14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Din punct de vedere intelectual, veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. În a doua parte a zilei, vă veţi vedea cu nişte rude, ceea ce vă va face plăcere. Va fi un bun prilej de a depăna amintiri sau de a discuta proiecte de viitor. Este posibil să aveţi ocazia de a achiziţiona un obiect de uz casnic, pe care vi-l doreaţi de foarte mult timp.

Taur
Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă unele probleme de sănătate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Aveţi multă treabă pe acasă şi nu reuşiţi să vă mobilizaţi. Ar trebui să faceţi un efort pentru a nu vă strica tot timpul liber cu astfel de activităţi. Vi se va anunţa o realizare financiară de care se va bucura întreaga familie.      

Gemeni
Pe acasă vor fi multe de făcut, dar veţi găsi soluţii pentru a vă mai păstra ceva timp şi pentru divertisment. Curiozitatea vă va împinge să intraţi în vorbă cu o persoană care v-ar putea furniza informaţii importante. Fiţi precaut şi nu spuneţi chiar tot ce gândiţi dacă doriţi să aveţi succes. Optimismul de care daţi dovadă atrage noi prieteni. N-ar strica însă să fiţi ceva mai ponderat.    
 
Rac
Veţi primi multe oferte pe care aţi face bine să le studiaţi cât se poate de atent. În anturajul apropiat vi se vor face complimente pe care nu este cazul să le credeţi în totalitate. O persoană plină de farmec este impresionată de felul dumneavoastră de a fi. Încercaţi să daţi dovadă de modestie. În timpul liber, aţi putea practica un sport sau, pur şi simplu, aţi putea schimba câteva idei cu prietenii.    

Leu
Ziua de astăzi nu va fi nemaipomenită. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi asta vă împiedică să rezolvaţi ceea ce v-aţi propus. Activităţile gospodăreşti par a nu se mai termina şi asta vă accentuează starea de iritare. Până la urmă, se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. O şuetă cu prietenii v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din altă perspectivă. Nu sunteţi într-o formă bună din cauza problemelor pe care le aveţi.

Fecioară
Aveţi de purtat unele discuţii cu rudele, iar şansa vă va surâde. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea o surpriză care vă va plăcea mai mult decât v-aţi putea închipui. În a doua parte a zilei, veţi avea un dialog cu o cunoştinţă, ce se va încheia într-un mod care vă avantajează. O rudă ar putea pleca într-o călătorie şi va trebui să o sprijiniţi financiar. Nu vă dă mâna, dar va trebui să o ajutaţi.    

Balanţă
Situaţia bugetului dumneavoastră este suficient de bună încât să vă permiteţi să ieşiţi la cumpărături. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului unui prieten, să câştigaţi o sumă de bani. Veţi afla o veste care vă va produce o emoţie puternică, dar în scurt timp veţi constata că pe dumneavoastră nu vă influenţează într-o prea mare măsură. Inspiraţia vă permite să faceţi faţă unor activităţi deosebite.

Scorpion
Nu sunteți în stare să faceţi mai nimic din ceea ce v-aţi propus. Sunteţi mai agitat decât de obicei şi acest lucru v-ar putea crea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Dacă veţi aloca mai mult timp odihnei, vă veţi simţi mult mai bine. Ideile nu vă lipsesc, dar nu este cazul să vă grăbiţi să le puneţi în practică. Nimic nu este atât de urgent încât să fie necesar un efort deosebit.

Săgetător
Este posibil să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă în legătură cu sumele ce ar trebui cheltuite. Vă bate gândul să mai schimbaţi câte ceva în viaţa dumneavoastră. Pe de altă parte, orice reacţie impulsivă vă poate determina să faceţi greşeli cu urmări serioase pentru viitorul apropiat. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de mare folos. Încercaţi să nu reacţionaţi impulsiv.

Capricorn
Veţi participa la o activitate socială, care vă va da posibilitatea să vă relaxaţi. În familie aveţi de discutat probleme băneşti. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci nu vă va fi greu să-i convingeţi pe ceilalţi de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere. Totuşi, evitaţi dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Chiar dacă vi se pare plictisitor, câte ceva va trebui făcut şi prin casă. Partenerul de suflet vă sprijină în toate activităţile.    

Vărsător
Nu funcţionaţi la parametrii obişnuiţi, mai ales că aţi avut parte de o perioadă destul de agitată. Trădaţi o uşoară indispoziţie, care ar putea fi determinată de faptul că aţi avut foarte multe de făcut, iar pentru odihnă nu aţi prea avut timp. Aveţi nevoie de o companie veselă, care să vă remonteze. Până spre după-amiază, starea dumneavoastră generală se va schimba în bine.

Peşti
Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul neaşteptate pentru cei din jur. Dorinţa dumneavoastră de schimbare se va concretiza într-o oarecare măsură, ceea ce vă va entuziasma în mod deosebit. De asemenea, este posibil ca o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp să poată fi încheiată, ceea ce vă va aduce aprecieri din partea celor care vă cunosc. Sunteţi mai optimist ştiind că sunteţi susţinut de familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS