Acasă Magazin Alexandra Stan, în vacanţă la Mallorca

Alexandra Stan, în vacanţă la Mallorca

Alexandra Stan, aflată în vacanţă la Mallorca, nu a putut sta departe de fani şi a susţinut două concerte, în două cluburi din capitala Insulelor Baleare. Artista povesteşte o întâmplare haioasă petrecută în clubul din Mallorca: „Public era majoritar englez şi cei prezenţi au cântat împreună cu mine toate melodiile! La un moment dat a intrat pe scenă un tip îmbrăcat în costum de Spider Man şi a început să danseze frenetic, dar inofensiv, timp de şase secunde, până au intervenit cei de la pază“.
Megahit-ul „Mr. Saxobeat“, care în prezent este number 1 Dance Airplay de şase săptămâni în SUA, a entuziasmat publicul spaniol, care i-a acordat titlul de number 1 în topurile Airplay încă din primele săptămâni de difuzare.
Alexandra a profitat de ocazie şi a făcut şi două şedinţe foto, una dintre ele pe o plajă îndepărtată, artista aşteptând zece zile ca să primească permisul pentru şedinţa foto în locaţia respectivă. Artista a primit cadou de ziua ei o plimbare cu un catamaran de-a lungul ţărmului şi a făcut plajă pe o insulă pustie.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version