10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFostele Spice Girls cuceresc podiumul de modă

Fostele Spice Girls cuceresc podiumul de modă

Fosta componentă a trupei Spice Girls, Geri Halliwell, a urmat exemplul fostei sale colege de trupă, Victoria Beckham, şi îşi va lansa o colecţie de rochii de seară, creată pentru firma britanică Next, informează lastampa.it. „Sunt încântată de rezultate. Cred că rochiile sunt foarte frumoase şi elegante şi nu sunt deloc scumpe“, a declarat cântăreaţa pentru publicaţia Britain’s Sunday Mirror. „Ginger Spice“, aşa cum era poreclită Halliwell, nu este însă la prima experienţă de designer.
Cântăreaţa şi-a lansat anul acesta o linie de costume de baie, numită „Geri by Next“. Pentru promovarea colecţiei, Halliwell a pozat chiar ea îmbrăcată în mai multe costume de baie, în Miami. „Este vorba de încrederea pe care o ai în tine şi această colecţie se potriveşte tuturor femeilor, indiferent de greutatea lor. Este o colecţie pentru femeile adevărate şi care va face ca orice persoană să arate bine şi să se simtă fabulos“, declara solista cu ocazia lansării colecţiei.

Victoria Beckham, un exemplu demn de urmat

Prima care şi-a încercat norocul în domeniul modei a fost însă Victoria Beckham. Aceasta a debutat cu prima sa colecţie de rochii de lux, în urmă cu trei ani, pe care şi-a lansat-o în cadrul Săptămânii Modei de la New York. Pentru colecţia sa, Victoria a folosit materiale de lux şi metode speciale, cum ar fi un corset ascuns în material, care conturează bustul, talia şi şoldurile, astfel încât oricine poate dobândi o siluetă clepsidră. „Am fost mereu atrasă de creaţiile bine structurate, care evidenţiază şi flatează forma corpului unei femei. Fiecare femeie care poartă rochiile mele poate dobândi o postură grozavă şi să arate bine din orice unghi…“, declara vedeta despre creaţiile sale. De asemenea, fosta cântăreaţă a mai creat blugi, poşete şi ochelari de soare. Deşi la început mulţi nu i-au dat şanse de reuşită pe o piaţă a modei deja suprasaturată, Victoria Beckham a dovedit că se poate impune, anul trecut câştigând 32,7 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS