil. Acasă, în schimb, vă bucuraţi de linişte. Ştiţi cum să-i ascultaţi pe cei dragi atunci când au nevoie de dumneavoastră şi cum să profitaţi de momentele în care vă puteţi apropia de ei mai mult. Astăzi aţi putea avea un moral mai scăzut decât de obicei, dar încercaţi să alungaţi aceste gânduri negre şi folosiţi-vă de simţul umorului, pe care îl aveţi din plin.      

Balanţă
Apar o mulţime de schimbări la serviciu, care vă cam zăpăcesc. Însă, vă veţi reveni curând şi veţi putea să vă faceţi treaba, ca de obicei, ba chiar puteţi avea unele mici satisfacţii, graţie unor rezultate foarte bune. În plan amoros, vă doriţi mai mult ca oricând linişte în cuplu şi echilibru. Puteţi comunica acum celor dragi lucrurile pe care nu aţi avut şansa să le spuneţi. Astăzi obţineţi sprijin din partea prietenilor şi a familiei.

Scorpion
Dacă ştiţi cum să vă asumaţi riscuri astăzi, aţi putea încheia unele afaceri foarte bune, care să vă aducă nişte sume de bani importante. În plan sentimental, veştile sunt bune. Vă apropiaţi de persoana iubită şi mai mult şi trăiţi alături de aceasta clipe de intensă pasiune. Apar tot felul de ocazii să câştigaţi bani. Aţi putea încheia chiar unele afaceri impresionante. Nu ar fi de mirare să primiţi o primă.    

Săgetător
Astăzi se poate să încheiaţi unele afaceri interesante. Nu înseamnă însă că nu trebuie să fiţi prevăzător. Găsiţi cele mai bune cuvinte pentru a rezolva un conflict cu partenerul de viaţă. Dacă sunteţi singur, se poate să cunoaşteţi o persoană deosebit de importantă pentru viaţa dumneavoastră. Discuţiile din cuplu nu reuşesc să umbrească bunăstarea dumneavoastră. Dacă sunteţi singur, aţi putea fi tentat să comiteţi imprudenţe.

Capricorn
Ar fi cazul să rezistaţi tentaţiilor din magazine, dacă nu vreţi să suferiţi din cauza banilor. Astăzi trăiţi momente deosebit de frumoase alături de partener. Dacă sunteţi singur, nu prea ştiţi ce vreţi. Pe de o parte, nu aţi renunţa la libertate nici în ruptul capului, pe de altă parte, simţiţi nevoia de o relaţie stabilă. Este bine să fiţi ceva mai expansiv când vine vorba despre manifestarea sentimentelor.     

Vărsător
Astăzi, activităţile filantropice vă aduc multe satisfacţii. Vă veţi preocupa mai mult de cei din jur decât de dumneavoastră. Un proiect drag, la care lucraţi de ceva timp, se va concretiza. În cazul în care vă doreaţi să începeţi o activitate pe cont propriu, este un moment bun. Este bine să vă manifestaţi afecţiunea faţă de cei dragi şi să petreceţi mai mult timp cu aceştia. În relaţia de cuplu, atmosfera este tensionată şi chiar explozivă.

Peşti
Se poate ca şansa să vă surâdă în plan financiar. Trebuie să aveţi multă grijă la detalii. În plan profesional ar trebui să aibă loc evenimente deosebite. S-ar putea să începeţi lucrul alături de o nouă echipă. Este o zi bună pentru a aprofunda relaţiile cu persoanele la care ţineţi. Vă gândiţi să vă apucaţi de proiectele personale. Dacă nu aveţi suficient timp acum, v-aţi putea lua un scurt concediu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS