9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIubire în Cetatea Filmului

Iubire în Cetatea Filmului

Deşi multitudinea de scandaluri şi divorţuri din Cetatea Filmului ne-ar putea face să credem că la Hollywood poveştile de iubire sunt supuse de la început pierii, există totuşi şi excepţii, demne de luat în seamă.
Site-ul italian www.leiweb.it a trecut în revistă unele dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood, care au demonstrat că uneori celebrităţile ştiu să rămână cu picioarele pe pământ şi să reziste tentaţiilor. Un astfel de exemplu este Will Smith şi Jada Pinkett, care sunt căsătoriţi de 14 ani. În timp ce multe vedete de la Hollywood se „combină“ şi se despart fie din motive de mediatizare, fie pur şi simplu din capriciu, Will şi Jada par că ştiu ce vor. Cei doi sunt căsătoriţi de 14 ani şi au doi copii. În plus, ei au fondat Will and Jada Foundation, pentru educarea şi ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate. Alt cuplu demn de menţionat este cel format din Johnny Depp şi Vanessa Paradis, care sunt împreună de 13 ani. Înainte de a se cunoaşte, cei doi au avut fiecare o relaţie cu altă vedetă, ea cu Lenny Kravitz şi el cu Winona Rider, însă din momentul în care au devenit un cuplu nu au mai avut ochi pentru nimeni altcineva, cu excepţia celor doi copii ai lor, Lily-Rose Melody, de 12 ani, şi Jack John Christopher Depp, de nouă ani. Lista cuplurilor celebre continuă cu Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, care sunt căsătoriţi de 14 ani. Deşi în serialul „Totul despre sex“, Sarah/Carrie a depus ceva eforturi pentru a-l convinge pe Mr. Big să o ducă la altar, în viaţa reală, actriţa a reuşit să îl cucerească rapid pe Matthew Broderick, în culisele muzicalului „How to Succed in Business Without Really Trying“. Cei doi s-au căsătorit în 1998 şi au împreună trei copii: un băieţel de nouă ani, James Wilkie, şi gemenele Marion Loretta Elwell şi Tabitha Hodge, de doi ani.

Cupluri de aur

Alt cuplu longeviv din Cetatea Filmul este format din Melanie Griffith şi  Antonio Banderas. După trei căsătorii şi tot atâtea divorţuri, actriţa Melanie Griffith pare să-şi fi găsit în sfârşit liniştea în braţele actorului spaniol Antonio Banderas. Cei doi s-au cunoscut în 1996, pe platourile de filmare ale peliculei „Two Much“, fiind dragoste la prima vedere. Din iubire, Banderas şi-a părăsit imediat soţia, în timp ce Melanie şi-a răsplătit iubitul cu un tatuaj cu numele lui pe umărul drept. Rita Wilson şi Tom Hanks formează, de asemenea, unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollwood. Cei doi sunt împreună din 1988 şi au doi băieţi, Chester şi Truman. De asemenea, trebuie menţionaţi cunoscuţii actori Goldie Hawn şi Kurt Russel, care formează un cuplu de peste 28 de ani. Cei doi au împreună un băiat, Wyatt, iar în ultima perioadă au decis să îşi savureze viaţa de cuplu departe de platourile de filmare. Deşi nimeni nu ar fi pariat un cent că relaţia dintre David Beckham şi Victoria Adams va rezista prea mult, cei doi nu au dat atenţie gurilor rele şi sunt împreună de peste 12 ani. Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Angliei şi fosta componentă a formaţiei Spice Girls au împreună trei băieţi (Brooklin, Romeo şi Cruz), precum şi numeroase proprietăţi în toate colţurile lumii. În plus, nu peste mult timp, cei doi soţi îşi vor vedea visul cu ochii şi îşi vor completa familia cu încă o fetiţă. Alt cuplu longeviv din showbizz este cel format din Sharon şi Ozzy Osbourne, care sunt căsătoriţi de 29 de ani. Viaţa lor privată a devenit subiectul unui reality-show de succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS