15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLimbajul corporal al domnilor, descifrat

Limbajul corporal al domnilor, descifrat

Limbajul corpului trădează de multe ori adevăratele intenţii ale unei persoane, chiar dacă aceasta depune eforturi pentru a le ascunde. Comunicarea verbală spune foarte multe, iar cunoaşterea secretelor din acest „domeniu“ vă poate oferi un avantaj în cazul în care sunteţi în căutarea unui partener. Ca femeie, atunci când mergeţi la întâlnire cu un bărbat despre care nu ştiţi foarte multe, urmăriţi-i cu atenţie mişcările şi gesturile pentru a putea descifra ce se ascunde dincolo de masca pe care o afişează.
În cazul în care bărbatul cu care vă întâlniţi vă place, va manifesta admiraţie fără să îşi dea seama. Dacă vă găseşte atrăgătoare, în primul moment când vă veţi vedea, el va ridica din sprâncene fără să îşi dea seama. De asemenea, în timpul conversaţiei, gestul va fi repetat, pentru a vă da de înţeles că este interesat de ceea ce spuneţi şi de persoana dumneavoastră, iar pupilele i se vor dilata atunci când vă va privi.
În plus, bărbatul va încerca să vă atragă atenţia cu orice preţ, în general printr-o mişcare sau printr-un gest de care, cel mai probabil, nu îşi va da seama şi va încerca să stea cât mai aproape de dumneavoastră. În cazul în care întâlnirea are loc în cadrul unei ieşiri cu mai multe persoane, bărbatul interesat se va detaşa în mod inconştient de grup, pentru a fi văzut ca o individualitate.

Nu este interesat

La fel cum semnele atracţiei se văd, există şi semne care trădează dezinteresul unui bărbat. Dacă în timpul conversaţiei nu menţine contactul vizual şi se uită în jur în timp ce dumneavoastră vorbiţi, atunci nu este un semn prea bun.
Faptul că nu depune nici un efort să creeze contact fizic, ci preferă să stea cât mai departe de dumneavoastră este un alt semn de dezinteres. De exemplu, dacă sunteţi la cinematograf şi nu vă ia de mână pentru a vă ajuta să vă mişcaţi în sala întunecată, atunci este mai mult decât probabil că nu îl interesaţi.
Poziţia corpului va trăda şi ea intenţiile partenerului. Dacă observaţi că, atunci când discutaţi, umărul său este îndreptat spre dumneavoastră, şi nu faţa, atunci puteţi fi sigură că nu vă place: dacă ar fi interesat, ar sta, fără să îşi dea seama, faţă în faţă cu dumneavoastră.

Vrea să fiţi doar prieteni

Dacă sentimentele lui nu sunt încă bine definite sau înclină să nu fie atras de dumneavoastră, ci mai degrabă vă vede ca pe o potenţială amică, vă veţi da seama. Nu va răspunde la flirt, oricât de evident sau senzual ar fi acesta. Un bărbat care vă vede doar ca pe o prietenă va ignora flirtul şi va trece la alt subiect de conversaţie.
De asemenea, un bărbat care nu vede un viitor romantic pentru eventuala relaţie se va erija într-un fel de Făt-Frumos protector şi salvator, dispus să vă ajute oricând, fără vreun interes romantic ascuns. Cu alte cuvinte, se va comporta mai degrabă ca un frate, nu ca un iubit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS