Acasă Magazin Album nou pentru Avril Lavigne

Album nou pentru Avril Lavigne

Avril Lavigne lucrează la un nou album, pentru care a scris deja opt piese, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreaţa şi-a anunţat fanii că această colecţie de melodii va fi specială şi că intenţionează să o lanseze cât mai repede posibil. Cel mai recent album al lui Avril Lavigne, al patrulea, intitulat „Goodbye Lullaby“, a fost lansat pe piaţă în luna martie a acestui an, dar artista este atât de inspirată şi nerăbdătoare să creeze încât deja a scris opt piese pentru un nou album.
„Vreau să îl lansez cât se poate de repede. Ultimul album a fost mai melancolic, dar acesta va conţine piese pop şi va fi mai vesel, mai aproape de stilul meu obişnuit. Deja ştiu care dintre piese va fi un single, iar melodia este aproape gata“, a scris Avril Lavigne pe unul dintre site-urile dedicate fanilor săi. Pe acelaşi site, artista a dezvăluit o surpriză pe care o pregăteşte pentru turneul din această vară: repertoriul din concerte va include şi un cover al piesei „Fix You“ al celor de la Coldplay.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version