16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Daţi dovadă de mult spirit organizatoric. Chiar dacă vă concentraţi asupra serviciului sau asupra familiei, astăzi aveţi de gând să puneţi lucrurile pe drumul cel bun. Este foarte posibil să începeţi să pregătiţi o petrecere pentru sfârşitul de săptămână sau o excursie, ceva care să adune toţi prietenii. Vă veţi distra de minune. În curând veţi schimba macazul şi vă veţi reorganiza viaţa. Trebuie doar să credeţi şi să aşteptaţi.
 
Taur
Încercaţi să fiţi mai deschis cu persoanele pe care le cunoaşteţi. Aceşti oameni vin din medii foarte diferite şi veţi avea ocazia să învăţaţi lucruri noi. Unele persoane ar putea să vă ajute pe plan social sau profesional. În dragoste aveţi parte de o mulţime de dificultăţi şi descoperiţi lucruri mai puţin plăcute la partenerul de viaţă. Este o zi bună pentru afaceri sau proiecte noi. S-ar putea să primiţi sprijin.

Gemeni
Dacă vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, puteţi fi optimist: aveţi mari şanse ca totul să se deruleze conform planurilor. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că refuzaţi ajutorul familiei. Vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Relaţia de cuplu a început să scârţâie şi continuaţi să vă învinovăţiţi pentru asta. Gândiţi în profunzime şi obiectiv de ce s-a ajuns în situaţia asta.

Rac
Vi se deschid noi perspective pe plan sentimental. Cu prilejul unei petreceri, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă impresionează din prima clipă. Este posibil să legaţi o prietenie de durată. În cursul serii, primiţi vizita unei rude apropiate, care vă face o surpriză plăcută. Sunt şanse mari să câştigaţi un premiu sau să primiţi un cadou. Surpriza vă poate lua pe nepregătite.

Leu
Relaţiile cu membrii familiei sunt foarte bune şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor. Partenerul de viaţă vă apreciază ideile şi vă susţine, dar ar fi bine să nu ignoraţi sfatul unei persoane mai în vârstă. Astăzi este ziua prieteniei. Vă veţi implica într-o activitate nouă alături de prieteni. Atmosfera caldă şi relaxantă din anturaj vă va reîncărca bateriile.

Fecioară
S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată de un coleg la locul de muncă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi într-un cerc de prieteni ar putea să-i îndepărteze pe aceştia. Păstraţi unele planuri doar pentru dumneavoastră, e mai bine aşa. Veţi participa la un eveniment important pentru dumneavoastră. Toată lumea vă va aprecia şi veţi fi în centrul atenţiei.

Balanţă
Se pare că partenerul de viaţă vă înţelege greşit intenţiile şi propunerile. Nu este exclus să izbucnească un scandal. În partea a doua a zilei, veţi avea de făcut mai multe drumuri în interes de afaceri. Evitaţi speculaţiile financiare. Când speraţi că viaţa ia o turnură frumoasă şi nimic nu vă mai poate tulbura, o veste neplăcută s-ar putea să vă dea peste cap. Priviţi partea bună a lucrurilor şi regăsiţi-vă tonusul.
 
Scorpion
Nimeni nu vrea astăzi să vă supere. Emanaţi o energie pozitivă greu de explicat. Parcă aţi fi simbolul păcii, astfel încât veţi fi foarte uşor iertat în cazul în care greşiţi şi toată lumea vă va veni în ajutor dacă veţi avea nevoie de el. În cursul dimineţii, este posibil să fiţi indispus din cauza unor neplăceri la locul de muncă. Nu vă îngrijoraţi. Totul se va rezolva în scurt timp.

Săgetător
Este recomandabil să vă rezolvaţi toate problemele în prima parte a zilei, când dispuneţi de energia necesară. În cursul după-amiezii, manifestaţi o dorinţă exagerată de libertate, care vă poate afecta relaţiile cu persoana iubită. Există riscul să se ajungă chiar la o despărţire. Astăzi vă luptaţi cu dumneavoastră înşivă şi cu starea de apatie care vă domină. Trebuie să depuneţi un pic de efort.

Capricorn
Fiţi prudent în tot ce spuneţi. Se pare că sunteţi nemulţumit de atitudinea celorlalţi faţă de dumneavoastră şi riscaţi să deveniţi impulsiv. În partea a doua a zilei, primiţi o sumă mare de bani de la o rudă apropiată. Partenerul de viaţă nu este de acord cu planurile dumneavoastră cu privire la cumpărarea unui obiect de valoare. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante astăzi.

Vărsător
În prima parte a zilei, trebuie să faceţi mai multe drumuri în interesul partenerului de viaţă şi pentru cămin. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie fără nici o problemă. Se pare că a venit şi vremea dumneavoastră. Orice incident veţi avea, atât acasă, cât şi la serviciu, îşi va găsi rezolvarea imediat.

 Peşti
Nu este o zi bună pentru a semna documente oficiale şi nici pentru a începe o afacere. S-ar putea ca ideile dumneavoastră să nu fie apreciate la adevărata lor valoare în societate. Este, însă, o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Aţi muncit atâta pentru a obţine acel lucru, încât acum, când îl aveţi, parcă nu vă mai satisface deloc. Vă veţi îndrepta spre un alt scop, care vă va aduce multe bucurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS