5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Amanţi de top

Încă din cele mai vechi timpuri, unii bărbaţi au devenit celebri nu numai prin reuşitele lor, ci şi prin numărul de femei care le-au trecut prin pat 

Indiferent că este vorba de conducători de state, actori sau sportivi, ei au reuşit să îşi câştige faima de „Don Juani“, nici o femeie neputând să reziste şarmului lor. Site-ul it.lovepedia.net a dat publicităţii un clasament al acestor adevăraţi cuceritori, prin al căror pat au trecut mii de femei. Pe locul zece îl regăsim pe cunoscutul actor Jack Nicholson, despre care se spune că ar avea în palmares peste 2.000 de femei. De altfel, într‑un interviu, Nicholson declara: „Nu mă satur de femei. Au fost zile când mă urcam în pat cu patru femei, dar nici una nu a reuşit să pună mâna pe mine. Voi rămâne burlac până la sfârşitul zilelor mele“. De asemenea, starul american a recunoscut că „m-am culcat cu toate femeile, am încercat orice fel de drog şi de băutură“. De altfel, referindu-se la Nicholson, Kim Basinger afirma: „Este nebun! Nu am mai întâlnit pe nimeni aşa obsedat de sex“. Locul nouă este ocupat de un alt Don Juan recunoscut: fondatorul Playboy, Hugh Hefner. Acesta nu mai ţine minte numărul femeilor care i-au trecut prin pat, însă este sigur că se apropie de 5.000. În plus, el recunoaşte că a avut şi relaţii bisexuale. Deşi a trecut binişor de 80 de ani, Hefner nu se gândeşte să renunţe la sex şi are mereu la îndemână „pastila minune“, Viagra. „M-am culcat cu sute de femei, iar acestea încă mă plac“, a declarat Hugh. Hefner este precedat în clasament de cântăreţul spaniol Julio Iglesias, care ar fi făcut sex cu peste 3.000 de femei. „Până în anul 1976 au fost 3.000 de femei, după aia nu am mai ţinut evidenţa“, a spus Iglesias, adăugând: „Pentru mine, sexul este la fel de important ca şi dormitul. Am făcut-o din necesitate, din dorinţă, dar întotdeauna cu plăcere“. 

Cuceritori de renume

Pe locul şapte îl regăsim pe Ron Jeremy, care are la activ între 4.000 şi 5.000 de femei. De menţionat că Jeremy a avut un avantaj şi prin faptul că a fost protagonistul a peste 2.000 de filme erotice. De altfel, starul american, care nu este tocmai un model de frumuseţe, a recunoscut că multe dintre femei au acceptat să fie cu el doar pentru că aşa prevedea scenariul. Din clasament nu putea să lipsească rockerul Gene Simmons. Membrul formaţiei Kiss susţine că nici o femeie din viaţa lui nu a fost nemulţumită şi asta pentru că a fost sincer. „Nu am auzit o nemulţumire. Asta pentru că am fost cinstit cu ele. Nu mint, cum fac majoritatea bărbaţilor. Îi spun unei femei că o vreau şi o doresc, dar la fel de sincer îi spun că o doresc pe sora sau pe mama ei“, a declarat acesta. Locul cinci revine altui Don Juan notoriu, cunoscutul actor Charlie Sheen, prin patul căruia ar fi trecut cel puţin 5.000 de femei. Are la activ trei mariaje şi are cinci copii. Una dintre soţiile sale, Denise Richards, a depus actele de divorţ după ce Sheen i-a şoptit romantic: „Eşti printre cele mai frumoase 1.000 de femei cu care am făcut sex“. Actorul a fost implicat într-un scandal sexual, el dovedindu-se un client fidel al unui bordel de la Hollywood. Locul patru în clasament este ocupat de Umberto Billo, un simplu portar de hotel în Veneţia, dar care se poate mândri cu faptul că a făcut sex cu peste 8.000 de femei. Acesta a devenit cunoscut după ce şi-a făcut publice calităţile în cadrul show-ului de televiziune Eurotrash, din Marea Britanie.

Clasamentul afemeiaţilor

Medalia de bronz revine starului american Warren Beatty, care a avut relaţii cu unele dintre cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood: Natalie Wood, Brigitte Bardot, Jane Fonda, Joan Collins, Carly Simon, Faye Dunaway, Elizabeth Taylor, Leslie Caron, Candace Bergan, Isabelle Adjani, Julie Christie sau Madonna. În biografia neautorizată a actorului, redactată de Peter Biskind, se menţionează că starul american ar fi avut relaţii sexuale cu 12.775 de femei. Regretata Elizabeth Taylor spunea chiar că Beatty este un amant de nota 15, în timp ce Joan Collins povestea că „nu se opreşte niciodată, cred că e de la vitaminele pe care le ia“.
Locul doi este ocupat de celebrul jucător de baschet Wilt Chamberlain, care are la activ peste 20.000 de femei. Despre el, Seymour Goldberg spunea: „Unii oameni colecţionează timbre. Wilt face colecţie de femei“. Recunoscut ca unul dintre cei mai mari jucători din istoria baschetului, Chamberlain a declarat că nu s-a culcat niciodată cu femei căsătorite: „Am făcut un lucru natural, am curtat femeile frumoase şi disponibile“.
Liderul incontestabil al clasamentului este însă liderul cubanez Fidel Castro. Un apropiat al acestuia a povestit că prin patul temutului „Leader Maximo“ au trecut în jur de 35.000 de femei. Din câte se pare, o echipă specială avea misiunea de a „recruta“ cele mai atrăgătoare femei de pe plajele din Havana.
„S-a culcat cu cel puţin două femei pe zi – una la prânz şi una la cină – timp de patru decenii. Câteodată comanda una şi la micul dejun“, a povestit o sursă apropiată acestuia. De altfel, se spune că tocmai succesul la femei ar fi unul dintre motivele pentru care Fidel a rezistat la conducerea Cubei atâţia ani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII