16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretele frumuseţii vedetelor

Secretele frumuseţii vedetelor

Cu toţii invidiem frumuseţea celebrităţilor atunci când acestea îşi fac apariţia pe covorul roşu. Conştienţi fiind că vedetele apelează la minunile numite chirurgie estetică şi Botox pentru a-şi menţine mereu aspectul tânăr sau pentru a-şi corecta micile imperfecţiuni, nu putem totuşi să nu ne gândim că trebuie să mai existe şi alte secrete ale frumuseţii permanente. În definitiv, şi starurile sunt tot oameni, deci nu este posibil să arate atât de bine mereu, fără să aibă un as în mânecă.
Specialista în machiaj Lindsey Mills, care lucrează îndeaproape cu vedetele de la Hollywood, a dezvăluit câteva dintre trucurile la care frumoasele din Cetatea Filmului apelează pentru a arăta întotdeauna impecabil. Unul dintre trucurile menţionate de Mills are legătură cu domeniul său de activitate, machiajul. Specialista spune că secretul pentru o privire mereu luminoasă este dermatograful alb, însă, la nevoie, dermatograful poate fi înlocuit şi cu fard cu textură cremoasă. Tehnica de aplicare trebuie însă bine stăpânită, spune experta, pentru a nu risca să păreţi mai palidă decât sunteţi de fapt. Pentru un machiaj reuşit, aplicaţi dermatograful alb doar la colţul interior al ochilor, precum şi pe linia genelor inferioare – astfel ochiul va părea mai mare, iar privirea va fi mai luminoasă. Printre adeptele acestui stil de machiaj se numără Kim Kardashian şi Kelly Osbourne.
Alt secret al vedetelor, în special al celor care au părul vopsit în nuanţe de roşcat, este sucul de merişoare. Acesta este folosit ca tratament pentru podoaba capilară, având proprietatea de a conferi strălucire părului şi de a păstra culoarea proaspătă şi vibrantă pentru mai mult timp.
În cazul în care vă doriţi să aveţi buze mai pline, dar nu aveţi posibilitatea financiară şi nici curaj de a vă injecta colagen, există o alternativă, susţine Lindsey Mills. Extractul de mentă este un produs natural, care se poate găsi chiar şi la Plafar, şi are acelaşi efect ca şi injecţiile cu colagen, doar că efectul este temporar. Nu trebuie decât să aplicaţi un strop de extract de mentă pe buze şi veţi avea şi dumneavoastră buze voluptuoase ca ale lui Scarlett Johannson.

Trucuri… din bucătărie

V-aţi întrebat vreodată cum de toate vedetele îşi menţin dantura albă şi strălucitoare? Ei bine, căpşunele sunt secretul, susţine Mills, care o dă drept exemplu pe Catherine Zeta Jones, adeptă a acestui tratament cosmetic. Pentru a avea dinţi albi ca ea, zdrobiţi câteva căpşuni şi amestecaţi-le cu bicarbonat alimentar – alt ingredient natural care se regăseşte şi în compoziţia pastei de dinţi. Spălaţi-vă pe dinţi cu acest amestec de câteva ori pe săptămână şi în scurt timp veţi vedea rezultatele. Uleiul de măsline este alt ingredient minune. Fiind bogat în antioxidanţi naturali (în special vitaminele A şi E), uleiul de măsline este ideal pe post de… demachiant pentru ochi. Curăţă foarte bine pielea, îndepărtând toate reziduurile sau urmele de produse cosmetice şi lasă pielea extrem de moale. Prin urmare, puteţi încerca să înlocuiţi crema de ochi cu acţiune nocturnă cu un tratament cu ulei de măsline şi veţi vedea că după doar câteva zile cearcănele vor fi dispărut ca prin minune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU