11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu este un moment bun pentru iniţiative pe plan profesional. Va trebui să mai aşteptaţi o vreme până să vă vedeţi împlinite speranţele. Viaţa personală este bogată în întâlniri. Momentele petrecute cu prietenii vă fac bine. Dimineaţa sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o hotărâre şi nu ignoraţi sfaturile celor dragi.
 
Taur
Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu din cauza zvonurilor lansate de un coleg invidios, care încearcă să vă strice imaginea. Seara vă veţi regăsi liniştea în sânul familiei şi vă veţi bucura împreună de momente frumoase. Faceţi excese culinare de orice fel, de câte ori vă este poftă să încercaţi ceva. Tocmai pentru că nu vă refuzaţi nici o astfel de plăcere veţi lua proporţii.

Gemeni
Cunoaşteţi oameni noi şi vă faceţi relaţii utile. Atâta timp cât veţi încerca să fiţi flexibil, totul va fi bine. Acasă vreţi să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ. Încercaţi să vă temperaţi. La locul de muncă primiţi o nouă poziţie sau un alt rol decât până acum. Vă veţi obişnui destul de repede cu noua situaţie. Reuşiţi să finalizaţi cu bine o activitate importantă.

Rac
Există anumite nemulţumiri în viaţa de cuplu, multe dintre ele din cauza unor lucruri care au fost ascunse până acum. Pe plan financiar, aveţi un simţ deosebit al banilor şi ştiţi cum să profitaţi de anumite avantaje. Aţi putea câştiga o sumă interesantă, ca urmare a oportunităţilor pe care le prindeţi din zbor. Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu, dar este posibil ca superiorii să nu fie de acord.

Leu
Sunteţi creativ la locul de muncă şi reuşiţi să faceţi lucruri frumoase. Va fi însă nevoie şi de multă voinţă. Dacă aveţi cheltuieli mari şi puteţi negocia, faceţi acest lucru, deoarece există oameni care vă vor cere mai mult decât este cazul. Pe plan personal preferaţi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine. S-ar putea să fiţi nevoit să luaţi o decizie dificilă cu privire la asocierea într-o afacere.

Fecioară
Dacă vă nemulţumeşte ceva la casă, aţi putea să vă gândiţi la un plan de redecorare, fără a cheltui o avere. Familia vă va ajuta în această iniţiativă. La serviciu sunteţi plin de avânt şi, în plus, beneficiaţi de câteva ajutoare din afară. Acest lucru vă duce la rezultate excelente. Nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi. După-amiază mergeţi în vizită la o rudă mai în vârstă şi ar fi bine să vă controlaţi.

Balanţă
Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor, care sunt invidioşi pe rezultatele dumneavoastră. Cu bugetul nu staţi foarte bine, aşa că în acest final de săptămână va trebui să anulaţi toate planurile şi să reduceţi cheltuielile. Simţiţi nevoia de schimbare şi veţi face ceva în acest sens. Fie vă schimbaţi locuinta, fie plecaţi într-o călătorie. Acasă vă arătaţi mai înţelegător.
 
Scorpion
Ştiţi să profitaţi la maximum de schimbările care au loc la serviciu. Dacă vă gândiţi să începeţi propria afacere, acum este un moment bun pentru un astfel de pas. Pe plan amoros, există posibilitatea unei întâlniri surprinzătoare astăzi. Dacă însă aveţi deja o relaţie, atmosfera va fi destul de tensionată. Dacă aveaţi planuri pentru weekend, va trebui să le amânaţi, din cauza unor veşti pe care le veţi primi în ultima clipă.

Săgetător
Dimineaţa apar mai multe evenimente neprevăzute, care vă strică planurile. Ar fi în interesul dumneavoastră să vă păstraţi calmul şi să nu vă avântaţi în discuţii în contradictoriu. Micile probleme se rezolvă rapid şi, spre seară, vă veţi recăpăta buna dispoziţie. Vă ocupaţi cu multă îndemânare de situaţia financiară. Pe lângă rezolvarea unor mici probleme, astăzi aţi putea face investiţii îndrăzneţe.

Capricorn
Încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a vă înţelege bine cu cei din familie. Reuşiţi să comunicaţi cu cei dragi şi chiar jucaţi un rol de mediator. Dacă aveţi unele planuri legate de viaţa profesională, acestea pot fi duse la îndeplinire numai cu efort din partea dumneavoastră. Vă veţi da seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocaţi o discuţie. Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu partenerul.

Vărsător
Încercaţi să fiţi mai deschis la noi experienţe şi să vă gândiţi mai puţin la dumneavoastră. Chiar dacă nu toată lumea este de acord cu modul dumneavoastră de gândire, nu înseamnă că nu veţi reuşi să găsiţi un teren comun. Pe plan profesional apar noi posibilităţi de afirmare. Va trebui să ştiţi să reacţionaţi imediat, pentru a nu le rata. Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente.

Peşti
Chiar dacă vă entuziasmează perspectiva unei întâlniri, este bine să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Altfel aţi putea avea parte de dezamăgiri pe plan amoros. Astăzi este o zi bună pentru a face bani. Există unele iniţiative care vă aduc rezultate mai bune decât speraţi. S-ar putea să fie nevoie să amânaţi o delegaţie sau o călătorie în interes personal din cauza unei probleme de sănătate. Ceilalţi vor înţelege situaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS