Acasă Magazin Beyonce, designer în Marea Britanie

Beyonce, designer în Marea Britanie

Beyonce Knowles şi-a lansat recent prima colecţie vestimentară dedicată publicului din Marea Britanie, informează site-ul contactmusic.com. Prezentarea a avut loc în timpul festivalului de modă London Fashion Week şi s-a desfăşurat într-un magazin exclusivist din Londra. Artista, care este însărcinată cu primul ei copil, a lucrat la această colecţie împreună cu mama sa, Tina, alături de care a şi defilat pe podium la sfârşitul prezentării de modă. Creaţiile vestimentare concepute de cele două includ modele diverse de haine, din materiale vaporoase, toate ţinutele având şi o tentă exotică, marcată cu pene, motive tribale şi animal print.
Printre invitaţii de onoare la acest eveniment s-au numărat mai multe celebrităţi, printre care cântăreaţa Eliza Doolittle şi actriţa Rosario Dawson, marea absentă fiind însă Gwyneth Paltrow, prietena apropiată a lui Beyonce. Aceasta chiar a amânat cu 45 de minute începutul paradei de modă, sperând că Paltrow va apărea în ultima secundă, însă în final spectacolul s-a desfăşurat fără ea. Deşi dezamăgită că prietena ei nu i-a fost alături la prima sa prezentare de modă în afara Statelor Unite, Beyonce a fost extrem de mulţumită de felul în care a fost primită colecţia „House of Dereon“ în Marea Britanie.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version