17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlugi pentru orice siluetă

Blugi pentru orice siluetă

Toamna este cel mai potrivit anotimp pentru… a cumpăra blugi. Indiferent dacă aveţi o siluetă cu forme generoase, dacă aveţi o talie de viespe sau dacă vă încadraţi în măsurile „intermediare“, cu siguranţă veţi găsi o pereche de pantaloni din denim care să vă scoată în evidenţă calităţile fizice, distrăgând atenţia de la micile imperfecţiuni.
Dacă vreţi ca pantalonii să vă mascheze coapsele prea voluminoase, recomandat este să optaţi pentru o pereche de blugi cu croială dreaptă. Explicaţia este foarte simplă: faptul că pantalonul are aceeaşi lărgime de sus până jos creează impresia că picioarele sunt mai lungi şi mai subţiri decât în realitate. Pentru un efect de subţiere şi mai accentuat, căutaţi o pereche de blugi cu o talie un pic mai joasă decât cea a corpului dumneavoastră, dar care să acopere complet partea dorsală.
În cazul în care vreţi ca blugii să vă ajute să ascundeţi burtica, cea mai bună soluţie este să căutaţi o pereche cu talie înaltă – care să fie mai joasă decât linia naturală a corpului, dar mai înaltă decât linia şoldurilor. Avantajul doamnelor şi domnişoarelor care sunt complexate de abdomenul lor este faptul că, datorită croielii şi materialului din care sunt făcuţi, blugii sunt ideali pentru mascarea acestui defect.
Cea mai bună variantă pentru a crea iluzia unui posterior mai bombat este alegerea unei perechi de blugi cu diverse aplicaţii pe buzunarele de la spate. Întrucât buzunarele false, nasturii şi strasurile „adaugă“ volum, modelele de blugi cu astfel de aplicaţii pe partea din spate sunt ideale pentru doamnele şi domnişoarele slăbuţe, care vor ca posteriorul lor să pară mai mare.

Scundă sau slabă?

 Doamnele şi domnişoarele care suferă din cauza faptului că Mama Natură nu le-a dat câţiva centimetri în plus în înălţime pot răsufla uşurate, căci există blugi potriviţi şi pentru ele. Cele mai adecvate modele sunt aşa-numiţii „skinny jeans“ – respectiv cei conici, care se mulează foarte bine pe picior. Aceşti blugi pot da impresia de alungire a siluetei, iar doamnele şi domnişoarele care îi poartă par cu câţiva centimetri mai înalte decât sunt în realitate.
În cazul în care aveţi o siluetă androgină, cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră sunt blugii evazaţi, în stilul anilor ‘70. Având în vedere că moda retro a revenit în acest sezon, adoptaţi cu încredere acest stil. Alegeţi pantaloni din denim mai subţire, care vă vor scoate în evidenţă rotunjimile naturale ale corpului, fără a atrage însă atenţia în mod neplăcut asupra lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU