24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSingură, dar fericită

Singură, dar fericită

Numărul femeilor necăsătorite a crescut semnificativ în ultimii ani şi din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos ajunse la vârsta de 30 de ani nu au un partener sau un iubit. Dacă unele consideră această singurătate drept un eşec pe plan personal, există şi femei care ştiu să aprecieze avantajele acestei situaţii – avantaje care nu sunt deloc de neglijat.
Dacă sunteţi singură, în sensul de a nu fi implicată într-o relaţie, atunci sunteţi liberă să faceţi ce vreţi, când vreţi. Programul nu vă este sufocat de întâlniri plictisitoare cu familia iubitului şi nici nu sunteţi obligată să ieşiţi în oraş dacă nu aveţi chef. În plus, aveţi voie să faceţi exact ceea ce vă taie capul şi nu trebuie să daţi socoteală nimănui pentru acţiunile dumneavoastră. Aveţi, de asemenea, libertatea de a vă petrece timpul împreună cu prietenele dumneavoastră, aveţi vreme pentru a vă ocupa de hobbyurile şi interesele personale, organizaţi sau mergeţi la ce petreceri doriţi şi multe, multe altele.
Avantajele vieţii de celibatar se reflectă chiar şi în micile plăceri ale vieţii. Astfel, fiind singură, nu vă certaţi cu nimeni pe telecomandă şi sunteţi liberă să vedeţi seriale lacrimogene fără să vă reproşeze cineva că în acelaşi timp, pe un alt canal, se difuzează cine ştie ce meci important. Cu alte cuvinte, dacă sunteţi singură, sunteţi stăpână pe propria viaţă.

Fără compromisuri

Este deja cunoscut faptul că orice relaţie amoroasă presupune ca partenerii să lase câte puţin de la ei pentru ca lucrurile să meargă. Iată, deci, un avantaj extrem de important al statutului de celibatară: nu trebuie să faceţi nici un fel de compromis. Nu sunteţi nevoită să vă călcaţi pe inimă şi să renunţaţi la o seară cu prietenele dumneavoastră pentru a ieşi în oraş cu amicii lui, nu va trebui să discutaţi la nesfârşit pentru a decide unde vă petreceţi sărbătorile – cu familia lui sau cu familia dumneavoastră, nu vă va obliga nimeni să mergeţi în concediu la mare, ignorând faptul că pentru dumneavoastră vacanţa ideală este la munte.

Linişte emoţională

Cu toate că multe doamne şi domnişoare nu recunosc, femeile au un „talent“ de a fi mereu panicate şi stresate atunci când sunt implicate într-o relaţie. De ce? Pentru că se consumă la gândul că iubitul, partenerul sau soţul ar putea să fie infidel ori că le-ar putea părăsi la un moment dat. Astfel, se gândesc prea mult la drobul de sare care poate cădea, în loc să se bucure de relaţia de dragoste în care sunt implicate. Celibatarele, însă, nu mai trebuie să treacă prin aceste chinuri, motiv pentru care spiritul lor este liber.
• Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU