Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Shia LaBeouf nu mai vrea în „Transformers“
 
Shia LaBeouf este pregătit să renunţe la rolul principal din franciza de succes Transformers, informează tgcom.it. Actorul a confirmat că decizia sa este sigură şi finală: „Nu mă voi întoarce pentru alt film. Nici Michael Bay nu o va face“, a declarat el pentru MTV. Interpret al protagonistului Sam Witwicky în toate cele trei filme, LaBeof este convins că, în lipsa sa, franciza o va lua de la capăt cu alt actor în rol principal: „Este încă un produs cu potenţial, mai ales după lansarea şi celei de-a treia părţi. Îmi imaginez, aşadar, că o vor relansa la un anumit moment cu un alt actor“.

Versurile lui Bob Dylan, scoase la licitaţie la New York

O selecţie de versuri de Bob Dylan, ce nu au fost niciodată publicate, va fi scoasă la licitaţie în această lună la New York. Potrivit tgcom.it, paginile cu aceste versuri, scrise cu creionul şi cu multe adnotări, datează de la mijlocul anilor 1960. Licitaţia va avea loc la sediul casei Christie’s din New York, pe 23 iunie. Paginile scoase la licitaţie conţin versiunile de început a cinci piese de pe albumele lansate de artist în 1965 – „Bringing It All Back Home“ şi „I Ain’t Gonna Work on Maggie’s Farm No More“.  

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version