11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi vă întâlniţi cu prieteni vechi sau colegi de altădată şi nu vor lipsi momentele de petrecere din programul acestui început de săptămână. Dacă însă vă pe simţiţi rău din punct de vedere fizic, este recomandat să nu faceţi exces de medicamente. Situaţia financiară este stabilă atâta timp cât aveţi grijă pe ce cheltuiţi. În cuplu, tensiunile par să dispară şi trebuie să-i daţi un răgaz partenerului.

Taur
Nu mai sunteţi deloc dispus să vă înfrânaţi sentimentele, iar când cineva vă enervează vă manifestaţi zgomotos. Cei din jur cu greu reuşesc să suporte acest tip de comportament şi nu puţine sunt conflictele care apar. Pe plan amoros aveţi parte de o zi frumoasă, cu momente de pasiune şi comuniune spirituală alături de persoana iubită. Sunteţi stresat că aţi ajuns la fundul sacului şi nu ştiţi de unde să faceţi rost de bani.
 

Gemeni
Este o zi bună pentru a vă ocupa de casă şi a spori gradul de confort al familiei. Puteţi cumpăra un aparat electrocasnic care să vă ajute în gospodărie. Partenerul de viaţă va fi încântat de planurile dumneavoastră. Dacă încă nu aveţi pe nimeni, tindeţi să vă lăsaţi cucerit de orice persoană dispusă să vă sucească minţile. Păstraţi-vă capul pe umeri deocamdată, pentru a vă cunoaşte mai bine.

Rac
Profitaţi de această zi pentru a găsi o modalitate să vă împăcaţi cu persoanele din familie cu care aţi avut dispute recente. În domeniul sentimental, vă folosiţi cu succes de puterea dumneavoastră de seducţie şi aveţi parte de succese răsunătoare. Dacă însă aveţi deja o relaţie stabilă, s-ar putea să fiţi tentat de o aventură, tocmai din cauză că atrageţi multă lume.  

Leu
Demersurile dificile pe care le aveţi de făcut astăzi pot fi duse la îndeplinire fără probleme. Reuşiţi să spuneţi lucrul corect la momentul potrivit. Dacă faceţi o activitate fizică solicitantă, trebuie să aveţi mare grijă, deoarece sunteţi predispus la accidente musculare. Colegii de serviciu vă solicită sprijinul în derularea unui proiect laborios, care vă va aduce satisfacţii deosebite.

Fecioară
Cunoaşteţi persoane deosebite, care se fac remarcate printr-un stil original de gândire sau comportament. Dacă vă asociaţi cu cineva pentru a realiza un proiect care necesită bani, se poate să apară un conflict cu partenerul. Luaţi-vă toate măsurile de precauţie. În plan sentimental, sunteţi foarte atent cu partenerul de suflet, deşi aveţi motive să vă îndoiţi de loialitatea acestuia. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să discutaţi la rece.

Balanţă
Nu are nici un rost să vă faceţi speranţe în privinţa unei reuşite pe plan financiar. Deocamdată, lucrurile sunt blocate. Pe de altă parte, vă puteţi baza pe sprijinul familiei în proiectele de ordin personal. Există înţelegere şi bunăvoinţă de ambele părţi, iar acest lucru este important pentru dumneavoastră. Din punct de vedere sentimental, treceţi printr-o mare dilemă, nu ştiţi ce veţi face cu actuala relaţie de suflet.
 
Scorpion
Vă înţelegeţi excelent cu persoanele de sex feminin din familie. Realizaţi împreună lucruri frumoase şi vă consolidaţi relaţia afectivă. Problemele pe care le-aţi avut cu partenerul de viaţă sunt de domeniul trecutului. Sunteţi pregătit să faceţi toate eforturile necesare pentru ca lucrurile să se dezvolte în direcţia dorită. Încercaţi să nu faceţi cheltuieli nechibzuite. Există riscul să rămâneţi fără bani.

Săgetător
Aveţi chef să ieşiţi în lume şi să vă întâlniţi cu prietenii pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Veţi avea astfel o zi plină de întâlniri, discuţii şi momente frumoase. Dacă aveţi o relaţie mai veche, vă bucuraţi de echilibru. Dacă sunteţi singur, se poate să întâlniţi pe cineva care să vă facă să vă doriţi o nouă relaţie. Sunteţi cam nestatornic şi aţi putea rămâne singur dacă pendulaţi între relaţii.

Capricorn
Astăzi veţi avea probleme cu banii, deoarece cheltuielile sunt mai mari decât vă permite bugetul. Este nevoie să strângeţi cureaua, chiar dacă acest lucru vă nemulţumeşte profund. Faceţi eforturi mari să vă organizaţi situaţia financiară. Este, în schimb, o zi foarte bună pentru căsătorie sau pentru un început al unui proiect în cuplu. Aţi fost până acum un simplu spectator în relaţia de suflet şi v-aţi hotărât să luaţi taurul de coarne.
 

Vărsător
Astăzi aveţi mare noroc la bani, pentru că veţi primi o sumă frumuşică dintr-o colaborare derulată în urmă cu câteva luni. Aţi putea face o investiţie foarte bună. În schimb, chiar dacă doriţi să vă răsfăţaţi partenerul de viaţă, nu este cazul să faceţi cumpărături costisitoare. Vă înţelegeţi destul de bine cu persoanele din jur, deoarece deveniţi mai flexibil ca de obicei şi vă înfrânaţi spiritul critic.

Peşti
Aveţi unele planuri şi proiecte pe care aţi vrea să le împărtăşiţi şi prietenilor. Aceştia însă nu sunt atât de receptivi pe cât v-aţi dori. Este mai bine să vă vedeţi de treabă, altfel se vor isca discuţii neplăcute. În privinţa vieţii amoroase, aceasta nu este tocmai satisfăcătoare. Chiar dacă singurătatea este apăsătoare, nu vă aruncaţi în braţele primei persoane ieşite în cale. Nu trebuie să faceţi compromisuri în relaţiile sentimentale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS