13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru că Luna traversează Fecioara, este activat principiul hărniciei, dar şi al subordonării, exact lucrul care vă place mai puţin, mai ales în acest context astral, care vă dă apă la moară şi dorinţa de a ieşi în evidenţă, de a fi originali, cu sorţi de izbândă, mai ales în proiectele provocatoare. S-ar putea să vă fie un pic mai dificil să respectaţi ierarhiile, mai ales dacă vi se pare că superiorii nu înţeleg despre ce este vorba.

Taur
Luna se află în zona inimii şi este posibil ca mulţi dintre voi să constate că lucrurile şi oamenii de care v-aţi ataşat nu au viitor sau nu pot fi menţinuţi oricum în viaţa voastră, că trebuie să se schimbe ceva pentru a putea merge mai departe alături de persoanele dragi sau în acţiunile în care credeţi şi în care v-aţi implicat. Trebuie să vă schimbaţi priorităţile.

Gemeni
Începând cu această săptămână, puteţi reflecta la trecutul vostru, la semnificaţia unor evenimente, la relaţiile voastre. Poate că aţi cantonat anumite persoane importante pentru voi în anumite roluri sau aţi băgat oamenii în diverse sertare şi este cazul să-i scoateţi de acolo pentru a vedea cum staţi cu membrii familiei, cât de bine vă înţelegeţi cu prietenii vechi.

Rac
Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă. Încercaţi să daţi mai multă atenţie oamenilor cu care interacţionaţi. Trebuie să fiţi un pic mai atenţi la mesajele pe care vi le transmit în mod direct sau în mod indirect, fie că sunt colegi de serviciu, vecini sau alte persoane.

Leu
Trebuie să fiţi un pic mai hotărâţi, mai ales dacă vreţi să câştigaţi bani sau dacă vreţi să aveţi rezultate în munca voastră, rezultatele fiind cele care vă dau apoi posibilitatea să cereţi mai mulţi bani. Fiţi ceva mai hotărâţi pentru a pleda mai convingător vizavi de rezultatele voastre, de calitatea muncii voastre sau, dacă aveţi nevoie de resurse mai multe, pentru a putea ajunge la rezultatele scontate!

Fecioară
După o perioadă de dezamăgiri, sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă. Vă recomandăm, însă, să nu refuzaţi cooperarea cu colegii de serviciu. Aveţi o capacitate extraordinară de a munci sau de a vă reinventa, dacă este nevoie, pentru a vă finaliza toate proiectele începute.

Balanţă
Vă puteţi întâlni în această săptămână cu o persoană care dă înapoi, retractează sau este nesigură, nu mai are curaj să meargă mai departe. Poate fi un coleg de la serviciu, poate chiar o persoană care lipseşte de la muncă şi trebuie să-i ţineţi locul sau altcineva din anturajul vostru. Lucrul acesta vă poate pune în rolul de sprijinitor sau chiar de vindecător. Pe de altă parte, puteţi constata că oamenii îşi schimbă opiniile, îşi schimbă atitudinea, poate fără justificări sau din laşitate.  

Scorpion
Începeţi să vă redresaţi financiar în această săptămână. Se pare că primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată. Dacă vă întrebaţi ce ar fi mai bine să faceţi cu banii, iată o sugestie: în această perioadă sunt favorizate investiţiile pe termen lung. Îngrijiţi-vă sănătatea şi acordaţi mai mult timp odihnei!

Săgetător
Vă sfătuim să vă amânaţi afacerile programate pentru această săptămână, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Mai mult, există riscul să pierdeţi o sumă importantă. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Aveţi succes în activităţile de rutină, desfăşurate în interesul familiei. În carieră aveţi prilejul să analizaţi mai atent dacă o decizie, un mesaj pe care l-aţi transmis, idei, opinii, atitudini pe care le-aţi avut au fost corecte.

Capricorn
Luna în Fecioară vă cere să fiţi exigenţi, mai ales cu funcţionarii sau cu actele oficiale, să verificaţi de două ori înainte de a semna ceva sau înainte de a promite ceva, cu atât mai mult cu cât, în această săptămână, Mercur este retrograd chiar în zona actelor importante, a comunicărilor importante şi rămâne retrograd încă puţin timp. O călătorie în interes de serviciu vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist.  

Vărsător
Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta! Urmează o Lună în Fecioară plasată în zona câştigurilor.

Peşti
Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu aveţi nici un motiv de îngrijorare. Luna traversează Fecioara şi se află în zona relaţiilor. Aspectele nu sunt tensionate, semn că probabil ştiţi cum să abordaţi o anumită persoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS