6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNăscute sub semnul... modei

Născute sub semnul… modei

De multe ori, gusturile în materie de modă sunt dictate de zodia în care ne-am născut, aceasta părând să ne influenţeze opţiunile mult mai mult decât am fi tentaţi să credem

Site-ul italian Leiweb.it a trecut în revistă obsesiile vestimentare ale fiecărui semn zodiacal.
De exemplu, nativele din Berbec sunt impulsive şi hotărâte, adoră hainele şi se dau în vânt după combinaţiile de culori. De obicei, se simt atrase de hainele ceva mai nonconformiste, dar totuşi confortabile, care le pun silueta în valoare. Când vine vorba de haine, nu se uită la bani şi le preferă pe cele scumpe şi de bust gust, numărându-se de multe ori printre cei care dau tonul şi stabilesc tendinţele în modă. În topul preferinţelor doamnelor din Berbec se numără ţinutele în roşu aprins sau albastru deschis.
În ceea ce le priveşte pe doamnele din Taur, acestea sunt cunoscute pentru faptul că îşi aleg întotdeauna cu grijă vestimentaţia şi, indiferent de ocazie, sunt mereu în pas cu moda. De obicei, preferă nuanţe de maro, albastru, negru, auriu şi de smarald şi se dau în vânt după broderii sau alte cusături decorative originale.
Nativele din Gemeni nu se lasă nici ele mai prejos şi îşi folosesc cu brio bogata imaginaţie cu care au fost înzestrate de la Mama Natură. Acestea adoră să meargă la cumpărături, sunt mereu informate în legătură cu cele mai noi tendinţe, creând însă de fiecare dată propriul lor stil. De obicei, preferă hainele în nuanţe deschise, precum alb, albastru deschis sau bej.

Zodie şi vestimentaţie

Doamnele din Rac nu par a fi foarte preocupate de modă, cel mai mare coşmar al lor fiind de a bântui prin magazine în căutarea ţinutei perfecte sau să fie nevoite să urmărească o emisiune de modă. De obicei, preferă ţinutele confortabile, indiferent că este vorba de fuste largi sau pantaloni. De departe, cel mai confortabil se simt într-un halat de baie şi o pereche de papuci călduroşi.
La polul opus se află nativele din Leu, care sunt adevărate devoratoare de modă şi sunt la curent cu tot ce înseamnă tendinţe. Cunoscute pentru orgoliul lor incomensurabil, Leoaicele adoră să fie în centrul atenţiei, iar hainele sunt un bun mijloc pentru a reuşi. Printre culorile lor preferate se numără nuanţele de portocaliu, galben şi roşu.
Fecioarele sunt mereu puse la punct şi impecabile din punct de vedere al vestimentaţiei. Adoră să se plimbe prin magazine şi, de obicei, nu dau importanţă tendinţelor, orientându-se doar spre acele ţinute care le plac. Perfecţioniste din naştere, Fecioarele preferă ţinutele minimaliste, dar de clasă, simple, dar riguroase, orientându-se de obicei spre stilul formal şi business. În aceste condiţii, nu este de mirare că printre culorile lor preferate se numără  alb, negru sau gri.
Eleganţa şi rafinamentul sunt două caracteristici specifice doamnelor din Balanţă. Acestea sunt recunoscute pentru bunul lor gust, preferând armonia de culori şi evitând orice lucru pestriţ. De asemenea, se dau în vânt după accesorii. Încearcă mereu să fie în pas cu moda, iar de fiecare dată se străduiesc să aducă o notă personală fiecărei ţinute.

Gusturi şi tendinţe

Deşi vestimentaţia este foarte importantă pentru nativele din Scorpion, acestea nu se dau în vânt după plimbările prin magazine. De obicei, se orientează spre lucrurile simple, uşor de combinat. De asemenea, se dau în vânt după combinaţia de roşu şi negru. Uneori, le place să şocheze, optând pentru ţinute sexy şi nonconformiste, combinate cu accesorii metalice. Nativele din Săgetător sunt, de obicei, adeptele stilului casual şi sport şi, la fel ca semenele lor din Scorpion, nu se dau în vânt după orele petrecute prin magazine. De obicei, se orientează spre ţinutele care să le scoată silueta în evidenţă, iar culorile lor preferate sunt roşu şi alb.
În ceea ce le priveşte pe doamnele din Capricorn, acestea sunt tentate să se folosească de vestimentaţie pentru a-și exprima personalitatea. De obicei, se orientează spre stilul practic şi comod, fără accesorii inutile, iar culorile lor preferate sunt nuanţele neutre, indiferent că este vorba de negru, maro, sau combinaţia alb-negru.
Nativele din Vărsător adoră să îşi petreacă timpul prin magazine şi fac tot posibilul să fie mereu la curent cu cele mai noi tendinţe. Pentru Vărsători nu există limite când vine vorba de modă şi găsesc mereu soluţia pentru a-şi crea un stil personal şi extravagant. 
La fel de pasionate de modă sunt şi doamnele născute în zodia Peştilor, care par să ştie exact ce le place şi ce le avantajează, fără a pierde vremea în căutarea ţinutei perfecte. Peştii sunt fantezişti şi creativi, preferă culorile roz, verde şi bleumarin şi nu le place să iasă în evidenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS