Acasă Magazin Heidi Klum, într-o reclamă îndrăzneaţă

Heidi Klum, într-o reclamă îndrăzneaţă

Heidi Klum promovează într-un mod foarte îndrăzneţ cel mai nou sezon al emisiunii pe care o prezintă, „Project Runway“, informează site-ul dailymail.co.uk.
Supermodelul de 39 de ani, care este mamă a patru copii, are un corp pe care l-ar invidia orice adolescentă şi nu se dă înapoi să-şi etaleze calităţile fizice. Heidi Klum a fost de acord să apară aproape goală în materialele promoţionale pentru noul sezon al emisiunii „Project Runway“. În acest reality-show concurează zece designeri care aspiră la celebritate, la finalul emisiunii câştigătorul beneficiind de promovare şi contracte cu cele mai mari case de modă din lume. În posterele de promovare a noului sezon al show-ului, care va debuta pe 28 iulie în Statele Unite, Heidi Klum apare aproape nud, purtând doar o cravată roz tăiată, acoperindu-şi părţile intime cu mâinile. „Este un concept cu mult mai sexy decât în toate campaniile de promovare de până acum“, a fost de acord Heidi Klum.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version