8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă veţi implica cu plăcere în tot felul de activităţi. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, dar nici abilităţile dumneavoastră practice nu lasă de dorit. Sunteţi mai sensibil şi mai impresionabil decât în mod obişnuit, ceea ce ar putea influenţa în bine relaţia cu persoana iubită. Neînţelegerile cu cei din jur pot izbucni în orice moment, aşa că stăpâniţi-vă impulsivitatea.

Taur
Proiectele pentru timpul liber vă interesează în mod special. Este posibil să primiţi o invitaţie care vă va tenta, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu un eventual răspuns. Părinţii îşi vor arăta nemulţumirea în legătură cu modul în care cheltuiţi banii. La serviciu veţi avea o mulţime de lucruri de făcut şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Pe cât posibil, evitaţi să vă contraziceţi cu colegii, pentru că ar putea izbucni un adevărat conflict.    

Gemeni
Unele din neplăcerile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin îşi vor găsi o rezolvare, măcar de moment. Investiţiile pe care le veţi face azi nu vă vor aduce rezultate imediate. Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, aşa că ar fi de dorit să vă sfătuiţi cu cineva de încredere înainte de a le pune în practică. Ceva bani vă vor intra în cont, dar cu oarecare întârziere.   
 
Rac
Veţi avea o mulţime de cheltuieli, dar veţi reuşi să vă descurcaţi destul de bine. Nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante, căci aţi putea avea surprize foarte neplăcute. Stresul şi excesul de activităţi ar putea genera probleme de sănătate pe fond nervos. Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum vă doriţi; unele nemulţumiri mai vechi ar putea reveni în atenţia dumneavoastră.    

Leu
Aveţi unele nemulţumiri, iar ele se vor rezolva nu chiar aşa de repede pe cât v-aţi aştepta. Starea de iritare, de agitaţie se va diminua spre seară. Evitaţi activităţile riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi parte de un mic accident. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan în tot ce întreprindeţi astăzi. Cereţi ajutorul familiei în rezolvarea unei probleme de ordin locativ.

Fecioară
Interesul pentru chestiunile materiale va fi parcă mai accentuat. Câştigurile nu vor lipsi, dar vor veni cu o oarecare întârziere. N-ar fi exclus nici să faceţi oarecare cheltuieli pentru a vă ajuta familia. Pentru ceea ce doriţi să întreprindeţi va fi nevoie de multă alergătură. Dacă aveţi de semnat acte, mare atenţie, deoarece oricând se poate strecura o greşeală. Nu sunteţi într-o formă maximă la serviciu, fapt care-l nemulţumeşte pe şef.    

Balanţă
Aveţi tendinţa să vă gândiți poate prea mult la trecut şi vă daţi seama că aţi greşit enorm. Ceea ce a fost nu se mai poate schimba, dar aţi putea să trageţi unele concluzii valabile şi pentru prezent. N-ar fi exclus nici ca o mai veche cunoştinţă de la serviciu să vă facă ochi dulci. Nu aveţi nici un motiv să fiţi crispat, mai ales că şansa este de partea dumneavoastră în tot ce doriţi să întreprindeţi în această zi.

Scorpion
Veţi fi deosebit de dinamic, de activ, dar cam impulsiv şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu cei din jur. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi de dorit să fiţi cât se poate de prudent, deoarece aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută. În plan profesional, veţi putea face unele mici schimbări; n-ar fi exclus să semnaţi unele documente sau să primiţi o aprobare. Încercaţi să vă canalizaţi eforturile pentru finalizarea unui proiect.

Săgetător
Veţi fi contactat de prietenii sau rudele de pe alte meleaguri. Este foarte posibil să vă confruntaţi cu unele probleme de natură materială, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Cineva din familie ar putea să-şi arate nemulţumirea în legătură cu modul în care folosiţi banii şi n-ar fi rău să ţineţi cont de sfatul său. Pentru îmbunătăţirea sănătăţii veţi cheltui ceva bani. Familia vă este alături în toate planurile dumneavoastră.

Capricorn
Astăzi vă va fi foarte greu să depăşiţi problemele cu care vă confruntaţi, mai ales că nici colegii nu se vor arăta prea cooperanţi. Cheltuielile vor fi mari, dar veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Traversaţi o perioadă în care ar trebui să acordaţi cât mai multă atenţie sănătăţii. Activităţile extraprofesionale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Persoana iubită vă este alături şi vă susţine necondiţionat.    

Vărsător
Sunteţi agitat, neliniştit şi aveţi tendinţa să vă implicaţi în mai multe activităţi. Cel mai bine ar fi să o luaţi mai încetişor, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Acasă veţi avea multă treabă. Nu este exclus să se deterioreze ceva, ceea ce va determina un consum suplimentar de bani şi de nervi. Riscurile asumate fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce în situaţia de a avea un accident casnic.

Peşti
Astăzi vă va fi foarte greu să depăşiţi problemele cu care vă confruntaţi, mai ales că nici colegii nu se vor arăta prea cooperanţi. Cheltuielile vor fi mari, dar veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Traversaţi o perioadă în care ar trebui să acordaţi cât mai multă atenţie sănătăţii. Activităţile extraprofesionale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Colegii de serviciu vă invidiază pentru relaţia pe care o aveţi cu şeful.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU