12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDivorţuri de râsul lumii

Divorţuri de râsul lumii

De obicei, sfârşitul unei poveşti de dragoste nu oferă prea multe motive de râs. Există însă cazuri în care soţii decid să meargă pe drumuri diferite din motive de-a dreptul hilare. Câteva astfel de exemple au fost trecute în revistă de site-ul lifestyle.yahoo.com.

Un soldat american, tocmai întors din misiune din Irak, a descoperit infidelităţile propriei soţii datorită consolei Nintendo Wii. Avertizat de prietenii săi că soţia sa nu a fost tocmai cuminte în cursul perioadei în care americanul s-a aflat în misiune, bărbatul a descoperit cu surprindere în consola personală un nou „Mii“, profilul unui jucător care semăna foarte mult cu presupusul amant al soţiei. Controlând cronologia jocurilor, puşcaşul marin a descoperit că în fiecare seară soţia sa şi amantul jucau bowling. Pusă în faţa faptelor sale, nevasta infidelă a fost nevoită să îşi recunoască vina.
Un motiv de divorţ destul de amuzant vine din China, unde un bărbat a decis să îşi părăsească nevasta pentru că pur şi simplu se săturase de torturile pe care aceasta i le prepara. La început, Cheng Yu a spus că toate aceste dulciuri erau un deliciu, însă acum doar cuvântul „prăjitură“ este de ajuns pentru a-i tăia pofta de orice. Potrivit declaraţiilor sale, soţia îl obliga să mănânce un desert la fiecare masă. „Tort cu frişcă, fructe, ciocolată, pur şi simplu nu mai suportam“. În ciuda insistenţelor soţului, Tian Mae a continuat să îşi răsfeţe partenerul cu fel de fel de deserturi, astfel că acesta a fost nevoit să o părăsească.

Cu soacra în luna de miere

Pentru bărbaţii italieni, mama este sfântă. Însă, când aceasta se transformă în soacră, ea poate deveni motiv de ceartă şi chiar de divorţ. Proaspăta soţie,  Marianna, la plecarea de pe aeroport în luna de miere, s-a pomenit pe cap şi cu soacra sa. Odată ajunşi la Paris, soţia furioasă i-a ordonat alesului să îşi trimită mama acasă, însă acesta a refuzat categoric. După vacanţa de trei săptămâni petrecută pe meleaguri franceze, Marianna a depus actele de divorţ, acuzându-şi soţul că este prea legat de „fusta mamei“.
Zeiţa Fortuna joacă uneori feste şi celor mai împătimiţi fani ai săi. Un exemplu este rusul Andrei Karpov din Murmansk, care, după ce a pierdut toţi banii la o partidă de pocher, şi-a oferit soţia drept miză pentru a putea rămâne în joc. Din păcate însă, şi de data aceasta a pierdut, iar câştigătorul Sergey Brodov şi-a cerut „premiul“. Vestea nu a fost însă pe placul soţiei Tatiana, care a decis să îşi părăsească bărbatul şi să înceapă viaţa alături chiar de Brodov.

Dragoste cu năbădăi

Un bărbat de origine turcă, dar rezident în Germania a cerut disperat ajutorul poliţiei pentru a se apăra de focoasa sa soţie. Disperatul soţ a declarat că este nevoit să doarmă pe canapea pentru a scăpa de apetitul sexual ieşit din comun al tinerei sale soţii. Din câte se pare, turcul nu s-a oprit aici şi a depus actele de divorţ în speranţa că va găsi mai multă linişte şi va reuşi în sfârşit să se ducă odihnit la muncă. La polul opus se află un cuplu din Statele Unite, format dintr-un magnat octogenar şi o tânără de 22 de ani. Atunci când Kristin Georgi, de 22 ani, s-a căsătorit cu Joe Hardy, de 88 de ani, spera poate că va avea o viaţă liniştită şi luxul absolut. Însă, în curând şi-a dat seama că nu poate ţine pasul cu octogenarul, aflat permanent în avionul său privat, între un oraş şi altul, şi care nu suporta să stea mai mult de o zi într-un singur loc. Iar de aici până la divorţ nu a mai fost decât un pas. Un caz mai puţin obişnuit vine din Nigeria, unde o femeie a depus actele de divorţ acuzându‑şi soţul că îşi face nevoile în oalele din bucătărie. Oluwakele Ogundele a declarat în faţa instanţei că soţul său, Oluwafemi, este un alcoolic care atunci când este beat uită orice regulă elementară de igienă şi obişnuieşte să îşi facă nevoile în farfurii şi în oalele din bucătărie. Pe lângă faptul că nu îşi mai suportă bărbatul, doamna Ogundele s-a plâns că s-a săturat să cureţe permanent fecalele acestuia. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII