6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlungaţi rutina din viaţa sexuală

Alungaţi rutina din viaţa sexuală

Viaţa dumneavoastră sexuală nu mai este la fel de pasională şi distractivă ca altădată şi simţiţi că rutina a ajuns şi în dormitor? Ei bine, nu sunteţi singurul cuplu aflat în această situaţie. Partenerii implicaţi în relaţii de lungă durată ajung la un moment dat în acest punct, pentru că oricât de atraşi sunt unul faţă de celălalt şi oricât de mult s-ar iubi, fiecare îşi creează propriile tipare şi obiceiuri. Iar de la acestea şi până la rutină în adevăratul sens al cuvântului nu mai este decât un pas.
Totuşi, rutina nu trebuie să fie neapărat echivalentă cu neplăcere sau plictiseală. De exemplu, să spunem că obiceiul din cuplul dumneavoastră este să faceţi mereu dragoste în pat, seara, înainte de culcare. Partea bună a acestui tipar este faptul că aţi găsit un moment al zilei care vă convine amândurora şi care totodată este favorabil vieţii de cuplu. În afară de acest aspect, după o partidă de amor veţi dormi amândoi mai bine pentru că, potrivit specialiştilor, orgasmul este un sedativ natural extrem de eficient. Nici faptul că faceţi dragoste în pat nu este o problemă, pentru că este un loc confortabil, în care vă simţiţi bine.

Cum scăpaţi de rutină?

Dacă sunteţi genul de persoane care chiar preferă patul ca loc pentru sex, o soluţie ar fi să… schimbaţi patul. Petreceţi o noapte la hotel sau „aventuraţi-vă“ în patul din altă cameră a locuinţei. Sau, dacă nu aveţi altă opţiune decât propriul pat, faceţi mici modificări în aşa fel încât să pară altul – adăugaţi perne sau, dimpotrivă, mai aruncaţi din ele, sau îmbrăcaţi-l în lenjerie de satin.
Următorul pas este să începeţi partida de sex altfel decât în mod obişnuit. Dacă de obicei vă sărutaţi pasional pentru a pune lucrurile în mişcare, încercaţi să vă concentraţi şi pe alte părţi ale corpului partenerului, pe care poate până acum le-aţi ignorat. Gâtul, urechile, pieptul, chiar genunchii sunt părţi erogene extrem de sensibile.
În plus, nu trebuie să ignoraţi faptul că întreaga zi poate fi un preludiu, astfel că puteţi ieşi din rutină făcând şi alte activităţi decât în mod normal. Treceţi, deci, peste faptul că întotdeauna când ieşiţi împreună cinaţi şi apoi mergeţi să vedeţi un film. Înlocuiţi aceste activităţi „statice“ cu ceva mai dinamic, mai ales că activitatea fizică intensă declanşează şi dorinţa sexuală. Astfel, în loc să mergeţi la cinema, alegeţi să vă distraţi la discotecă, la bowling sau la patinoar, sau după cină plimbaţi-vă pe jos până acasă – este o ocazie să împărtăşiţi câteva momente de intimitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII