16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor avea chef de distracţie: vor dori să iasă mai mult, vor fi glumeţi, veseli, entuziaşti, vor fi amabili cu toată lumea şi acest comportament nu poate decât să atragă simpatia celor din jur. În relaţia sentimentală este indicat să încerce să alunge monotonia. Cei singuri vor primi destule propuneri, dar încă nu vor găsi pe cineva care să se ridice la standardele lor.

Taur
Activităţile intelectuale sunt favorizate de perioada astrologică prin care trec Taurii. Ei vor fi mult mai înclinaţi spre studiu decât de obicei, vor fi curioşi să afle lucruri noi şi chiar se vor gândi să-şi includă noile cunoştinţe în viaţa profesională. Această evoluţie le va atrage admiraţia celor din jur şi le poate aduce chiar beneficii mai serioase, cum ar fi avansarea la job. Comunicarea Taurilor cu partenerul de cuplu va fi la cote excelente.

Gemeni
Gemenii sunt stăpâniţi de imbolduri romantice, nu neapărat îndreptate către partenerul oficial. Vor simţi nevoia să-şi confirme faptul că încă sunt atrăgători şi vor încerca să flirteze pe unde pot, chiar cu riscul de a fi observaţi de persoane cunoscute. Aceste mici indiscreţii nu vor duce la infidelitate, ci sunt doar un semn că au nevoie de mai multă atenţie din partea iubiţilor sau a iubitelor.   

Rac
Racii se simt puţin plictisiţi, au nevoie de provocare şi acţiune. Chiar şi cei care duc o viaţă mai activă vor simţi că au, totuşi, nevoie de ceva nou. Ar fi recomandat, deoarece această săptămână nu este favorabilă demarărilor de planuri şi proiecte, să nu ia nici o decizie majoră şi să se mulţumească doar cu lucruri care nu îi vor influenţa în plan concret: să iasă mai mult, să vadă filme, să citească, adică mărunţişuri care să-i încânte pe moment.

Leu
Posesivii Lei vor găsi motive să-şi manifeste acest defect. Nu înseamnă că, dacă le vor găsi ei, aceste motive vor fi fundamentate. Ei le caută inconştient şi până şi cel mai mărunt lucru le poate trezi bănuieli: o privire a partenerului, faptul că se îmbracă mai sexy decât de obicei. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul. Este recomandat să-şi stăpânească reproşurile şi observaţiile.

Fecioară
Nimic nu deranjează mai tare o Fecioară decât lipsa organizării, în toate aspectele ei. Vor fi puse pe schimbare, nu a lor, ci a celor din jur: vor critica, vor da sfaturi, fără să-şi dea seama că aceste intervenţii nesolicitate le pot atrage antipatii. Ele riscă să spună cuvinte sau să facă gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, care poate nu au nevoie de astfel de atitudini agresive.  

Balanţă
Balanţele se apucă acum de proiecte pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine sau începerea unui tratament medical. Sau, dacă nu se apucă, ar fi bine s-o facă, pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce vor începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni sau chiar un an. Nu consideră această muncă sistematică o corvoadă pentru că nu sunt tentate de realizările obţinute prea uşor.  
Scorpion
Săptămâna Scorpionilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Aceasta poate avea legătură şi cu serviciul, însă mai puţin: în principal, vor participa la evenimente de genul petrecerilor, nunţilor, evenimente în care se va sărbători ceva. Ei vor străluci la aceste ocazii şi vor începe legături sociale cu persoane noi. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate.

Săgetător
Săgetătorii intră într-o perioadă de nostalgie, mai ales pe plan amoros. Chiar şi cei care au relaţii stabile vor fi tentaţi să mai dea un semn vreunei foste iubiri doar ca să vadă dacă uşa li se mai deschide. Aceste indiscreţii pot stârni gelozia partenerilor şi se ştie cât urăsc Săgetătorii astfel de scene. Mai bine să se concentreze la serviciu, ca să nu profite alţii de şansele care li se cuvin lor.

Capricorn
Capricornii se bucură în prezent de un val de energie care îi determină să ia decizii importante şi să-şi facă planuri serioase. Doresc să-şi pună finanţele în ordine, să-şi rezolve conflictele, să demareze proiecte noi, să devină eficienţi la serviciu şi să nu mai fie atât de inflexibili, după cum le este reputaţia. În general, nu vor exista impedimente obiective pentru planurile lor, dar e posibil ca ei înşişi, după ce trec de această perioadă entuziastă, să revină la vechile obiceiuri.  
Vărsător
Vărsătorii trec printr-o perioadă de tristeţe şi singurătate. Chiar dacă sunt înconjuraţi de prieteni, chiar dacă ştiu că sunt iubiţi şi susţinuţi, trec acum printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări ale lor îi vor îngrijora pe cei din jur, iar aceştia vor fi tentaţi să-şi facă tot felul de scenarii fantasmagorice cu privire la motivele acestei proaste dispoziţii.

Peşti
Peştii vor avea foarte multe de făcut şi vor fi mereu în contratimp. În zilele care urmează vor fi solicitaţi la maximum: demarează proiecte importante, poartă discuţii decisive, aleargă de colo până colo şi intră în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece până şi în orele libere se vor gândi doar la ceea ce au de făcut a doua zi. La sfârşitul săptămânii vor fi epuizaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS