12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO iubire de o vară

O iubire de o vară

Vara, în vacanţă, este mult mai uşor să ne îndrăgostim. Potrivit Staibene.it , acest lucru este valabil atât pentru persoanele care şi-au fixat drept obiectiv clar să îşi îmbogăţească palmaresul cu noi cuceriri, cât şi pentru cei care se lasă cuceriţi fără să îşi dea seama. Altfel spus, în sezonul estival, Cupidon face mult mai multe victime decât de obicei. Problema este că iubirile de vară se sting repede, iar în acel moment apar necazurile. Potrivit unui sondaj recent, 74 la sută dintre poveştile de iubire care se nasc în vacanţă nu durează mai mult de două luni. De aceea, nu este deloc de mirare că la terminarea verii o persoană din două ar putea avea parte de un o „suferinţă în amor“. În mod surprinzător, cel mai mult riscă bărbaţii (54%), mai ales tinerii (64%) şi divorţaţii (58%). În cel mai bun caz, această suferinţă amoroasă poate duce la depresii  (87%), anxietate (74%) şi schimbări de dispoziţie (59%), iar în cele mai grave cazuri se poate ajunge la tulburări alimentare (13%).

Scut împotriva suferinţei

Site-ul italian mai susmenţionat vă oferă o serie de sfaturi care v-ar putea ajuta să evitaţi o astfel de suferinţă. În primul rând, nu căutaţi cu orice preţ să vă îndrăgostiţi, pentru că ar putea fi contraproductiv. Între un cocktail şi un pic de relaxare pe malul mării, e imposibil să nu daţi peste o persoană interesantă, însă trebuie să păstraţi controlul. Lăsaţi acasă nemulţumirile şi încăpăţânarea care v-au însoţit tot anul. În vacanţă, lăsaţi-vă mintea liberă şi lăsaţi-vă dus de val, iar iubirea va fi astfel pur şi simplu naturală. Deschideţi ochii la diversitate şi priviţi orice ocazie ca pe o aventură amuzantă. În momentul în care veţi merge pe drumuri separate, despărţirea va fi mult mai dulce şi mai puţin traumatizantă. În cazul în care aţi găsit persoana care vă place, luaţi lucrurile încet. Chiar dacă aţi vrea să aveţi totul dintr-o dată, mai bine luaţi piciorul de pe pedala de acceleraţie. Deşi vacanţa este scurtă, nu e cazul să riscaţi să ardeţi etapele din dorinţa de a face totul.

Calm şi luciditate

Vara este sezonul flirturilor, al aventurilor şi al poveştilor de iubire. Orice iubire de-o vară trebuie privită ca atare şi nu este bine să vă gândiţi la ce se va întâmpla mâine. Există şi iubiri estivale care durează toată viaţa, însă acestea sunt foarte rare. Evitaţi mai bine să faceţi proiecte de viitor şi ştergeţi din propriul vocabular cuvintele care v-ar putea pune partenerul pe fugă. Dacă relaţia va dura şi la terminarea vacanţei ar fi fantastic, dacă nu, cel puţin rămâneţi cu o amintire frumoasă.
În plus, în vacanţă, multe persoane au tendinţa să facă promisiuni pe care cu greu le vor putea respecta. Nu vă faceţi prea multe iluzii şi fiţi sinceri cu dumneavoastră.
Vara este foarte uşor să aveţi parte de relaţii sexuale, poate chiar cu persoane cunoscute recent. Încercaţi întotdeauna să vă protejaţi, pentru a evita să nu comiteţi erori iremediabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS