24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă veţi încerca să vă puneţi în valoare talentele şi să faceţi ceea ce vă place, veţi avea numai de câştigat. Chiar dacă veţi fi nevoiţi să modificaţi câteva lucruri esenţiale, nu este cazul să vă speriaţi. Aveţi inspiraţie în domeniul financiar. Aţi putea face unele investiţii foarte bune. La serviciu, aveţi probleme în a vă înţelege cu cei cu care lucraţi. Nu vă lăsaţi descurajat de comportamentul acestora şi vedeţi-vă de treabă.

Taur
Persoanele din jur se pare că-şi schimbă starea de spirit într-un ritm ameţitor. Aveţi o zi plină, cu numeroase întâlniri, unele dintre ele cu persoane sus-puse, care vă pot sprijini.
Este foarte important ca debutul bun al unei relaţii să fie continuat în aceeaşi manieră. Fructificaţi aceste legături şi menţineţi-le. Partenerul nu vă înţelege reacţiile şi vă va judeca aspru.

Gemeni
Chiar dacă detestaţi să lucraţi încet şi metodic, astăzi asta va trebui să faceţi pentru a avea randament bun. Nu acceptaţi lecţiile partenerului deoarece acesta vă va reaminti continuu de greşelile făcute. Aveţi parte de şanse foarte frumoase pe plan profesional. Sunteţi pregătit să faceţi sacrificii şi tot ce este nevoie pentru a avea rezultatul dorit. Eforturile pe care le veţi face acum vă vor aduce roade.

Rac
Veţi simţi un puternic sentiment de frustrare din cauza finanţelor. Însă, încă nu este cazul să spuneţi ce gândiţi cu adevărat. Va trebui să decideţi singuri. La serviciu încercaţi să faceţi unele schimbări, însă momentan nu sunt binevenite iniţiativele. Este bine să mai aşteptaţi o vreme, pregătind terenul. Profitaţi de timpul liber pe care-l aveţi la dispoziţie pentru a face acele lucruri care vă plac.

Leu
Abia acum veţi realiza că mergeţi într-o direcţie greşită din cauza unor sfaturi primite de la „prieteni“. Deşi oboseala psihică va fi mai mare decât cea fizică, este cazul să refaceţi câteva analize medicale. Cu mai mult dinamism şi eficacitate puteţi recupera lejer cele câteva pierderi, minore în definitiv. Va trebui să renunţaţi la tendinţa de a lua decizii imediate, în special dacă sunt implicaţi colegii.

Fecioară
Cu mai mult dinamism şi eficacitate puteţi recupera lejer cele câteva pierderi, minore în definitiv. Va trebui să renunţaţi la tendinţa de a lua decizii imediate, în special dacă sunt implicaţi colegii. Vi se fac câteva invitaţii, pe care le puteţi accepta fără probleme. Veţi avea parte de o seară plăcută, într-un mediu în care vă simţiţi foarte bine. În dragoste, sunteţi decis să faceţi tot ce este necesar pentru a vă bucura de armonie.

Balanţă
Apar regretele că nu aţi făcut ceea ce trebuia la timpul potrivit şi aţi rămas în urmă. O situaţie foarte delicată va genera sentimente contradictorii. Nu vă trebuie decât încredere în propria persoană. De la o vreme aţi permis cuiva să se amestece în viaţa particulară şi acum începeţi să conştientizaţi efectul negativ pe care îl exercită această situaţie asupra dumneavoastră. Este momentul să luaţi iniţiativa.
 
Scorpion
Răspunsurile pe care le aşteptaţi nu vor veni şi veţi avea impresia că nimic nu merge. O zi pe care nu o veţi aprecia pentru că vi se va părea frustrantă. Va fi foarte bine dacă nu veţi lua decizii şi veţi aştepta ziua de mâine pentru a încerca rezolvări. Veţi avea o mulţime de discuţii cu partenerul pe teme de interes comun. N-ar fi rău să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră, chiar dacă vi se pare că aveţi dreptate.

Săgetător
O sumă infimă de bani este binevenită, mai ales că recuperaţi o parte din cheltuielile pe care tocmai le-aţi făcut. Acum este momentul să vă implicaţi în proiectele cu adevărat măreţe. Spiritul petrecăreţ va fi satisfăcut pe deplin. Nu uitaţi că mai trebuie să vă şi odihniţi. Veţi profita din plin de toate evenimentele sociale la care sunteţi invitat. În dragoste, disputele ar putea lua sfârşit.

Capricorn
La birou vă veţi simţi frustrat din cauza unui coleg favorizat pe nedrept de şefi, iar partenerul nu se va comporta cum vă aşteptaţi şi veţi trece prin dezamăgiri. Şi psihic veţi cunoaşte o oboseală accentuată; un somn bun va rezolva mai multe probleme. Atenţia vă este îndreptată în primul rând către carieră. Aţi putea elabora planuri îndrăzneţe cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de încredere.

Vărsător
Aveţi în plan o călătorie, dar nu sunteţi sigur că vă veţi rezolva problemele dacă plecaţi la drum sau doar cheltuiţi banii aiurea. Dacă aveţi dubii, poate că n-ar fi rău să daţi crezare intuiţiei – n-ar fi prima oară când vă scuteşte de eforturi inutile. La serviciu, vestea unei schimbări la vârf vă cam pune pe gânduri. Colegii vă iubesc deoarece reuşiţi să aduceţi zâmbetul în colectiv.

 Peşti
Sunteţi într-o stare de confuzie referitoare la ce aveţi de făcut în perioada următoare. Cheltuiţi nişte bani, dar vă veţi simţi mult mai bine decât în zilele când făceaţi economii. Va trebui să faceţi ceea ce veţi simţi că este necesar şi mai bine pentru dumneavoastră. Vă atrage atât de mult munca, încât aţi uitat cu desăvârşire de casă şi de cei dragi. N-ar fi rău dacă aţi aloca puţin timp din program şi pentru lucruri care ţin de suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS