14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În zilele următoare, Berbecii vor avea parte de ceea ce le place lor cel mai mult: lupta! La serviciu trebuie să învingă ostilitatea unor colegi care vor să le pună beţe-n roate. Asta înseamnă că va fi nevoie de tot efortul ca performanţele lor să ia ochii superiorilor şi să închidă gurile rele. Cei cuplaţi trebuie să facă tot posibilul să învingă monotonia din cuplu, pentru că altfel vor primi reproşuri.

Taur
Săptămâna Taurilor va începe cu o stare de frustrare legată de viaţa profesională sau de şcoală. Vor simţi că lucrurile nu se leagă, că nu reuşesc să consolideze nimic şi că toate eforturile lor rămân fără rezultat. Din păcate, nu se înşală, perioada nu e favorabilă realizărilor profesionale. Însă, unul dintre motivele acestei probleme este chiar stresul pe care ei şi-l creează singuri, gândindu-se doar la lucruri negative.

Gemeni
Cei cu importante planuri profesionale se vor bucura acum de roadele efortului depus. Cei care au avut necazuri vor primi o şansă la care nu se aşteptau. Nici de bani nu se vor putea plânge, pentru că vor găsi o sursă de venit care îi va ajuta să-şi pună toate problemele în ordine. În dragoste, cei cuplaţi de mult timp vor fi tentaţi să le caute nod în papură partenerilor, dar ar fi bine să se abţină.

Rac
Principala preocupare a Racilor vor fi banii. Îşi vor petrece multe ore făcând tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii. Vor căuta noi surse de venit. Vor avea şi noroc la acest capitol, pentru că nu vor sta degeaba. Profesional, se întrevede un conflict cu unul dintre colegi. În dragoste, vor dori, contrar naturii lor timide, să iasă în lume pentru a-şi impresiona partenerul.   

Leu
Pentru Lei, săptămâna viitoare va fi una a curselor pe ultima sută de metri. Aşa cum pot fi mari luptători, tot aşa Leii pot fi şi mari leneşi, drept pentru care e foarte posibil ca mulţi dintre ei să aibă de rezolvat numeroase probleme care s-au acumulat şi care nu mai suportă amânare. Din fericire, vor avea multă energie şi vor reuşi să scape cu faţa curată. În dragoste, vor primi de la partener un cadou pe care şi-l doreau de mult.  

Fecioară
Săptămâna Fecioarelor va fi dedicată planurilor de viitor. E o perioadă favorabilă studiului şi performanţelor la examene, chiar şi în cazul celor care nu s-au pregătit prea bine. Profesional, vor face mişcări care le vor influenţa cariera pe termen lung. În dragoste, totul va merge perfect, dacă se abţin de la obişnuitele lor critici şi reproşuri. Banii vor veni dintr-o vânzare.

Balanţă
Balanţele nu se pot plânge că le merge rău. Vor avea multe ocazii să se afirme, să strălucească, să facă lumea să vorbească despre ele, atât la job, cât şi în anturaj. Să fie atente însă, pentru că nu toate comentariile vor fi favorabile şi, uneori, cei care vă laudă cel mai tare pe faţă sunt şi cei care vă bârfesc pe la spate. Financiar, veniturile vor creşte uşor. Nişte crize de gelozie vor reaprinde pasiunea în relaţiile cu vechime.

Scorpion
O săptămână palpitantă pentru Scorpioni, mai ales sub aspect sentimental. Un comportament mai ciudat al partenerilor le va da emoţii şi chiar le va provoca gelozia. Să se abţină de la crize, pentru că nu vor face decât să toarne gaz pe foc. În profesie, urmează o perioadă destul de solicitantă, cu responsabilităţi sporite şi ceva bătăi de cap în privinţa unor termene-limită. Efortul lor se va vedea la salariu.

Săgetător
Vor dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Vor încerca să repare greşeli făcute faţă de partener sau să introducă elemente noi în relaţie. Cei singuri îşi vor căuta un partener stabil. Farmecul îi va ajuta şi de data aceasta. Profesional, neglijarea unor responsabilităţi ar putea avea consecinţe neplăcute. Efortul pe care îl investesc pentru a găsi scuze ar putea fi folosit pentru a-şi îndeplini sarcinile şi a scăpa de griji.

Capricorn
Capricornii vor investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Cu alte cuvinte, vor încerca să-şi aranjeze pile peste tot unde au nevoie. Vor oferi cadouri, vor face diverse servicii, vor merge la evenimente unde pot cunoaşte persoane influente. Financiar, ar fi bine să ţină mai strâns de bani, pentru că sunt puţine şanse să-i mai vadă înapoi.

Vărsător
Pentru Vărsători, urmează nişte zile destul de norocoase. Vor găsi ocazii favorabile să-şi rezolve nişte probleme mai vechi, vor prinde din zbor o informaţie utilă, vor avea şansa să se revanşeze pentru nişte servicii primite. Nici cu banii nu vor sta rău, pentru că vor reuşi să fie mai economi decât de obicei şi să pună deoparte pentru a-şi oferi ceva la care visau de mult.

 Peşti
Astrele vor fi deosebit de generoase cu Peştii, pentru că îi aşteaptă o săptămână lipsită de griji, în care principala lor preocupare va fi distracţia. Vor ieşi mult, se vor plimba, îşi vor permite tot felul de nebunii. Partea proastă e că, pentru aceste distracţii, vor băga mâna în buzunar destul de adânc. Nu vor avea prea mult stres din cauza banilor, dar mai târziu, nu se ştie…  În cuplu, starea lor de exuberanţă va aduce o atmosferă foarte plăcută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS