21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În această perioadă veţi fi mai energic, aşa că nu este cazul să refuzaţi activităţile care vi se vor propune. Un eveniment mai puţin aşteptat este posibil să se producă, lăsându-vă fără replică. Nu este cazul să reacţionaţi cu promptitudine; mai bine aşteptaţi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. O persoană cu funcţie vă va da o mână de ajutor. Priviţi-o cu încredere. Sprijinul primit vă ajută să depăşiţi orice obstacol.

Taur
Starea dumneavoastră generală nu este nemaipomenită. Vă agitaţi în mod inutil şi aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă impulsivităţii. Activităţile domestice, chiar dacă vi se par plictisitoare, v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din alte puncte de vedere. O cunoştinţă de pe alte meleaguri are o problemă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de folos. N-ar fi exclus să primiţi o aprobare, un accept.  

Gemeni
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil, dar nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să primiţi complimente şi declaraţii. Totuşi, nu este indicat să faceţi schimbări de anvergură în viaţa dumneavoastră sentimentală. Dacă doriţi să vă faceţi proiecte pentru viitor, n-ar fi rău să plecaţi urechea şi la sfaturile celor din anturajul dumneavoastră.  
 
Rac
Cu greu vă veţi găsi echilibrul interior. Operaţiunile pe care trebuie să le efectuaţi nu vă fac nici un fel de plăcere, dar nici nu le puteţi amâna. Ar fi bine să fiţi mai tolerant, mai ales că lucrurile nu vă ies foarte uşor şi aveţi nevoie de sprijinul celor din jur. Situaţia materială vă creează neplăceri, căci se vor înregistra întârzieri în ceea ce priveşte intrarea în cont a sumelor ce vi se cuvin.

Leu
Şansa este de partea dumneavoastră, aşa că nu va trebui să faceţi un efort deosebit pentru a realiza ce v-aţi propus. Toate vă vor ieşi mai repede decât până acum, ceea ce vă va îmbunătăţi atât starea de spirit, cât şi încrederea în propriile capacităţi. Veţi fi remarcat prin inteligenţă, într-un grup nu foarte restrâns. Vi se vor face propuneri pentru viitorul apropiat, care vă vor încânta. Persoana iubită vă sprijină în proiectele viitoare.  

Fecioară
Veţi avea tot felul de discuţii legate de bani cu membrii familiei. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea dumneavoastră, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă hotărâre. Persoana iubită vă solicită mai mult din timpul liber şi ar fi bine să cedaţi insistenţelor acesteia. Pentru ceea ce v-aţi propus veţi avea parte de multă alergătură, dar totul se va rezolva convenabil.

Balanţă
Sunteţi plin de energie şi tocmai de aceea ar fi de dorit să vă implicaţi în chestiuni pe care le-aţi tot amânat până acum. Este posibil să primiţi o veste care vă va lua prin surprindere. Un prieten este aproape de dumneavoastră şi vă promite tot ajutorul de care aveţi nevoie. Părinții ar avea nevoie de mai multă înţelegere din partea dumneavoastră. Evitaţi să daţi curs impulsurilor de moment dacă nu doriţi să aveţi o zi agitată.   

Scorpion
Câştigarea unei sume de bani vă va face să priviţi cu mult mai mare încredere spre viitor. În familie n-ar fi exclus să asistaţi la unele schimbări, care însă nu vă vor impresiona într-o prea mare măsură. Este posibil să vi se propună o colaborare ce se va dovedi cât se poate de inspirată. Partenerul de suflet vă invită să plecaţi într-o vacanță romantică.    
Săgetător
Este posibil să primiţi veşti de pe alte meleaguri. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decât v-aţi planificat, dar veţi reuşi să vă descurcaţi. Interesul pentru relaţia cu prietenii este mare; veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute cu aceştia, ceea ce vă va ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă neplăcerile cotidiene. Instabilitatea afectivă vă poate determina să luaţi decizii greşite. Nu vă pripiţi.
 
Capricorn
Sunteţi cu gândurile foarte împrăştiate, aşa încât nu este o zi favorabilă pentru a lua decizii sau pentru a rezolva problemele delicate. Pe cât posibil, evitaţi să plecaţi în vreo călătorie, căci aţi putea avea o surpriză legată de acte. Partenerul de viaţă va avea o realizare fie în ceea ce priveşte un acord, o aprobare, un examen sau poate va câştiga o sumă de bani. Sunteţi mândru de această reuşită şi vă gândiţi să-i faceţi o surpriză.  

Vărsător
Veţi avea parte de o zi liniştită, în care veţi putea să vă odihniţi, dar şi să vă distraţi în compania prietenilor. Vă puteţi face planuri pentru zilele care urmează sau puteţi decide, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, modul de rezolvare a unor probleme de interes comun. Acasă, nimic nu este urgent, aşa că puteţi amâna pentru mâine ceea ce nu aveţi chef să faceţi astăzi.     

Peşti
Din punct de vedere mental, astăzi funcţionaţi la limita superioară. Aţi putea pune la punct planurile dumneavoastră pentru acţiunile viitoare, dar vă puteţi ocupa şi de chestiunile financiare pe care nu aţi reuşit să le rezolvaţi. Totuşi, dacă aveţi de gând să ieşiţi la cumpărături, încercaţi să nu daţi banii pe tot felul de lucruri inutile. Un telefon de la cineva drag vă va ajuta să vă îmbunătăţiți starea de spirit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS